Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mgdaa
EE to ja z was mialam najbardziej obfite sniadanie -> 3 kanapki z serkiem, pomidorem i pietruszka i oczywiscie herbatka -> zaraz znow ide zrobic napad na lodówke ;)

Gość Madziaaaaaaaaa
Dla mnie to problem,ale jak widze nieraz osobe grubą to naprawdę sie cieszę ze mnie brakuje kg a nie ze mam ich za duzo :D

Gość szypułka
no wlasnie jakos faceci mnie nie wyzywaja od kosciotrupow, wrecz przeciwnie - chwala, ze mam ladna figure... jak utyjemy te pare kilo to i tak nie zmienimy sie diametralnie, ale moze bedziemy wygladac mniej wiotko, no i kosci nie beda wystawac ;) moja mama jak widzi moje kosci biodrowe, to zawsze mowi, ze jestem za chuda

Gość Madziaaaaaaaaa
szypułka --> wlasnie to jest jeszcze do bani ze budze sei rano i mi tak strasznie kości biodrowe sterczą :( praktycznie to brzuszek moge pokazac na ulicy dopiero po obfitym sniadaniu i obfitym obiedzie to wtedy nie jest wklęsły tylko wypukły i kości nie widac :D

Gość Madziaaaaaaaaa
A najgorsze jest chyba to,ze my sie uwazamy za chude w jakims stopniu,a moze otocenie widzi nas jeszcze chudszymi bo przeceiz my się juz przyzwyczaiłyśmy do swojego wyglądu... :o

Gość szypułka
dobra, ide sobie skombinowac jakies sniadanko, kanapki z serem zoltym chyba, postanowilam jesc wiecej jajek, ryby i mieso, nabial zawsze lubilam, za to wcale mnie nie ciagnie do slodkiego

Gość Madziaaaaaaaaa
Boze chciałabym kilka cm więcej w biodrach i zeby ta pupa nie była taka płaska ;(

Gość mgdaa
ja musze przytyc bo moze za miesiac polece za ocean podpisywac kontrakt o prace ;) jak zobacza takie dziecko z bosni to dadza mi bony na zywnosc zamiast salary ;)

Gość DO AUTORKI TEMATUUU
A ILE MASZ W ŁYDCE W NAJSZERSZYM MIEJSCU ?I RAMIENIU TUZ PRZY ZŁACZENIU Z PACHĄ ?PROSZE POWIEDZ.

Podziwiam, w dzisiejszych czasach kiedy króluje moda na super szczupła sylwetkę, kobiety które przyznają się, że są za chude. I Życzę Wam powodzenia. Tylko radzę, nie przybierajcie tłuszczyku za wiele, ale raczej mięśnie :) Ja niestety jestem po tej drugiej stronie i chciałam powiedzieć ze się nie zgadzam z tym że \"chudość\" sie wytyka\" a \"otyłości\" nie. Przez całe życie ludzie wytykali mi chamsko i bezczelnie moja tuszę, za przykład była mi stawiana kuzynka która przy wzroście 175 cm ważyła 49 kilo. Po za tym zdarzyło się którejś z Was żeby ktoś w nią rzucał kamieniami tylko dlatego że jest zbyt szczupła? Bo ja coś takiego przeżyła, Poważnie. Nie mówiąc o sytuacjach kiedy koleżanka (wydawało mi się że najlepsza) stwierdziła, że \"Sorry nie zaproszę Cię na urodziny bo tam będą same szczupłe osoby a ty jesteś gruba i dziwnie by to wyglądało\".Tylko dlatego że mam nadwagę (i to w tamtych czasach niezbyt wielką). To bardzo dawne dzieję, ale jednak nadal mam uraz. Przykro mi, że macie kompleksy prze głupie uwagi na Wasz temat, ale proszę Was bardzo- nie uogólniajcie, bo takim ludziom jak ja robi się na prawdę przykro. Powodzenia Dziewczyny!

Gość DO AUTORKI TEMATUUU
i jeszcze jedno ..ja mam w udzie 54 cm najszersze miejsce i kazdy mi mowi ze grube mam uda wyzsza jestemniz ty(173 cm) ..wiec jak mozesz narzekac zemasz chude uda?

