Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ej no bez przesady
Tylko gdzie na tym zdjęciu Ty widzisz nogi Victorii?:D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
No i znowu ja uwazam ze maja podobne nogi jedna osoba uważa, ze grubsze ma Victoria, a jedna ze grubsze ma Omena hahahah fajnie sie gada :D

Gość bleeeeeeebuhaaa
jakm ozesz gadac ze omena jest taka sam ajak bechamowa?to szczyt. przeciez beckhamowa ma wszedzie zyły i kosci a omena super ladne cialko bez zyl i kosci..

Gość Madziaaaaaaaaaaa
akurat --> no przydem jak stoi to ladne bym powiedziała nózki ma,ale tyłem... :o patyki :/

Gość Madziaaaaaaaaaaa
*przodem mialo być :p

Gość Madziaaaaaaaaaaa
bleeeeeeebuhaaa --> raczej sei oburzaj na tych co piszą ze Victoria ma grubse nogi od Omeny, a nie ma mnie bo ja twierdze e maja stosunkowo podobne :D

Gość ej no bez przesady
To fota tyłem to naprawdę Victoria??? to chyba niemożliwe:O z przodu jej nogi wyglądają na fajne, a z tyłu bezkształtne krzywulce:O I nie gadajcie, że Omena nie jest żylasta, bo jest i to 100 razy bardziej niż Beckhamowa, ale takie coś mi się bardzo podoba. Ma sam suchy mięsień, super:D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
bleeeeeeebuhaaa --> wlasnie nad tą fotką myślałam kiedyś bo była w gazecie i jak zoabczyłam tylek jej to byłam w szoku ze ona taki ma jak jest taka chuda :D widocznie to bylo jeszcze wieeele wczesniej robione foto :)

Gość ej no bez przesady
Widać, że Omena jest wysportowana dlatego jest żylasta, a Beckhamowa jest po prostu wychudzona:O

Gość Madziaaaaaaaaaaa
hahaha :p nie kłoćcie się dziewczyny ! kazda ma prawo do swojego zdania przecież ! :D ja tam juz sama nie wiem :D najtrafniej to można jedynie ocenić jakby obie koło siebie stanęły i tyle,a nie na fotkach różnych z różnych okresów :)

Gość ej no bez przesady
Mnie chodzi o foty z pierwszego linku, gdzie stoi na jednej przodem, a na drugiej tylem. Przecież na tym zdjęciu "tyłem" ma jakieś koślawe i bezkształtne krzywulce. Zero mięśnia:O a na tej fotce "przodem" fajne ma nogi. Dziwne:O

Gość Madziaaaaaaaaaaa
no to tyłem to takie krzywe chude patyki blade, a z przodu podobają mi się jej nogi :)

Gość ej no bez przesady
Ale to w ogóle możliwe by to były nogi Victorii??? jestem w szoku, że można mieć fajne nogi z przodu, a z tyłu tragedia:O

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Tak :D to na 100% jej nogi :) zauważ ze przodem ona idzie i zachodzi jedna noga pzred drugą i nie widać,że są krzywe a tyłem jak stoi to nie dosc ze ma je krzywe same w sobie chyba to jeszcze ich nie złącza :D ale wykład na ten temat zrobiłam :p tak w ogóle je no ebz pzresady --> na jakim temacie najczesciej siedzisz :> bo domyslam sie,że zcesto tu bywasz :D

Gość ej no bez przesady
To tylko tymczasowo mam nadmiar czasu, bo chora siedzę w domu:D

Gość madzikk kurcze
madziaaa fajne masz dzidzi zapomnilam napisac:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
A Ty to kto ? :) bo domyślam się,że fotke Ci wysłałam,ale kim jesteś .. ? :)

Gość ej no bez przesady
Madzia, to Twoja dzidzia? chyba nie...

Gość madzikk kurcze
widzialam na fotce twe dzidzi..

Gość Madziaaaaaaaaaaa
no ja rozumiem,że widziałaś na fotce :) ale pytam którą dzewczynką jesteś? :) bo skoro wysłałam Ci fotke tzn ze juz gadałyśmy tutaj :)

Gość madzikk kurcze
o sorki ja jestem bambolinianka 24 :)

Do Madziaaaaaaaaaaa, jeżeli ty masz w nadgarstku 15 cm, a ja 10 no to ja mam mniej, prawda?:) może jednak niejasno się wyraziłam w poprzednim poście:) co do nóg, powiedzmy, że gospodarka wodna u mnie nie funkcjonuje normalnie------> powiedzmy, że mam coś z nerkami(nie ważne co) i pod wieczór jak się napiję i najem to mam trochę więcej na brzuchu i nogach:) ale jeśli zmierzę się rano to mam mniej, czyli ok 43 cm. :( moje nogi są tak chude mniej więcej jak Victorii Beckcham, tyle że ja nie mam krzywych:D, dziurę jednak mam między nogami, o zgrozo:O😭

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Maria 22--> ja akurat tez mam coś z nerkami :) i jakos nie mam nóg rożnej grubości w zależności od tego ile piję :D aha to źle skumałam te 10 to aktycznie masz chude łąpki ztym ze jestes niska takze to się tak nie rzuca w oczy :) ćwiczysz ? :)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
bambolinianka 24 --> to nie moja dzidzia :) to moja chrześnica :)

Gość Filuśka
hej :) dopiero co wróciłam i od razu do kompa ;) dobrze że akurat dzidzi jest spokojne :) Madziu -----> dostałam Twoje fotki i powtórzę to po raz któryś - nie tyj!!!! Na lodowisku masz bardzo zgrabne, normalne szczupłe nogi, ale na pewno nie wychodzone. A na tym siedzącym to trudno ocenić bo zawsze w tej pozycji noga wygląda nieciekawie i grubiej (chyba że usiądzie Beckhamova - jej sie nie ma co rozpłaszczyć ;) ). Ale powtarzam raz jeszcze - NIE TYJ!!! :D Chyba jesteś upratym byczkiem? albo koziorożcem? :P Ja zaraz wyszukam jakieś zdjęcia, a później może uda mi się zrobić jakieś nowe, tylko nie wiem jak sama??? w lustrze??? chłopa dzisiaj w domu nie ma, wiec nie zrobi :/ A co do tych zdjęc Victorii - to na zdjeciu reklamującym perfumy gdzie ma pelny tylek - w ktoryms wywiadzie sama mowila ze musieli jej baaaardzo duzo ciala dorobić przy obrobce komputerowej bo tak to nie ma tylka. A Omena wg mnie ma prześliczne nogi i o takich marzę. W Tancu jej nie idzialam, ale jej "pogode" bardzo lubie i wcale nie uwazam zeby byla jakas bardzo brzydka z twarzy. Dosyc oryginalna i albo sie moze podobac albo nie.

Gość Filuśka
brawo ale napisałam - chodziło mi o nogi "wychudzone" a nie "wychodzone" ;);)

Ćwiczę:) na razie brzucholca:) mam takie fajne ćwiczenie na nogi, pamiętam, że mi po tym trochę utyły i to dość szybko:) ale nie wiem co powinnam jeść, może jakaś podpowiedź? co do nerki, to jak wypiję za duzo to mam obrzęki na nogach, dlatego są grubsze:) jak w ciągu nocy odsikam:O to rano jestem odwodniona i mam mniej, czyli tyle, ile w rzeczywistości:O niestety:(

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Marci22---> a podzielisz się z nami jakie to ćwicenia ? ja bym chciala zwiększyc pośladki :p ale tak to się chyba nie da :p ja narazie ćwicze rece nogi i pośladki :)