Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość madzik wysli i mi pliss

Gość madzik wysli i mi pliss
bambolino 24@onet.eu. chodzimi o o zdjecia te inne co masz bo jedno mi juz wysałas co siedzisz na fontannie czy gdzies:)

Gość Madziaaaaaaa
a kto pisze ? :D

Gość Madziaaaaaaa
aha :) wysłałam CI juz :> hmmm a tam jest co po tym bambolino ? bo jest spacja a domyslam sie,ze ma jej nei byc :D

Gość ej no bez przesady
Gdybym ja się miała przejmować tym, że wszyscy mówią mi iż chuda jestem to już dawno powinnam się pociąć:O

Gość madziik wyslij plisss
bambolino24@onet.eu madzik pliss wyslim mi twe foty pozostale te opróćz tej w okularach ..ja tez chce zobaczyć czy faktycznie jestes taka chuda..

Gość madziik wyslij plisss
ej no bez przesady tez mi wyslij prosze:) ja zaraz odesle bo mialam problem z wywyslaniem z mej poczty wczesniej ale zaraz spróbuje..

Gość madziaaaaaa lecz sie
ogladasz taniec z gwiazdami?tam wystepuje omena mensah..ma tak zgrabne cialo i slcizne nogi szczuple ze szok..faceci za niąszaleją jak cholera a babki na kazdym forum wypowiadaja sie jak jej zazdroszczą figury zobacz ile ona ma wzrostu i wagi? 175 cm i 90 cm w biodrach a ty narzekasz ..smiech na sali. tu jej foty są ..jest przezgrabna,, http://www.perfectmodel.pl/modelki/omi/

Gość Filuśka
witam miłe chude i szczupłe panie ;) :D Nie było mnie weekend a tu taka zażarta dyskusja. No, ale zawsze sie znajdzie ktos życzliwy :/ Dziewczyny szukałam swoich zdjęć z "nogami", ale niestety mam tylko takie w wersji tradycyjnej czyli papierowej, a skanera niestety brak :( Ale chciałabym sobie zrobić, wysłać Wam i prosić o OBIEKTYWNĄ ocenę, ponieważ ja ich nienawidzę, uważam że są potwornie grube, za mocno umięśnione i do tego jest na nich tłuszcz ;( Natomiast moja rodzina, znajomi, i mąż mówią że są ok i mam nic z nimi nie robić. A ja tylko czekam aż wymyślą jakieś "bezkrwawe" operacje przesuwające nadmiar ciała np. z nóg w inne części ;) poproszę 1 cm w plecy, 1 w biodra i 2 w biust :D:D ;) Czy mogę prosic Was o wysłanie zdjęć, które mnie ominęły przez weekend??? Ja postaram sie jutro wygrzebac aparat ;) Smacznych snów ;)

Gość Filuśka
jeszcze mail :)

Gość Madziaaaaaaa
madziaaaaaa lecz sie ---> a co mnie obchodzi jakas omena ;o sztuczne cyce i cała jest brzydka i sztuczna ;o jedyne co może ma dobre to nogi i co ? z racji tego,że ponoc Ty uważasz,że faceci za nią szaleją to musisz mnie obrażać ? poza tym co ma 90 cm w biodrach do tego jakie ma nogi :o ja tez mogę miec 90 a nogi mogę mieć jak balerony i masywne łydki :o nie wiem jak mozesz oceniać po samych biodrach :o a to że słyszałaś,że jakiś facet powiedział,że ma fajne nogi to nie oznacza,że się spodoba wszytskim :o bo znajdą się tacy, którzy powiedzą, ze jest chuda :o śliczna napewno nie jest ;/ i nie jest dla mnie żadnym autorytetem żebym z racji jej osoby i nóg stwierdziła,że nie jestem chuda :o Sama się lecz :] Aha - poza tym NIENAWIDZE Tańca z gwiazdami bo to takie gwiazdy jak ze mnie aktorka :/ pchają tam tylko te własnie Omeny i inne ;/ już Tyniec jest od niej ładneijszy:]hahaha

Gość Madziaaaaaaa
madziik wyslij plisss --> przepraszam :) dopiero teraz wysyłam Ci te fotki :) już wysyłam :)

Gość Madziaaaaaaa
madziik wyslij plisss ---> wysyłam Ci 3 fotki te ktore wysyłałam dziewczyną :) Jedna na siedząco i jak tu ktoś zauważył nie za bardzo można z nich coś wywnioskowac,ale kawałek nózki na nich jest :P a 2 to juz na stojąco - można "podziwiać" moje nogi :o Filuśka ---> wyśle Ci zaraz po południu tylko mi napisz które moje dostałas już ? tylko przy fontannie ?

