Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaz kostrzyna

mój mąż powiedzial mi ze mam brzydkie piersi i żebym zrobila operacje biustu!!!!

Polecane posty

Gość kasiaz kostrzyna

zalamalam sie normalnie:( mam 95 cm w biuscie i 74 cm pod nim :( mąz mowi ze mam piersi jak krowa :(o co mu chodzi??

Gość zebys powiekszylaaaa
pewno chce bys je powiekszyla ..a krowa ..moze masz zwisające? male i zwisajace są okropne.. ale i tak jest glupim palantem twój mąz.

Gość wiesz...istnieją też
operacje powiększenia penisa.... może pogdaj z nim o tym?

Gość kasiaz kostrzyna
powiedzial mi wczoraj w nocy tak:" kasia masz piersi jak krowa ..co sie z tobą stało ?kiedys mialas takie ładne..moze powinas pomyslec o ich upiekszeniu co?" ja na to ze co on gada i ze mi przykro no to powiedzial ze" dobra zapomnijmy o tym kochanie co mowilem"

Gość co gadacie matolice
ona ma piersi B!!jak nic B!!

Gość mając biust o rozmiarze B
nazywasz sie deska?!?!?!?! dziecko :o a co mam powiedzieć ja, która nawet na A sie nie łapie :o

Gość kasiaz kostrzyna
no utrzymuje mnie :(jest dyrektorem skoda-polska:( mamy dzieci i niemoge odejsc przez to ze tak powiedzial bo to chore by bylo:(

No słuchaj... ja mam różnice obwodu biustu i pod biustem 8-9cm. To jest dopiero deska, a nie Ty. Mam wrażenie, że chodzi Ci tylko o zapewnienia, że wcale nie masz malych piersi :o

Nie no, ale nie zawsze to mierzenie się sprawdza... Bo tutaj, według tego, co podałas to ja powinnam miec C. A ja mam naprawdę małe piersi. A mam 70cm pod biustem i 86 \"w nim\". Ale pewnie plecy mam umięsnione w tym miejscu, serio:) Piersi mam małe.

Musisz sie dziwnie mierzyć. Ale raczej masz obsesję.

Odejść od razu nie, ale masz pełne prawo teatralnie się obrazić. I nie przejmuj się. To normalne, że po urodzeniu dziecka nie ma się piersi jak 16 latka. Ale właściwie o co mu chodzi? Masz całkiem fajny rozmiar. A on co? że nie sterczą? Sterczeć to mogą wypryski, reszta podlega zwykłemu prawu ciążenia. Kurcze, no! Chybabym strzeliła facetowi za taki tekst. A ta propozycja powyżej, żeby mu porównać do zapałki całkiem dobra Naprawdę, obraź się i żądaj wielkich przeprosin. To nie powód do odchodzenia i kończenia długoletniego związku, ale na jakiś czas \"od stołu i łoża\", a przede wszystkim od łoża jak najbardziej. Dopóki Cię nie udobrucha. Pozdrawiam.

Gość kasiaz kostrzyna
mam fajny rozmiar>dzieki ..pocieszylas mnie kochana ale naprawde czasem wygladam jak ta krowa choc nie mam aż tak obwilsych piersi jak sonnet ewa.

Gość XeniaX
Naprawde zmien chama meza! Co za przyglup! Ja osobiscie mam 80cm pod biustem i 100cm w biuscie i naprawde nie wygladam ladnie. Mam "zwisy" i do tego bez ksztaltu. Ale moj maz jest i tak zachwycony i nie pozwala mi powiedziec zlego slowa na moj biust. Mowi ze mam najladniejszy biust jaki moze byc itd. I taki powinien byc maz, a nie ten Twoj duren! Wstyd!

Gość XeniaX
I powiedz mu ze ma krzywego Wacka i smierdzace worki!

Gość kasiaz kostrzyna
xenia a jaka masz miseczke biustu?

Gość kasiaz kostrzyna
no bo widzisz..ja mam miseczke D i moze to mu przeszkadza .. wiem ze caly czas gapi sie na naski z miseczka b i laski któe maja male piersi..moze mu zal ze takiej zony nie ma;(czasem mi przykro:(

Gość XeniaX
Ja mam miseczke D. Sluchaj, masz bardzo fajne wymiary, niejedna dziewczyna by takie chciala. Twoj maz jest po prostu bezczelny i chamski. Jak mozna gapic sie na obce dziewczyny i ogladac sobie na ulicy ich biusty? Twoj biust jest w porzadku, to maz jest kuku w glowe. Naprawde on -to nic dobrego!

Gość XeniaX
I jak bedziesz z nim dluzej to zafundujesz sobie liczne zdrady- gwarantuje. Bardzo watpie w jego wiernosc. Bo jesli taka "pieknosc" z miseczka B jak on lubi mu zaoferowalaby swoje wdzieki - to mysle ze by nie odmowil. Wiec naprawde- po co sie torturujesz, tracisz czas na durnia.

Dla mnie mężczyzna, który mówi coś takiego jest chamem i prostakiem, a o szacunku czy miłości nie ma mowy:o Niedługo zacznie cię zdradzać i wmawiać, zę to twoja wina, bo nie chciałaś nic zrobić z cycykami... Poza tym, sory, z ejeszcze do tego nawiążę, ale od początku widać, z ety nie pracujesz, a on tak, i ze jesteś na jego utrzymaniu, a on ci będzie mówił co masz zrobić z cyckami. I ma do ciebie stosunek: płacę- żądam. Przykre.

Możesz też zaproponować coś takiego: Kochanie, ja właściwie to mogę sobie \'upiększyć\' biust jeszcze bardziej niz mam, ale moze i Ty razem ze mną mógłbyć jakoś \"odświeżyć\" Wacusia? Jakoś tak nie jest juz taki, jak byłeś młodszy.... :-D :-D :-D :-D :-D Jak się zacznie obrażać, to mu powiedz, ze teraz wie, jak Ty sie czułaś, gdy zaczął sprawę biustu..... Można odstawic od łoża i powiedzieć, ze \"wstydzisz\" sie przed nim obnażać, bo przecież juz mu się nie podobasz... ;-). Zobaczysz, jak szybko mu zaczniesz się spowrotem podobać :-) :-) :-)

powiedz mu ,ze tez ma cos brzydkiego i malego