Gość mgdaa
Neit: Chudość i Otyłość jest i byla przedmiotem "zbytniego zaciekawienia innych" Osobiscie wielkich kompleksow nie mam:Oczywiscie chcialabym zeby moje cialo bylo troche inne i staram sie to zmienic. Najbardziej jednak obchodzi mnie moje zdrowie, bo po prostu zle sie czuje. Niedlugo ide na badania i na prawde boje sie ich wynikow. Nie ma co sie przejmowac głupimi gadkami innych - idioci byli i beda. Nie raz slyszalam slowa: mizernie wygladasz< co odbieralam "nieatrakcyjnie">, wez troche przytyj, ANoreksja!!! To tez wkurza ale coz....

Gość Madziaaaaaaaaa
Zaraz ide sei zmierzyc i napisze :D

Gość Madziaaaaaaaaa
Załamałam sie :o

Gość dobra madziuuuuuuuuu
oki madziaaaaaaaaaa czekam :)

Gość dobra madziuuuuuuuuu
czym sie zalamalas?

Gość Madziaaaaaaaaa
Łydka - 35 Ręka - :o

Gość Madziaaaaaaaaa
reka 26 :|

Gość mgdaa
moje: łydka 31 -"biceps"

Gość todziala naprawde
no to masz sporą łydke wg mnie a reka gdzie 26 cm ?w polowie czy u samej góry przy złączeniu z pachą ?

Gość madziaaaaa chyba zarty se stro
isz przeciez uda masz dosyc spore i łydki ...wiec czemu chcesz tyć jeszcze?

Gość mgdaa
nie wkleilo sie sorry: łydka 31 cm biceps - smieszne slowo jak na moje gabaryty - 19 cm tam gdzie ramie łaczy sie z pacha - 24 cm

Gość Madziaaaaaaaaa
Boze no nie gadajcie ! jak ubiore spodnie - a osttanio kupiłam nowe dopasowane to nogi to patyczki i to zawsze slysze :/ ale wiecie co jest najsmieszniejsze,ze moja mama zawsze moei ze ejstem szcupła,ale nogi to mam "zwaliste" a jak satne przed lustrem to mowie wam strasznie to wyglada a moja mam chyba mowi tak o tych nogach bo tu u gory jestem chudzeilec wiec moze nogi mam najbardziej masywne :/

Gość Madziaaaaaaaaa
Teraz to mnie zdziwiłyście dziewczyny ! ja mam spore nogi ? :o boze ja jestem chuuuuda ;( faktycznie jak ktoras z was ma 31 to 4 cm to jest roznica ale ja mam 170cm moze dlatego tak wygladam :o ale jak widze inne "normalnie" wygladająe dzeiwczyny to maja grubsze nogi ;( a ja przy nich to patyczek :o

Gość twoja mam ma rację
naprawdę nie masz ani chudych nóg, ani nie jesteś za chuda w ogóle

Gość twoja mam ma rację
Madzia, zdecyduj się - masz 169cm wzrostu czy 170?

Gość Madziaaaaaaaaa
tyłka nie mam wcale a te 26 cm reke to mam zaraz pod pachą a moj biceps ma - TADAM ! 23 cm :o reka w nadgarstku - 15 cm :o rąk mi wstyd wystawiać :/ zawsze słysze - boze ale masz chude ręce :|

Gość twoja mam ma rację
śmieszne to co piszesz, ale masz do tego prawo;)

Gość Madziaaaaaaaaa
no 170 cm chyba boze 1 cm to jeszcze nie taka roznica :) powiedzmy ze 170 cm :) wiecie dałabym moje foto w bieliźnie ale nie mam :( zebyscie zobaczyly co ze mnie za patyczak :/

Gość madziaaaaa chyba zarty se stro
madziaaaa przeciez ja mam wyzszy wzrost i mam 52 w udzie i 34 w łydzce i mam nopgi napewno nie chude tylko zgrabne wiec co ty gadasz?