Gość Madziaaaaaaa
Poza tym dziewczyny !!!!!!!!!! Obejrzyjcie sobie ten link wysłany przez miją autorkę kilka postów wyżej, która pisała o omenie :o boże :/ ta omena się wygina tam jak dziwka :/ takie pozy przyjmuje jak na miare domu publicznego :o nie uważacie ? :o z twarzy dla mnie to ona jest jak typwa kobieta lekkich oyczajów :o zero kobiecości tylko poprostu twarz dziwki :| nie wierze,że komuś może się spodobac taki typ :o chyba tylko bezmózgim dresom :/ a nogi to ona ma bankowo chudsze ode mnie :o cyce większe od każdego hahaha ale po operacji tez byśmy miały większe :p :D :D :D

Gość Filuśka
hej :) Madziaaaaa ----- dostałam tylko to zdjęcie przy fontannie, więc prosze o nastepne :) Też nie znoszę Tanca z gwiazdami, jeszcze pierwsza edycje obejrzalam z ciekawosci, ale teraz to jest juz przesada, takie naciagane na maxa. Uciekam, będę w domu dopiero wieczorem :/

Gość KAROLINANAAA
slecze ten watek i jestem w szoku.. omena ma sliczne nogi ..długie i szczuple.. koledzy w pracy komentowali taniec wczoprajszy i tylko ciagle jaka ta omena super laska i jakeima nogi wiec jest naprawde obiektem westchnien,,aż nam przykro bylo w pracy i zazdrosc zżerala bo takich nog jak ona i figury nie bedziemy miec nigdy:( jesli chodzi o madzieee najpierw pisze jakie ma chude nogi ..a teraz znowu wkręt:"ja tez mogę miec 90 a nogi mogę mieć jak balerony i masywne łydki " chcialam zapytac madzieee ..jak czujesz?jak myslisz ?czu twe nogi są aż tak chude ?skoro grubsze nizm a omena to naprawde nie rozumei mczemu je tak krytykujesz>? p,ś wszystko bym oddala by miec takie nogi jak omena :)i nie tylko ja :)twarz ma brzydką ale cialo super idealne.

Gość bambolininka 24
jejku dostalam foto madziiz lodowiks ai jak siedzi ze swym syneczkiem malym:) kurcze jaka sliczna figura..:( ale ci zazdroszcze.. twoje uda na lodowisku wygladaja wg mnie nawet na dosyc szerokie anie za chude i te dlugie nogi..sliczna figura..jak dla mnie bomba.. NIE TYJ PROSZE..bo tylko sie oszpecisz ... ja wysle po sniadanku ale prosz epodaj mi meila madziuuuu ja to jestem w porównaniu do ciebie brzydula i mam zjebaną figure:(

Gość mała mała mala
ja mam 172 cm i waze ledwo 50 kg, co ja mam powiedziec? a załozycielka narzeka na swoją wage, chyba chce sie popisac wymiarami ...

Gość ale sama waga i wzrost
niewiele mowią, możesz ważyć mniej, a wyglądać grubiej to było do mała, mała, mala

Gość mała mała mala
wiesz nie zartuj moja kumpela jest 10 cm ode mnie nizsza wazy tyle samo i wygląda normalnie, szczupło a ja przy niej no jak kosciotrup. no nie mow ze ktos przy tym samym wzroscie i waząc 10 kg wiecej niz ja bedzie szczuplej wyglądał. ja w sumie chciałabym przytyc tylko ze wzgledu na zdrowie mam duze problemy z okresem i jestem pewna ze to przez niedowage. opinie innych na temat mojego wyglądu nie słucham.

Gość mała mała mala
bo tylko mnie dobijają.

Gość ale sama waga i wzrost
ale przecież Madzia nie jest od ciebie niższa 10cm tylko 3cm i nie waży więcej o 10kg tylko tyle co ty

