Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak prezerwatywy

po co mu to???

Polecane posty

Gość taaak prezerwatywy
gdzie jestescie???? poradzcie cos blagam poszedl na nocna zmiane a ja warjuje co 10 min wydzwaniam do niego upewnic sie czy jest w pracy

Gość ona22222222222
już dość długo śledze waqsze losy.... i widze z ty go kochasz ale nie jestem do końca przekonana czy oon jest pewny....hm..nie sprawdzaj go aż tak bardzo bo wkońcu się kapnie co jest grane...najlepiej jedz raz za nim jak gdzieś pujdzie albo zgub mu komórke...mam nadzieje że jednak wam się uda napisz co dalej 3maj się:*

Gość ivo88
hej!!! i co tam u ciebie??? sa jakies zmainy??? mam nadzieje ze tylko na lepsze!!! pozdrawiam:)

ja rownież jestem ciekawa co dalej... aha na początku tego topiku wypowiadał sie jakis pan (niestety nie pamietam niku) ktory mowił ze faceci nie znaja sie na tabsach. otóż ja wychodze z załozenia ze antykoncepcja to nie tylko moja sprawa, podzielilam sie z moim mężczyzną ulotką, wyjaśnilam o co chodzi i świetnie sie orientuje. mysle że powinnyscie tak robic dziewczynki :)

Gość taaak prezerwatywy
hej dziewczyny narazie uklada nam sie dobrze ja swoja zazdrosc i podejrzenia schowalam gleboko w kieszeni juz sama siebie mialam dosc a co mowic o nim. czescto ze soba rozmawiamy i przebywamy. a piatkowe wieczory z przyjaciolmi zamienilismy na nasze romantyczne wieczorki dopoki znowu nie zaczniemy sobie ufac a dokladnie to ja jemu. w lozku jest nam teraz lepiej niz bylo ja bardziej jestem podatnna na jakies eksperymenty i wogole czuje ze nasz zwaizek orzywa na nowo. A teraz co bombbowego na swieta zaplanowalismy zareczyny :) ciesze sie cholernie. juz wybralismy pierscionek nie moge sie doczekac TAK BARDZO GO KOCHAM DZ\IEKUJE WSZYSTKIM ZA TRZYMANIE KCIUKOW I POMOC W TAK CIEZKICH CHWILACH DLA MNIE!!! OCZYWISCIE NADAL BEDE OPISYWAC JAK MI SIE WIEDZIE BUZIACZKI KOCHAM WAS...

Gość taaak prezerwatywy
POWEIDZIAL ZE ONE SA JESZCZE Z CZASOW GDY JE UZYWALISMY ZOSTALY W PORTFELU A JAK GO SPRZATAL TO WSADZIL DO SPODNI WIERZE MU ROZMAWIALM Z BRATEM JEGO ZONA UZYWA TEZ TABSOW A ON MA GUMKI MOWI ZE TO Z PRZYZWYCZAJENIA ZE STARH CZASOW TYLKO ZE JEGO LEZA NA POLCE NIE WNIKAM CZY MOJ MOWI PRAWDE KOCHAM GO I WIERZE ZE ON MNIE

Gość ivo88
i co tam nowego??? pozdrawiam