Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tez chuda
do Madziaaaaaa mogłabys wysłac mi swoja fote dupawolowa34@wp.pl z gory dziekuje

Gość tez chuda
tamten mail jest zly wyslij na barbarzynca40@wp.pl

Gość NIE WYTRZYMAŁAM I NAPISALAM
Studiuje dietetyke i naprawde jestem zszokowana ..... czym??? a tym,ze niejaka madziaaaa(autorka wątku)wmawia sobie ze jest chudsza niz victoria beckham i kate moss(sama to napisala w jednym poscie).. dziewczyno nie wierzyłam i jeszcze raz przeczytalam twe wymiary. piszesz ,ze masz takie: biodra:90 cm udo :53 cm łydka:35 cm kostka:21 cm z samych tych wymiarów wnioskuje jedno przy twoim srednim wzroscie 169 cm czy 170 .. TY JESTEŚ CHUDA ALE TYLKO PSYCHICZNIE! te wymiary masz większe niż ja nawet a zapewniam cie ze ja mam figure bardziej jak monica bellucci niz kate moss:) nie jesteś chuda ..to niemożliwe ..ty sie chuda czujesz ..ale chuda nie jesteś ..jestes szczupła. a to co innego. podejrzewam ze masz natręctwo takie iwmawiasz sobie chudosć od lat bo tak ci kazdy mowil ze jestes chudzina..i ty sobie to zapamietalas w mózgu i teraz nawet jak jestes normalna to dalej uwazasz ześ chuda..mimo ze nawet bedziesz ociekac tłuszczem dalej bedziesz chuda w swej chorej psychice. moja wykladowczyni świetna z psychologi dietetyki..mowila nam o takich przypadkach kiedy laski są chude a potem jak przytyją dalej chca tyć bo wciaz je boli ze otocznie je ma za chude a otocznie tez nawet jak przytyjesz nie zmieni zdania bo dla nich za długi bylas chudziną ..to sie nazywa jakiś mechanizm ale nie pamietam ..pozdrawiam.

bo dla otoczenia bylas za długi czas chudziną ..tam mialo byc ale zjadłam:) a kostka twa to oczywiscie :22 cm a nie 21 ..

madziaaa jesli masz aparat cyfrowy to zrób fote samych swych nóg pliss moze wtedy ci uwierze ale tak nie ma mowy..bo wymiary masz za duże.. jesli chodzi o wymiary dokladne victori beckham to znam je bo podawał je kiedys twój styl który wygrzebalam z szafki specjlanie dla ciebie i ze zlosci ze tak głupio piszesz. jej biust :88cm (silikony) jej talia:58 cm jej biodra to:82 cm jej udo o ile pamietam to bylo mierzone przez jej projektantke..42 cm a jej łydka wynosi 28 cm . nie mam pytan wiecej jesli ty jestes podobna do nie jalbo chudsza:)

artykul nosi tytul :"dokad zmierzają gwiazdy w pogoni za jak najmniejszymi wymiarami?" oczywscie tam jest cytowane przez jej projektantke elle michigen ze niepamieta dokladniej ej wymiaru uda ale własnie 43 chyba.a łydka na bank 28 cm któą zmierzyla victori jak szyla dla niej specjalne kozaczki posrebrzane

Gość ha ha ha ha ha
NIE WYTRZYMAŁAM I NAPISALAM -------> zgadzam sie z Toba w 100%, moja siostra studiuje też dietetyke za oceancem i czasem opowiada mi o róźnych takich przypadkach. A ten artykuł dokładnie pamiętam, bo byłam w szoku jak czytałam te wymiary i poczułam sie od razu jak pasztet ;) Chociaż jestem całkiem normalna, raczej szczupła. Ona ma chyba 168 cm wzrostu a waży coś koło 40 kg :O I to po 3 dzieci!!!

Gość ej no bez przesady
Gdzie Madzia, a gdzie Victoria Beckham??? ja akurat widziałam Madzi fotkę dlatego mogę coś powiedzieć na ten temat. Madzia jest CO NAJWYŻEJ szczupła, a Victoria jest przede wszystkim bardzo drobna. Poza tym ma taką budowę, że ma strasznie wąskie biodra dlatego ma tak mało centymetrów w obwodzie bioder. Ja też mam drobną budowę, ale inną niż Victoria, bo mam 88cm w biodrach, w udzie 49cm (w najgrubszym miejscu), a moje uda i tak nie złączają się w żadnym miejscu. Nie uważam się za żadną chudzinę, a i tak chudsza jestem od Madzi.

