Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patowa

to jest erotyczne forum!!!rozmawiajmy o tym a nie o bzdetach!!

Polecane posty

Gość mrrru
stary pedale

Gość mrrru
podszywacze, eh!

Gość shepard
Docieram do cipki, która jest coraz bardziej mokra. Nachylam się i przesuwam języczkiem po niej . Mój języczek zaczyna wodzić od dołu do góry i z powrotem. Zlizuje każdą kropelkę soku

Gość shepard
a ja obserwując wszystko z bliska i z zapałem szarpiąc mojego niewielkiego penisa ,poczuwszy nieodpartą chuć błyskawicznie przyssałem się do dupy któregoś z kolegów po czym namietnie zacząłem lizać jego perskie oko

Gość mrrru
Mmmm ilu was to jest :) Chetnie calowalabym cie po brzuszku, potem zjechalabym nizej i nizej, calowalabym jego nasade i moj jezyk przesuwalby sie po nim coraz wyzej, az do glowki, ktora wzielabym do ust i ssala leciutko...

Gość shepard
i sie spuściłem na klawiaturę

Gość shepard
Liżę cipkę wsuwam języczek jak najdalej w twój otworek i liżę raz delikatnie a raz namiętnie i jak najmocniej. Pieszczę jednocześnie palcami łechtaczkę. Znów wsuwam go w Twój otworek.

Gość mrrru
(Nie mam teraz ochoty na logowania i rejestracje ;) )

Gość mrrru
dusząc swojego nabrzmiałego jaszczura próbuje podniecony stanąć na rękach, po to ,żeby z wysokosci ponad metra nasrać na dywan i na wasze spocone ciała z zapadłymi szczurzymi klatami

Gość shepard
stajesz nade mną i powoli kucasz i siadasz na mnie. Bierzesz mojego kutaska do ręki i nacelowujesz na swoja cipkę. Jest cała mokra od twoich soków wiec bez kłopotu cały znika w tobie.

Gość mrrru
Całuje go i ssam poruszajac sie w gore i w dol... W tym czasie moja reka wedruje do moich majteczek, wsuwam ja tam powoli i czuje ze jestem juz wilgotna...

Gość shepard
widząc to wszystko doznawszy oszałamiającego amoku szczypie swoje sutki kombinerkami , jednoczesnie drugą reką beblając berłem w kiblu publicznego szaletu ,tryskając gównem na sciane

Gość mrrru
Podszywaczu moze pobawisz sie z nami? Pokim jeszcze mozna w tym kraju...;)

Gość shepard
Poruszasz się szybko i mocno nabijasz cipkę na penisa. Ja tez czuje zbliżającą się fale rozkoszy i nie mogę jej powstrzymać. Po chwili moje ciało ogarnia dzika rozkosz i tryskam swymi sokami w Ciebie.

Gość mrrru
wyciągam reke czując wilgoc na niej z przerażeniem się orientuje ,że to zwykłe żadkie popołódniowe gówno :(

Gość mrrru
lubię połykać spermę,spuść się jeszcze raz ;)

Gość mrrru
Mmm, przyjemnie. Wlasnie siedze przed monitorem, bluzeczke mam podwinieta, majteczki juz dawno leza na podlodze i powoli zaczynam masowac swoja lechtaczke... Jest coraz przyjemniej...

Gość mrrru
sorry , przyszła moja mama i muszę lecieć ;)

Gość shepard
spusciwszy się jak zwykle w tempie ekspresowym ,zwijam swoją smętną stulejkąpod siebie i spusciwszy głowe ze wstydu chowam się do szafy jak niepyszny :O

Gość mrrru
O podszywaczu tu trafiles, lubie polykac i co, cos w tym zlego ? ;)

Gość mrrru
erotuman wlasnie tak robie... opowiedz mi o tym cos wiecej...

Gość to na co czekasz
? ;)

Gość mrrru
Ok mama poszła...doptykam swojej łechtaczki..masuje ja powoli...podchodzi mój jamnik szorstkowłosy - fafik , który nieoczekiwanie zaczyna lizać mnie po pierogu ...

Gość shepard
leciutko przesuwam języczkiem po łechtaczce. Mój języczek jest niezwykle delikatny. wsuwam go w Twój otworek, po czym leciutko wodze nim po Twojej cipce. Powoli jednak liżę cię coraz mocniej i namiętniej. Znów wsuwam język w cipkę pieszczę łechtaczkę. Lizę cała twoja cipkę.

uhmmm końcówką jęzczka delikatnie ją dotykam a paluszka wsuwam powoli do rozgrzanej dziurki a reką szukam twego cycuszka