Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myśleć

spóźniami się okres już 14 dzień

Polecane posty

Gość nie wiem co myśleć

dziewczyny .... zaczynam się zastanawiać czy nie jestem w ciąży... mam nieregularne okresy -3,6 dni opóżnienia ale ostatnio miałam okres bardzo regularnie co do dnia. teraz okres spóżnia się już 15 dni ... kochamy się bez zabezpieczenia ponieważ dzidziuś byłby nasząwielka radością ...tylko ,że ja teraz tak sobie od ok miesiąca odpuściłam starania bo pomyślałam ,że jeszcze jesteśmy za młodym małżeństwem zeby od razu wpaść w pieluchy( 8 miesiecy jesteśmy w związku małżeńskim). martwię się ,bo brałam leki [antybiotyki] i gdybym byla w ciazy to by moglo wplynac na dziecko ale nie mam ZADNYCH objawow ciazowych -no moze jesztem troszke bardziej senna i boli ciagnie mnie podbrzusze ale to wszystko. czy możliwe zebym była w ciąży... kochaliśmy się teoretycznie w niepłodne dni. maz sie cieszy juz na mysl ze zostanie tatusiem a ja mam mieszane uczucia...nie wiem czy sobie poradze... co o tym wszystkim sadzicie???

dlaczego nie zrobisz testu? a antybiotykami sie nie przejmuj. w tak wczesnej ciązy na pewno ci nie zaszkodziły. Zyczę ci pieknych 2 kreseczek :)

powinaś zacząć myśleć że jesteś w ciąży :)

Antybiotykami się nie przejmuj :) ja we wczesnej ciąży brałam je dokładnie Augemintim i Keflrx. Teraz jestem w 13 tygodniu i znów biorę antybiotyk Forcid 625 przeziebienie mnie dopadło. Zrób test skoro masz takie opóźnienie @ :) i nie martw się na pewno będzie dobrze 🌻

Gość popapaa
jestes na 100% w ciąży

czy na 100% to na pewno nie:D Zrób test to wszystko się wyjaśni. Potem wizyta u ginekologa i wtedy pewnosć na 100% :p ;)

Gość alloallllooooo
ale jak sama pisze brala antybiotyk czylio mogla byc chora i dlatego mogl sie tez okres przestawic........ale jak bys byla to gratulacje!!! zrob sobie test,powinien juz wyjsc:)

do autorki topiku----->> napisałas że kochaliście się teoretycznie w niepłodne dni, a skąd wiesz kiedy masz płodne dni skoro masz tak nieregularne okresy, równie dobrze mozesz byc w ciąży jak i miec po prostu zachwiania hormonalne, wzmozona senność faktycznie moze byc objawem ciąży, ale to jest wszystko takie gdybanie, lepiej zrobic test, bo sam fakt ze nie masz okresu moze byc objawem ciąży ale nie musi, jestes juz po terminie spodziewanej miesiaczki wiec jezeli jestes w ciązy to powinny ci wyjść 2 tłuste kreseczki, chyba ze chcesz miec 100% pewność to idź do laboratorium i poproś o beta HCG

Gość Mam pytanko napiszcie jeśli mo
Spóżnia mi się okres,6 dzień...ostatnio kochałam się jakieś 5,5 tygodnia temu...potem miałam normalnie planowo okres...potem zero sexiku i teraz takie spóżnienie...! Miałam troche stresów i zmian przez ten miesiąc...Czy jeśli mam jakieś objawy jak na okres to to nie ciąża?????????????

Gość semsi
jezeli zrobilas test i wyszly II kreski to ciaza jak nic jezeli I kreska to moze przesilenie, upaly itp? mi od 2 mies ciagle sponia sie okres, raz bylam wywolywac, a w ciazy nie bylam :( to do autorki

dlaczego takie siksy jak ty autorko s a takie głupie, pytasz na forum czy jestes w ciąży, zrób test, idz do lekarza, a nie pytaj się tutaj, czego oczekujesz-pocieszenia ze nie jesteś? wpadłaś i masz przewalone.tylko jeszcze o tym nie wiesz.