Jaka zażyła dyskusja :D Madziu, taa nie jestem chuda, pisałam że baryła ze mnie przeciez :) Moglabym nawet 3 kg zrzucic, tak serio Przytyc latwo nie moge, bo nie mam tendencji do tycia, zeby wazyc 53-55 kg musze obzerac sie jak wieprz, spozywalam 4-6 tys kcal dziennie, sprobuj tyle jesc przez pol roku, a tez przytyjesz :) Niestety nie da sie tak objadac, organizm jest przeciazony i choruje, dziewczyna w moim wieku powinna spozywac 2000 kcal a nie 5-6 tys, nie da sie tak zyc na dluzsza mete, niestety A w nadgarstku mam rowne 13 cm i to nie jest sciema nic a nic, reszta jest chudo- szczuplo- gruba, zalezy od pory roku Kostka i nadgarstek to jedyny malutki obwod na moim ciele, bo jeszcze dosc chuda szyja ;) Najlepiej jesc normalnie i pogodzic sie ze swoim wygladem a nie kombinowac

Gość ej no bez przesady
Opętana------> poślij mi swoją fotkę:) jagienka78@o2.pl

Gość prosilam cie o fote juz wczesn
opetana prosilam cie o fotke :( bambolino24@onet.eu pewno nie przeczytalas mego wpisu:(

\"Ha ha ha\" - ta kolezanka to nie jest chuda, tylko wychudzona, to juz skrajne wychudzenie nie mylmy go z chudoscia, to samo Wiktoria, te podane wymiary to juz totalna szkapa, anoreksja Ja takie wymiary mialam wazac 41-42 kg i to juz byl dramat Madzia jest bardzo szczupla, 90 w pupie to nie duzo przy tym wzroscie, to maly tylek, rece tez chudawe choc nie patyki, ale nozki- 53 cm w udzie to juz taka pelna, szczupla zdrowa noga i dobrze, tak trzymac a nie tuczyc sie jeszcze Do wychudzonej Wiktorii to nawet mi daleko

Gość ej no bez przesady
Fotki doszły:) ale powiedz mi ile ważyłaś na tych zdjęciach? bo to chyba nie są te z Twojego "najchudszego" okresu

Gość Madziaaaaaaa
Hej dziewczyny :/ ale dzień :/ widze,ze się znalazła jakas osoba z jadem, ktora najeżdża na moja psychike :o nie mam nic z psychiką jeśli o to chodzi i nie chodze do psychologa :] a co do tego ze ktos napisał,że ludzie MÓWILI mi ze jestem chuda to nie tak bo nie tylko mowili, ale nadal MÓWIĄ ! tak ajk ktoś tu napisal wyżej bardzo trafnie ejstem bardzo sczupła i mam ręce chudziutkie - przynajmniej ejdna osoba coś widzi,a nie próbuje udawac,że niby widzac moje fotki nie da sie zauważyć jaka jestem :o moze nogi no cóż takie wymairy dla kogoś kto ma 165 cm to wg mnie są super ale na osobę ktora ma 170cm to jest mało co zresztą po mnei widać :o nikt mi nie powie ze 90 w biodrach to jest ok da osoby ktora ma 170 cm :/

Gość Madziaaaaaaa
A co do foty Victorii to faktycznie ja nie wiedziałam,że ona teraz aż taka chuda :o więc wycofuję się ztego,że ejstem jak ona :o widziałam ja wcześniej w jakims wywiadzie to miała troszkę więcej ciała, no ale to foto to faktycznie masakra :o

To nie sa najchudsze, to sa obecne, waze jakies 47-48 k, na jednej 45 kg

Gość Madziaaaaaaa
Opętana --> jestem w szoku,że potrafisz zjeść tyle kcal dzeinnie !!! Tez bym chciała :) tzn nie aż tyle :o no ale jeść tak 2500 kcal dziennie :)

Madzia bo masz maly tylek, 90 na 170 cm to maly tylek, rece tez z tych chudszych choc nie anorketyczne a nogi na pewno szczuple choc 53 cm to nie malo, to tak w sam raz na ten wzrost, na zdjeciach nie widac tak chudosci jak na zywo, ale ja bym nie tyla na twoim miejscu bo teraz jest idealnie !!!

