Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ej no bez przesady
Opętana, ale Ty nie chcesz chyba tyć?:)

Gość Madziaaaaaaa
ej no bez pzresady --> napisałaś,że to ze mam wiecej ciała od Opętanej powinno być dla mnie budujące... Hmmm ja tak an to nie patrze bo nie po to ten topic zebym ja przytyła a wy nie tylko by się wymieniac spotrzeżeniami i jakoś razem przybierać na wadze :) akurat ie naleze do tych osób,która chca tylko dobrze dla siebie i chcą wypaść lepiej w porównaniu z innymi :)

Ja napisze tak, rece, talia, tylek masz z tych mniejszych, bo 23 biceps to chuda reka Ale nogi to - wg mnie, za grube do reszty tak o 3 cm I dlatego uwazam ze nie powinnas absolutnie tyc, a trzymac sobie te wymarki

Gość Madziaaaaaaa
ej no bez pzresady---> a czemu Cie dziwi ze Opętana chce tyć ? sama mowisz z ema mało ciała :D Opętana--> chodzi mi o odżywkę białkową :)

Gość ej no bez przesady
Bo wcześniej pisała coś wręcz odwrotnego:) Ja tak samo uważam, że nie powinnaś tyć, bo już 53cm w udzie to takie zdrowe udko:)

Gość Madziaaaaaaa
No wiecie co te nogi to ja pzreżyję :D jak widze na ulicy taka szcupła panne to mi się to super poodba,ale sibie chyba jełsi chodzi o nogi traktuje zbyt surowo... Ale góra jest chuda tak jak napisała Opętana :) Choć chciałabym w ogóle miec tyłek bo udo - juz sie nie upieram niech bedzie 53 cm ale tyłka nie mam :)

Ja nie chce tyc, pzytylam i czulam sie sie okropnie, Magda przytyje i tez bedzie narzekac ;)

A Ja znowu mam swira na punkcie nog, nie moglabym miec no najgrubszych z ciala, mnie najwiecej jest w brzuchu, zwlaszcza po obiedzie :D

Gość ej no bez przesady
No może i nie masz, ale ja nie widziałam. Natomiast sam tyłek nie przytyje Ci. Na 100% przytyją też nogi. Dla mnie 90cm w tyłku przy naszym wzroście to w sam raz:)

Gość Madziaaaaaaa
Choć wiecie dzeiwczyny - jak sie siedzi to zawsze sie udo rozpłaszcza i wygląda grubiej, a nieraz nawet jak tam siedziałam i wyglądało na grubsze to słyszałam "Boze, ale masz chude nogi" :o wiec jak to jest dziewczyny bo jestem serio skołowana :o przeceiz tyyyle ludzi i starszych i mlodszych nie mowiloby nam ciągle,że jesteśmy chude jakbyśmy nie były,prawda ?

No no odzywka bialkowa = proteinowa Dziala, bo jak tak, to utucze chlopaka troche ;) I czy zdrowa

W oczach ludzi, ogolu nalezymy do chudych osob Ale w oczach chudych a juz nie daj anorektyczek- moglybysmy jeszcze zrzucic ;)

Gość ej no bez przesady
A górę kobieto masz idealną. Widać, że masz WIDOCZNY biust.Bo co z tego, że ja mam jakiś tam obwód piersi skoro tak naprawdę ich nie widać:O Nie wiem czy to od tego, że się garbię:(

Gość ej no bez przesady
Madzia, to pokaż jakąś fotkę całej sylwetki. Jeśli rzeczywiście jesteś taka chuda to oczywiście zwrócę Ci honor;)

Gość Madziaaaaaaa
ja też sie garbię :Di wiesz - poruszyłaś dobre temat teraz tzn chodzi mi o biust bo zawsze jak ktoś jest chudy to w zasadzie go nie ma lub jak chudnie to pierwsza lecą piersi :) a u mnie nie było nigdy tego problemu mam stanik B ale takie duże, ale najcześciej to nawet nosze C i wcale nie jest za duży :o

Gość Madziaaaaaaa
hmmmm mam foto z afcetem :P takie z daleka,ale jak powiekszysz to mnei zoabczysz ztym ,że to foto jest w spodnaich ktore dodają pare kg i wg mnie nie widac tam jaka jestem chuda - lubie te spodnie :D

Gość Madziaaaaaaa
tez chuda !!!!!!!!!!! jesteś ? bo foto moje się wysłało :)

Nogi, rece, dupa- to sa glownie wyznaczniki chudosci Gore to ma multum kobiet chuda, malo jest gruszek na ulicy, gora chuda a dol jak szafa 2-3 drzwiowa Pamietam kolezanke, talia chyba 65 a pupa to jakies 100-110 a uda to chyba z 60

Gość ej no bez przesady
No tak się składa, że też mam rozmiar B albo C tylko dlaczego tego u mnie nie widać?:O Bo u Ciebie nawet na tej focie widać wyraźnie, że masz biust pomimo, że jesteś lekko zgarbiona. Zazdroszczę ci tego:)

Madzia to wyslij, nie masz zadnych zdjec z wakacji w kstiumie (napalona) ;)

Gość ej no bez przesady
Albo nawet jakaś fota w krótkich spodenkach czy obcisłych spodniach:)

Gość Madziaaaaaaa
Jedyne czego się nie wstydze to biust :D reszta ciała - do wymiany :D

Gość Madziaaaaaaa
znalazłam foto na ktorym widac kawałek nog moich choć siedzę :p ale na tym foto wg mnei wygladam normalnie - ale wyśle wam - dajcie maile :)

Gość ej no bez przesady
jagienka78@o2.pl

Gość Madziaaaaaaa
oo jest etz inne :p brzydko wyszłam boz garbiona ale wyśłe :D kule tylko tu tez nie wygladam jak ja :p tylko grubiej :p

Magda biust masz idealny, popatrz jak duzo masz i marudzisz :) Ide na obiad

Gość Madziaaaaaaa
Dziewczyny wysyłam tzn peirw Tobie --> ej no bez przesady i to jedeno foto a za chwile drugie w drugium amilu ok ? aTy jak mzoesz i dostaniesz to pierwsze foto wyślij Opętanej to bedzie szybciej :D

Gość ej no bez przesady
A mail Opętanej? masz?