Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość upik

Gość DO GABY
madziaaaa sorki ale ty mowisz ze 90 w biodrach na 170 cm to malo??:)bez jaj? a moze ty zle mierzysz biodra?moze mierzysz nakosciach biodrowych a nie w polowie pupy .zmierz w polowie pupy to masz wiecej a jesl ichodzi o 90 w biodrach to miss poslki marzena cieślik ma 88 w biodrach i 176 cm wzrostu i jest tak zgrabna i zajebistą ma figure ze zazdrosc zżera..wiec nie mow ze 90 w biodrach to malo..

Gość madziuuuuuuuuu zgłos sie
czy ja sie myle czy ty naprawde napsialas w jednym poscie ze opętana jest wcale nie za chuda..czy dostalas w atkim razie te same foty jer co ja w czarnym sweterku i dzinsach? bo przeciez opętana jest chudsza duzo niż ty..czy ty tego naprawde nie widzisz?

Gość Madzia napisała że na kościach
biodrowych ma 84cm, a w obwodzie bioder 90cm

Gość Madziaaaaaaa
LoL widze ze sei zrobiły dyskusje :D no nie paietam ile mam ale napewno te 90 to nie ma kośćiach poza tym Opetana miała fotki bez głowy :p a ja wysłałam do pasa tylko kilku dzewczya wiec moich mog nie widziałyście poza tym pwoiem wam cos :( jestem załamana teraz tym wszytkim :( Widze,ze ejstem chuda inni CIĄGLE mi to mówią ktorzy mnie znają oczywiście a wy wszytskie tutaj twierdzicie,ze jestem normalna mam mętlik w glowie :O ja byms erio seibie nie nazwała grubszej od Opętanej :o Co teraz o tym myśłec to nie wiem :o

Gość MADZIAAA OTWÓRZ OCZYYY
JESTES STO RAZY GRUBSZA NIZ OPĘTANA ..STO RAZY ..POKAZ CHOC JEDNO ZDJECIE SAMYCH NÓG ALBO CZEGOS TO WTEDY UWIERZE ALE INACZEJ NIGDY..

Gość Madziaaaaaaa
Lecę na obiad :) weszłam wlasnie na topic jakiś gdzie narzeają na swoją wagę :D boze chya skońce z tym wszytskim i martwieniem sei o siebie i wagę :D

Gość ej no bez przesady
Widzę, że dyskusja wrze:) jeśli chodzi o Opętaną i Magdę to dostałam fotki jednej i drugiej no i cóż... ja nie mam wątpliwości, że Opętana jest chudsza i to sporo od Madzi:) Ale przecież to powinno Cię cieszyć Madziu:) Nie rozumiem o co chodzi teraz? na siłę chcesz udowodnić nawet tym, którzy widzieli i Ciebie i Opętaną, że jesteś tak samo chuda albo chudsza? teraz to już nie czaję:O Chcesz przytyć czy schudnąć w końcu?

Gość hjghjhjh
magdaaaa ja nic nie kapuje.. wazylas 52 wiec skad to 50?? chyba masz wage zwykla anie elektroniczną i ona ci zaniza..kup sobie elektroniczną ..

Gość ej no bez przesady
Ja też nic nie kapuję, jeszcze dwa dni temu napisałaś, że masz 90cm w biuście i 67cm w talii, a dziś już 86cm w biuście i w talii 66cm??? no proszę Cię... o co tu chodzi???

Gość ona se jaja robi chyba
faktycznie klamie ta madziaaaa w jednym watku pisze tak a w inym tak ..czy ona se jaja robi z nas?

Gość buhahhahahhaahhahhahha
a to gruba krowa sobiejaja z was robi :)haha w rzeczywistosci chce sobie podniesc samoocene i wymysla co rusz inne wymiary dla kazdego watku inne buhahaa

Gość ej no bez przesady
Dziewczyny, ale nie obrażajmy siebie wzajemnie chyba nie o to tu chodzi. :)

Gość Madziaaaaaaa
ej no bez przesady --> no widzisz i dobrze ze masz watpliwości bo jak mozna pisac ze ejstem do niej sto razy brubsza :o rozumeisz to ? bo ja nie :o