To byly napady, tak sie nie je, bralam w nocy kupe zarcia, glwonie slodyczy i sie opychalam do nieprzytomnosci, a tak nie mozna Organizm potrzebuje 2 tys kcal, jak Ja mu dawalam 3 razy tyle to szwankowal, nie ma sensu sie na sile tuczyc, po co?!

Gość Madziaaaaaaa
A powiedzcie mi dzeiwczyny skoro sie tak upeiracie,że niby nie jestem chuda :o to czym to wyjaśnić bo powiedzmy,że ja już nie patrze tylko na swoje zdanie tylko na opinię otoczenia to niby czemu tak się dzeije,że od zawsze :o każdy mi mówił ze jestem chuda - rodzina,znajomi itd ? bo nie rozumiem ...u mnei to nie wynika z tego jak ktoś napisał,że ja tak uważam bo inni to mówią - ja chce pzytyć bo sama widze,żę mam za mało ciała,a to ze inni tak mowią tylko potwierdza moje myśłenie :)

Gość jest takie .
stare ludowe powiedzenie jaki kto do roboty taki do jedzenia cyba jest coś w tym sama jestem szczupła i obserwuje ludzi dlaczego niektórzy tyją a drudzy nie i zauważyłam że ci co pracują fizycznie łatwiej tyją

Gość ej no bez przesady
Tak myślałam:) drobniutka jesteś:) wyglądamy podobnie, ale ja jednak jestem grubsza, bo jestem minimalnie wyższa i więcej ważę:D no i te moje kobiece biodra:O A ja uważam, że 90cm w biodrach to idealnie dla osoby, która ma 169cm wzrostu do tego jeszcze musi być nienaganna talia i jest git:)

Madzia, dlatego ze przecietna kobieta- szczupla ma 70 cm w talii, 95 cm w pupie i wazy jakies 58 kg, pewnie dlatego :)

Gość Madziaaaaaaa
No widzisz Opętana ---> przynajmniej Ty jedna mnie rozumiesz :) i to mi się pdoba ze widzsiz to ze przy takim wzroście jak mam to mała dupa :) i chude mam te łapki moje :) I nie podoba mi się to,że niektórzy najeżdżają na mnie, bo pewnie tak samo maja inne kompleksy, a jak inni im mówią,że sa psychiczni że maja te kompleksy bo one tak naprawde nie istnieją to się oburzają :o ale sami mi dokuczają,że jestem chora itd :/ nie życzę sobie tego bo nie po to zakadałam ten topic by być obrażana tylko po to by pozanać inne kobietki z takim problemem !

Gość ej no bez przesady
Czemu tak ktoś Ci mówi? pojęcia nie mam, bo jestem w identycznej sytuacji. Wszyscy dosłownie wszyscy twierdzą, że jestem CHUDA (ja uważam, że szczupła). Madzia, mówisz, że faceci twierdzą, że wyglądasz super i w ogóle, ja niestety i od facetów usłyszałam, że jestem za chuda:O A ludzie może rzeczywiście przyzwyczajają się do wyglądu, bo jak ważyłam 46kg to byłam dla nich chuda i jak utyłam w końcu po ponad dwóch latach do 53kg to też wmawiali mi, że nadal jestem chuda:O Ja tam jednak mam lustro i widzę jak wyglądam, chuda nie jestem tylko szczupła i już:D

Gość Madziaaaaaaa
No moze racja - dziś byłam w pewnym centrum handlowym i mowie wam :o ile jest dziewczyn z nadwagą :o więcej oczywiście niz chudych ja to chyba byłam tam najszczuplejsza :D moze też datego słyszymy,że ejsteśmy chude bo osoba "normalna" to taka co waży 60 kg przy 170 cm wzrostu wiec ja parwie 10 kg mniej a to jest różnica :D Opetana --> jak to chciałabyś wazyc 46 kg ? nie za mało ? teraz ważysz...?

Gość Madziaaaaaaa
Sorry ze pytam ile wazysz i ile masz wzrostu bo pewnie odpowiedasz tutaj na to po raz setny,ale mi się już te wasze wagi i wzrostu mylą :)