Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaaaa
:) już odpowiadam - ja tu wszytkie pytania traktuję poważnie :) No widzisz - Tobie mówią,że masz zgrabne,ale musisz wyszczuplic,a ja nigdy czegos takiego nie usłyszałam :o dlatego jestem w szoku jak tu wszystkie dziewczyny pisały,że wymiary mam ok bo jedyne co ja zawsze słysze to jest,że jestem za chuda ,wiec nie mam pojęcia jak to możliwe,że masz identyczne wymiary,a Tobie mówią,że powinnaś schudnąć :o ja bym swoich nóg nigdy nie nazwała zwalistymi :o do tego ejszcze moja góra jest starsznie chuda bo ręce jak patyki :/ Masz poprostu szczęście,że nigdy nie usłyszałaś ze jesteś chuda :) pewnie góre masz w porzadku :) tzn.normalną bo wątpię,że wazysz jak ja 50 kg :)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
no nie gadaj ze masz taaakie --> a Ty to juz chyba w ogóle przesadzasz ,że mając udo 38 cm jest ono za grube :o :o :O no chyba,że masz 160 cm wzrostu :D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
doin --> tez nieraz mam takie myśłenie jak jestem gdzeis "w tłumie",że chętnie wezmę komuś kilka kg :D i wtedy i ja i ta osoba bedziemy obie zadowolone :D ale życie niestety takie,że jedni chcą miec ciałka wiecej, a inni mniej :o Pozdrawiam! :)

Gość bambolinieczka 24
madziu doszla ta moja fota ?zobaczysz sama o ile jestem chudsza niz ty:(:(

Gość bambolinieczka 24
no ja nie waze 50 kilo choc mamy idento nogi:) ja waże 59 kilo i w biuscie mam 97 cm a pod biustem 75 natomiast nie jestem zbyt gruba w ramionach bo mam TYLKO 30 CM W NAJSZERSZYM MIEJSCU RAMIENIA ZARAZ JAK WY TO PISZECIE PRZY ZŁACZENIU POD PACHĄ :)

Gość bambolinieczka 24
JA TEZ MAM TAKIE NOGI JAK TY MADZIU I TA LASKA ALE NIESTETY I TA KWYGLADAM CHUDZIEJ NIZ TY I RAMIONKA CHUDE STRASZNIE :(

Gość bambolinieczka 24
A WIEC WAGE MAM WIEKSZA ALE ZOBACZYSZ NA FOCIE JAKA JESTEM STRASZNIE CHUDZIUTKA:(TRAGEDIA..WIEC SAME WIDZICIE ZE WAGA NIE MÓWI ZA WIELE CHOC MAM TAKIE SAME WYMIARY NÓG :(:(

Gość bambolinieczka 24
aha zapomnialam dodac ze na tej focie to jeszcze mialam biuscik malutki chyba rozmiar b wiec nie sugeruj sie tym:) ja w ciagu 2 miesiecy utyłam w biuscie do rozmiaru takiego jaki mam teraz więc rozmiar chyba e :(:( takze jak tyje to tylko niestety w cyckach:(a nie w reszcie ciala :(

Gość bambolineczka co ty za głupoty
piszesz?

Gość Madziaaaaaaaaaaa
No jak to zeiwczyno ! masz 30 cm rękę ?? ja chyba z 24 ztego co pamiętam :o masz duuuzy biust itd więc uważam,że wyglądasz dobrze,a za chudo to raczej niemożliwe ! masz 59 kg ! wymairy znacznie większe jak ja ! Zmykaj z tego topicu i to już ! :) Zaraz fotki się odbiorą :)

Gość ale masz cycki wielkie .e

Gość bambolinieczka24
madziu zwariowalas? zobaczysz na focie ze jestem szkieletorem strasznym:(

Gość bambolinieczka24
kochana madziuu zaraz zmienisz zdanie :(ja kzobaczysz fote:( ręke mam 30 cm ale u samej góry ..ty napewno tez mam tyle u samej góry..24 to moze i masz ale po srodku rączki:)

Gość ej no bez przesady
Witam:) jak tam dzisiaj? widzę, że cały czas topik rozrasta się:)

Gość ej no bez przesady
bambolineczka--------> ile masz wzrostu?

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Mam fotke ! Boze ! nawet nie myśłałam,że bedzeisz tak wyglądać !! faktycznie ręce masz bardzo szczupłe :D nogi tez choć widać tylko lydki :) Ale 30 cm mierzyłam i mam w najgrubszym miejscu 24 :D wiec nie wiem jak mozesz miec 30 jak masz faktycznie chude raczki :D

Gość bambolinieczka24
no widzisz madziuu? wymiary nie swidczą o niczym:(

Gość Madziaaaaaaaaaaa
ile masz latek ???? bo chya nie 24 jak w nicku...? :>

Gość to juz sa jaja na pewno
Ja mam 23,5 pod pacha i 21 w bicepsie

Gość ej no bez przesady
bambolineczka, pewnie masz ciężkie kości, ile masz centymetrów w nadgarstku?

Gość bambolinieczka24
no nie 24 :(24 to od czego innego pochodzi:)mam 18:(

Gość Madziaaaaaaaaaaa
ale z fotki mam wrażenie,ze masz przynajmniej tyłek :) i biodra tez niczego sobie :) moze tym nadrabiasz te 9 kg :D no i biustem teraz oczywiście :D

Gość bambolinieczka24
no mam dokladnie 176 cm wzrostu :)wczoraj w aptece zmierzylam specjalnie :)bo do teh pory myslalam ze mam 172 cm ..zabawne nie?

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Wiesz,że o tym te zostatnio pomyśłałam :o ze mam takie nogi jak mam i te wymiary, a wg mnie jestem chuda bo nie mam tych 170 cm tylko więcej i dlatego ludzie mówią mi,że jestem chuda :o

Gość bambolinieczka24
no własnie madziaa sprawdz sobie lepiej ile masz wzrostu? bo przeciez ja caly czas myslalam tez ze mam 172 a tu taki szok:)

Gość ej no bez przesady
No to zmierz się Madzia:)

Gość bambolinieczka24
wybacz ze wtrące tu to ale ja kdostalam twe fotki to tez bylam w szoku ze masz 170 cm tylko..pomyslalam ze masz wiecej ,..wygladasz na fotach na wiele wyższą ..uwierz..

Gość kaman bejbe
madziaaaa ty jestes chuda na twarzy czy nie? to tez wazne / zawsze jak ktos ma pulchniejszą twarz to jest postrzegany nie jak chudzielec tak bardzo. wiem to z autopsji mam kolezanke chudą jak patyk . wiele chudszą niz ja ale ona ma pyzatą twarz i nikt nie powie do niej ze chuda a do mnie tak bo mejstem grubsza duzo ale mam szczuplą twarz a jak jest u ciebie?

Gość ej no bez przesady
Nie no Madzia ma bardzo szczupłą twarz:)

Gość kaman bejbe
apropo wzrostu to jak to mozesz nie wiedziec ile masz? mowisz caly czas ze masz 170 cm ..a skąd wiesz ze tyle?kiedy ostatnio sie mierzylas ?przeciez kazdy głupi wie ze rosnie sie do 24 lat ..ostatnio nawet w tv a naukowym programie o tym mowili.