Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziaczek_

ZAMIEŃMY SIĘ ...

Polecane posty

witam dziewczyny ... i nie tylko ;) Mam w domu mnóstwo rzeczy w ktorych nie chodze, a sa to dosc wartosciowe rzeczy tj. płaszczyk, ładne kozaczki.. Tylko raz załozylam, szkoda zeby to w domu lezalo... Jak macie ochote mozemy sie jakos dogadac (za pare groszy lub zamienie ...i wysle) Moze macie w domu jakies \"rzeczy\" odziez, kosmetyki, jakas bizuterie ;) PS> nie wiem czy topik wypali ale próbuje :):):)

Gość jaTyOnOna
własnie wystaw na allego:)

dodam jeszcze ze wkleje niebawem fotki płaczyka i butków :) tylko musze zdobyc sprzet bo mój taki marniutki... buziaczki

aha....nio ja mam tez rozne rzeczy w ktorych nie chodze ,a kupiłam i leżą...albo wogóle juz mi sie np. nie podobają! moim zdaniem fajny topik;);)

aha i torebke mam jeszcze ;) musze porobic fotoski - moze akurat sie komus spodoba a jak nie to nie wiem - chce jednak posprzatac troche w garderobie..

dobry pomysl:):):) zamiesc zdjecia na allegro wsrod natloku rzeczy trudno czasem cos zalesc wiec moze ktos chcetny sie trafi:)

byl kiedys taki numer katalogu Avon-nie pamietam ktory, ale mniejsza z tym.Byla tam sliczna sukienka taka zielona z bialym paskiem i biala torebka do tego.Sukienka ma sredni dekold i siega za kolano, jednak jest taka powycinana i koncowki ma nierowne ...W katalogu nie byla ona na sprzedaz ale czescia reklamy ;) Kupilam ja kiedys w galeri i jak przymierzalam byla sliczna! Ale gdy wrocilam do domu nie zalozylam jej ani raz bo po przymierzeniu okazala sie troche ciasna.. :( jest nowa numer 36-38 postaram sie wkleic fotke ta sukienka akurat nadaje sie na wiosenne dni - naprawde jest piekna :):):)

Gość jolciu_nia
super!!! bede czekac na fotki.Sukienke bym sobie ladna kupila, mam nowego chlopaka i musze sie mu podobac :):):):):):):):):):) Ide sama poszukam w mojej szafie moze co znajde i sie pozamieniamy pozdrawiam - ale dzis słonce swieci wow :):):):):):):):):):):):)

A ja mam bordową sukienke - w srebrne motywy kwiatków (rozm od 36 do 38) - modna bo z dołem z prześwitującej tkaninki - raz używana - moge się zamienić - lub bluzeczki - czekam na odzew ;)

hej dziewczyny hej migusiowa :) foteczki beda za kilka dni pozbieram wszystko, powklejam i poopisuje... moze ktoras z was wczesniej cos powkleja? buziaczki PS kozaczki mam takie koloru bzu :D (coś jak ciemny róż - D ) takie z cienkiego materiału, do szpica na małym obcasiku w sam raz na wiosne .....38

jest bardzo ładna, naprawde chcesz ja sprzedac ?? lub moze masz inny pomysl?? mysle o jakims dobrym rozwiazaniu tej sprawy hmmm

no jest ładna - wiem ;) ale wszyscy mnie w niej widzieli ( na moim cywilnym ślubie ) więc albo na allegro albo zamienie się na coś w podobnej cenie :) Bo szkoda mi jej komus dać za darmo ;)

Gość ladyklexyalexy
POTZREBUJE JAKIEJS blyszczacej lub cekinowej bluzki na balety zamienie sie za cos ;) moge zapodac tutaj zaraz zdjecia :)

Gość ladyklexyalexy
no pokaz te fotki albo jak cchesz to wpadnij na MODA I UBIOR TEMAT : zamienie sie lub sprzedam tam dodalam pelno zdjec jak chcesz to zerknij ;)

witam !!!! .. i jednoczesnie zapraszam na ZAKUPY bo na tamtym dziale wieksze zainteresowanie topikiem ZAMIENMY SIĘ buziaczki :D:D:D:D:D:D:D:D

ladyklexyalexy fajne masz te rzeczy na swoim topiku :) ja narazie zbieram kaske i moze wroce do twojego :D:D pozdrawiam i zaporaszam na dział ZAKUPY :)

witam !!!! .. i jednoczesnie zapraszam na ZAKUPY bo na tamtym dziale wieksze zainteresowanie topikiem ZAMIENMY SIĘ buziaczki

witam !!!! .. i jednoczesnie zapraszam na ZAKUPY bo na tamtym dziale wieksze zainteresowanie topikiem ZAMIENMY SIĘ buziaczki