Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapiszonka

++Nudzi mi się. Może forumowy klub ROCZNIK 1984 !!!++

Polecane posty

mieszkam z siostrami za granica :) nie myslcie ze mam amerykie ale jest ok.. jak codzienne zycie, raz lepiej raz gorzej :) dzieki za przepis, czy zamiast sody moge uzyc czegos innego?? :)

drogie dziewczyny własnie wrocilam z mini spacerku jest dosc ciepło na dworze, mrozu nie ma mam nadzjeje ze zacznie sie juz ta upragniona wiosna:) ps Wy tu tak o gotowaniu a ja musze 2 kg zzucic:o

szczerze to nie wiem czy mozna uzyc czegos zamiast sody, nie znam sie az tyle na gotowaniu :( ale moze jak nie dodasz to tez super wyjdzie :) Inflonka- mi sie od wakacji 3 kilo przytylo tez caly czas chce cos zrobic, tylko tak bardzo uwielbiam slodycze i nie umiem ich sobie odmawiac :(

eee ja z całym szacunkiem do tego co potrafi moja mam i babcia nie wiem czy mogę powiedzieć, że umiem gotować ale coś tam potrafię. zresztą, odnajduję się w kuchni :P tylko, nie bardzo mam dla kogo gotować a samej sobie - jakoś średnio się chce. iflonka -----> :D:D to tak jak ja:P może nie muszę, ale chcę. zaczęłam od pół h :D ;)

nom to jest nas dwie ja to musze schudnac bo bede starsza zaraz pod koniec wakacji i musze jakos wygladac na weselu koleżanki :D w koncu na mnie tez co poniektorzy beda zwracac uwage;)

dziewczyny ja juz mykam, bo cos strasznie mnie glowa zaczela bolec, chyba za duzo dzis przy kompie siedzialam. Jutro na pewno tu zajze :) do uslyszenia

po części opętana :) kumam tak czy siak motywacje juz mam i niech moc bedzie ze mna :D

masz racje inflonka ze beda zwracac uwage :) tez bylam starsza we wrzesniu :) najpierw obgaduja panne mloda, a potem swiadkowa. Na pewno bedziesz slicznie wygladac

możemy się dopingować ;) zresztą 2 kg to kwestia 2,3 tyg. (przy zdrowej diecie) tylko jak się zebrać =/ masz jakiś plan :D ? ależ ja dawno na weselu żadnym nie byłam 😭 idziesz z kimś? Pa Marcia Pa linusia 🖐️

linusia no własnie dlatego musze stanąć na głowie i zrobic cos ze soba;) czasu jeszcze troche jest .

po części opętana-- wiesz ochotnik zeby ze mna isc zawsze sie jakis znajdzie takze tym sie narazie nie przejmuje co do planu to tylko musze malo jesc duzo cwiczyc(godzine dziennie- stepper, rower, skakanka, hula hop, bieganie do wyboru) tylko to na mnie działa z efektami bez jojo, tak schudłam w wakacje 4 kg takze teraz jeszcze chcialabym te 2 noo ewentualnie 3kg (2 lepiej brzmi;)) schudnąć i bedzie extra;) a Ty masz jakis plan?

Gość Kapiszonka
ooo widzę, że jeszcze gaworzycie :). I SUPER. Ja właśnie spod prysznica wyszłam. Się szykuję do kasyna:D. Jak nie mam szczęścia w miłości, to może w grach. A do odchudzania to i ja się przyłączę. Też jestem szczupła, ale - 2 kg, na pewno by mi pomogło.

ooo Kapiszonka Ty tez, rany dziewczyny oprocz sniegu i swiąt to zadnego pożytku z tej zimy :o :D hihi no to razem moze byc razniej ;)

Ja odkąd pamiętam dość zdrowo się odżywiałam/am, tylko podjadanie wieczorem przed komp to moja zmora ;), zwłaszcza w zimnych porach roku, bo przy lecie i wiośnie o tej godzinie zawsze gdzieś się chętnie ze znajomymi zaszyję. Muszę wyelimnować przekąsanie po 18/19 =/ + więcej wody. Chętnie wróciłabym do aerobicu (ale na razie czasowo nie bardzo mam jak) - miło giętkie ciało ma się wówczas, więc jakiś substytut innego artu sportu muszę wymyślić. Jesteś wysoka ? Kapiszona ----> dużej wygranej :)

Gość Kapiszonka
Kobietki, topic iście dietowy nam wyjdzie ;). Właśnie maluję oczęta, szukam czegoś do przyodziania i zmykam. Jutro naskrobię jak mi poszło :D. Trzymta kciuki 🖐️

Kapiszonka to jak juz wygrasz te miliony to moze zabierzesz nas na jakies Karaiby co? no ewentualnie jakies Seszele albo cos w tym stylu;) duzo juz nie bede wymagac hihi :D

jejq, aleś filigranowa :) takie kobiety się podobają mężczyznom :) ja mam 173 cm może 4 w porywach łoki doki, zmykam także na inne forume 🌻

Gość do po części opętana
nie pękaj :classic_cool:. Jeszcze więcej lubi wysokie laski :classic_cool:. A Ty jesteś ładna ;).

Hej kochane Dzien Dobry pobudka :) Raz raz wspawacccc 🌻 🌻 Ktos tu pisal o wzroscie i odchudzaniu :) Ja 173 w porywach do 4, 61/62kg okragla pupa i biuodra, male cycki :) Mojim najwiekszym problemem sa sniadania... ehh sama juz nie wiem co mam jesc :) na slodko czy na slono :) Hej hej jest tu kto ??

Gość Kapiszonka
hej ho :D:D. Cisza :), ale ma nadzieję, że wieczorekim wpadniecie :) Ja czmykam na uczelnie , tylko chciała się pochwalić :D:D, wygrałam 120 złoty :D:D:D i wzrok tajemnicznego nieznajomego, szkoda że był z kimś. Lasecznki, wysokie jesteście. Ja też fiigranowa 164 cm :classic_cool:. Buziaki 🌻.

O witajcie dziewczynki :) zajrzalam zeby zobaczyc czy juz ktos jest :) Kapiszonka- gratuluje wygranej :) moj wzrost 170

Gość pan po 30.
jestem :classic_cool:

Hej dziewczyny ranne ptaszki z Was ;) Kapiszonka no gratuluje wygranej zwłaszcza, że spojrzenie nieznajomego jest bezcenne;)

znow zagladam zeby zobaczyc, czy cos sie dzieje :) pewnie dopiero wieczorkiem sie rozkreci Ale mi dzis przyjemnie jak tak slonko swieci mmmmmm :)