Gość DO TYCH CO KRYTYKUJĄ OMENE
oto komentarze na jej cialo.. /łączenie tematów/ ILE OMENA MENSACH MOZE MIEC WZROSTU I WAGI?WIE KTOŚ?? 22:09 hjhjh 22:10 tutaj masz wszystko http://www.perfectmodel.pl/modelki/omi/ 09:07 straszneeeeeeeeeeee ale ma wielka stope..... az 40 09:15 zosia......................... figurka kocur... zgrabniutkie smukle nogi , pupa krotka jak pileczka mniam... 09:22 ZAJ**ISTA .................... wciecie osy , kufer zgrabny , piekne dlugie szczuple nogi FIGURA OBLED....... 09:25 ciekawe co Foremniakowa na to, że Maserak z tą zgrabną Omeną teraz tańczy? Pewnie siedzi na widowni i obgryza paznokcie ze złości 09:30 zosia......................... ona ma meza i nie widac zeby byla nim zainteresowana, to rasowa sucz , widac po jej zachowaniu i spojrzeniu 09:38 nie przesadzacie a zdjęciami się nie należy sugerować - photoshop jest wielki! 09:57 krytykują pewnie te grubaśne paszczury, które wciąż wierzą w dietę cud i zazdroszczą wszystkim zgrabnym pannom. Jak można stwierdzić, że coś nie tak z jej figurą?????????????????????? 10:16 stary pryk i piękna dziewczyna Wczoraj myślałam, że padnę na zawał jak ją zobaczyłam. Nigdy nie widziałam kobiety, która miałaby równie idealną figurę. a wiec widac jak sie podoba wszystkim jej cialo ..rewelacja wg mnie.

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Wróciłam :D Filuśka --> fotki za sekunde wyślę :D bambolinka --> ja wysałam Ci fotki to odeślij mi poprostu maila jako odpowiedź bo nie chce tu podawać swojego maila :) chyba ze go juz nie masz to napisz to zrobimy inaczej :) KAROLINANAAA ---> Poza tym nie napisałam,że omena nie jest zgrabna bo jest tylko pisałam ze brzydka z twarzy tak jak ktoś wyzej to napisał :) Poza tym to,że moge mieć masywne łydki - Boże !! napisałam to w konketściej jakiejś durnej wypowiedzi wyżej ze omena ma 90 cm w biodrach :/ i chodziło o to ze te 90 cm nie jest żadnym wyznacznikiem bo mogę też tyle mieć i być patykiem a mozna miec 90 cm w biodrach i być kobietą o masywnych łydkach, wiec te 90 cm podane przez kogoś wyżej jest zupełnie nijak adekwatne do tego jak nogi wyglądają :/ Rozumiesz o co chodziło ? mała mała mala ---> jakbys uważniej czytała ten topic to byś wyczytała,że wczoraj się ranow azyłam i znowu 50 kg ważę :o masz 172 mc a ja 170 cm wzrostu. Wychodzi na to,ze dzeili and tylko 2 cm bo wagą ta sama niestety :o wiec przypuszczalnie wyglądam jak Ty choć waga o niczym jeszcze nie świadczy tylko raczej wymiary :)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Poza tym jeszcze coś co mała mała mala --> napisałaś,że chce się popisać swoimi wymiarami :o wiesz - jakby tak było założyłabym topic "ale ze mnie super dupa" a nie taki :o jedna moja rada --> nie mierz innych swoją miarą :o bo to,że Ty byś sie popisywała swoimi wymiarami jak to ujęlaś nie znaczy,że ktoś inny by to robił :o wiec skoro nie masz nic wartościowego do napisania lepiej nie pisz nic :) pozdrawiam! A ta dzeiwczyna co napisała,ze jest brzydula zaraz dostanie po pupie !!!! Każda z nas jest ładne i bez takich tylko prosże :) :D

Gość bambolinieczka24
madziaaa doszlo do ciebie moje foto?

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Hej:) Mój komunikator własnie mi pisze, że doszedł mail od Ciebie :) z tym, że odbierze się jak wyślą się fotki do Filuśki :)

Gość mam pytanie do autorki watku
to pytanie jest strasznie poważne i prosze odpowiedz szczerze. mam te same wymiary nogi jak ty.identyczne .wszędzie tyle samo nad kolanem po srodku i pod posladkiem.i w łydce. identyczne poprostu. i me pytanie brzmi jak to mozliwe ze mmy ten sam wzrost i moje nogi są takie :"zwaliste "bym powiedziala.. na pewno daleko im do slicznych nóg tej wymienianej tu omeny .. są za grube :(każda kolezanka na uczelni mi to mowi ..ze jestem laska jakich malo tylko uda musze wyszczuplić. więc jak ty mozesz uważac ze masz za chude nogi..?podkreslam ze mamy te samiutkie wymiary wszędzie. mam tez 38 zaraz nad kolanem i 47 po srodku i wybacz ale to wyglada wstretnie bo kolana mam strasznie grube:((36 cm):(

Gość no nie gadaj ze masz taaakie
kolaniska. 38 cm zaraz nad kolanem?łomatko ja mam tyle po srodku uda:( a i tak jestem grubaśna:(

Gość doin
Hej dziewczyny, ja wam chetnie oddam pare swoich kilogramow:). Kurcze, ja chcialaby miec taki problem jak Wy. Wiem...punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Pozdrawiam i zycze sukcesow