Gość Madziaaaaaaa
No mam elektroniczna :( dzis rano staję na wagę -50 kg :| wkurzona jestem :/ teraz po obiedzie ide sie ważyc i 515,5 :/ no ale to sie nie liczy bo to juz po obiedzei itd wie wychodzi ze waże 50 kg :o Poza tym jakies 2 meisiace temu ważyłam sie rano bez jedzeinie oczywiśćie i wazylam 52 kg ale to chyba dlatego,że wtedy brałam coś na przytycie :o

witam Fotki wysylam rozne i bez twarzy, po co ci moja glowa Madziu ;) Twarz daje osobom z ktorymi sie znam, i chce nawiazac blizsza znajomosc, wtedy chetnie sie wymieniam, takze to musi poczekac :) Nie ma sie co klocic, a 90 cm w pupie to nie duzo, i zdania nie zmienie ale nie jest to tez chudosc ktora wzbudza niepokoj

Gość Madziaaaaaaa
Sorry oczywiście 51,5 miało być :) a co do talebi to też ją widziałam i jełsi chodzi o kg to nie mieszczę sie bo 50 waże :/(żalue ze dis weszłam na wagę :o ) a co do cm to faktycznie nie wychodzi ze jestem za chuda :)

Gość ej no bez przesady
Oczywiście, że nie jesteś sto razy grubsza - nie wiem kto tak napisał natomiast zdecydowanie masz więcej ciałka niż Opętana i co do tego nie mam wątpliwości natomiast dziwi mnie to, że raz podajesz takie, a drugi raz inne wymiary:O W ogóle nie cieszy Cię to, że jesteś grubsza od Opętanej? to chyba jednak powinno być dla Ciebie budujące skoro założyłaś topik "TUTAJ TYJEMY". No i o co chodzi z tymi wymiarami?

Gość tez chuda
madziu wyslij mi swoja fotke moj mail barbarzynca40@wp.pl

Gość Madziaaaaaaa
A mozę ejst tu ktos z Katowic i okolic ? moze sie poprostu spotka ze mną i zoabczy ze faktcyznie chuda jestem :) Nie ejstem morderczynią żeby nie było, żę dlatego chce się spotkac :D No widzisz Opętana ---> przynajmniej dla Ciebie te 90 cm to nie jest coś co jest aż tak normalne co do Twojej twarzy to nie chodziło mi e chce foty z Twoją twarzą tylko o to ze Ty wysłałąś dzeiwczyną swoje całe ciało bez twarzy a ja tylko do połowy i nie kumam czemu juz dają sądy ze ejstem do Ciebie sto razy grubsza :os zkoda ze nie 200 razy :o

Gość Madziaaaaaaa
tez chuda --> jzu wysyłam :) wysłesz mi potem tez Twoje ? :)

Gość Madziaaaaaaa
tylko zaznaczam, ze na focie mam taką bluzke która akurat lubię bo nie widać braku brzuszka a nawet daje troche wiecej ciała z przodu bo ma 2 warstwy materiału :D ale za to bedziesz mogla zoabczyć tam moja rączke :)

Gość NIE KLIKAĆ W TO WYŻEJ
WIRUS

Gość ej no bez przesady
Madzia, to co z tymi Twoimi wymiarami? czemu raz piszesz tak, a innym razem inaczej?

Gość Madziaaaaaaa
Spadaj z tym linkiem !!! Nie po to tu wchodzą ludzie żebyś im wirusy rozsiewał po kompach :o

Waze mniej od ciebie i mam mniejsze wymiary wiec oczywiste ze jestem chudsza Ale nie sto razy, masz inne zdjecia ? Calej figury ? Choc nie watpie w to ze jestes szczupla bardzo osoba

Gość ej no bez przesady
Madzia, no właśnie. Poślij fotę całej sylwetki i już:)

Gość Madziaaaaaaa
Co do wymiarów to szczerze nie pamiętam ich :o mierzyłam sie tylko na potrzeby tego topicu i są moje dokładne dane zaraz po mierzeniu gdzieś na tym topicu na jednej z pierwszych stron :) wiem ze mam 90 w biodrach na bank i łydka 35 i udko 53 :p reszta napisałam tam na oczko. Aha co do wagi to któraś z was zażywała odżywki jakieś ? Bo chyba właśnie po niej wazyłam te 52kg rano. Myśłe czy by nadal tego nie stosowac , brał juz ktoś ?