Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaaaa
hehehe nie Marci tylko MAria :D sorry :)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
No a co dojedzenia to sie tyje z klusek,makaronów i takich tam :D

Gość Filuśka
Maria22------> ja też mam jak chyba większość ludzi, którzy nawet sobie z tego sprawy nie zdają wieczorem grubsze nogi niż rano. Po prostu przez noc odpoczywają, a po całym dniu bywają spuchnięte (np. od pogody, ciśnienia, słonych potraw itd....), nabrzmiałe od zmęczenia (tak jak np. po intensywnym treningu, stepie, jeździe konnej itd. mięśnie "puchną" - i to u osób nieprzyzwyczajonych do bardzo regularncyh ćwiczeń - efekt może się utrzymywać kilka dni), a najczęstszym powodem wieczornego zwiększenia obwodu (głownie łydek) jest brak ruchu i np. siedzenie za biurkiem noga na noge i to jeszcze w podkolanówkach uciskających za mocno. To tyle wykładu ;)

Do Madziaaaaa, może poklokamy na gg??? oto moje 8350220, na gg będzi mi łatwiej ci wytłumaczyć:) Naklikaj do mnie tak za godz. teraz jestem zajęta:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
dobrze :)

A gówno prawda bo zeby stac sie wieksza to trzeba jesc duzo bialka ;) Dzien dobry wieczor 155 cm, i takie wymiary- na pewno wygladasz bardzo chudo i rzuca sie to w oczy, moja sasiadka taka jest, chude to i male jak calineczka, ale wg mnie jest przeslodka chudzina Chociaz tych 10 cm to sobie nie wyobrazam, nawet dziecko ma wiecej, to Ja juz mam chude nadgarstki a co dopiero Ty, za cholere nie moge w to uwierzyc no ale ponoc wszystko jest mozliwe :) Omena ma fajne cialo, nie pogardzilabym, a chudoscia Wiktorii tez bym nie pogardzila, tutaj brzydkie te nogi ma- z tylu, ale widzialam jej inne zdjecia i wygladaly zupelnie inaczej, takze nie kieruje sie tym Mnie sie podoba najbardziej w tym zestawieniu 3 fotek, na 3 jest idealna wg mnie, taka figure chce miec, trzeba bedzie przejsc na ostra diete i sport ;) A Magda to fajna dupa, no ! Filuska- a nie masz samowyzwalacza w aparacie ? Niom, to chyba na tyle, pozdrawiam i ide cos zjesc bo glodna jestem jak wilk

Mi tez puchna nogi, do 2 cm a talia to juz nie mowie Wszystko mi idzie w brzuch, tutaj jest mnie najwiecej

Gość Filuśka
a tyje się nie od samych klusek, makaronów i takich tam ;) tylko od dużej ilości kalorycznego jedzenia, a to różnica ;) Mieszkałam jakiś czas we Włoszech i poza podziwianiem bardzo zgrabnych Włoszek (przynajmniej w Mediolanie takich pełno) jadłam prawie codziennie normalną porcję pasty na lunch, wieczorem jakieś mięso lub ryba + micha sałaty, warzywa i nie przytyłam a schudłam nawet. W domu tez często jemy makaron al dente z małą ilością dodatków (ale za to dobrych ;) ) i nie tyjemy :) Może jakbym zeżarła 3 talerze dziennie, ale od normalnej porcji???

Gość Filuśka
Opętana -----> może i mam ale ja jestem typowy debil komputerowo-fotograficzny i w ogóle techniczny ;););)

Zeby tyc trzeba wyliczyc zapotrzebowanie dziennie swojego organizmu Moje to 2000 kcal czyli powinnam dodac ok 500-1000 kcal wiecej Duzo bialka- jajca, mieso, ryby, straczkowe, soja, nabial Ciemny chleb, ryz, kasze, makarony Duzo warzyw, owoce, orzechy Oliwa itd itp Nit tuczyc sie syfem typu fast foody i slodycze, organizm na takich zarciu gloduje- bo nie dostaje odp skl odzywczych Tez syf zamenia sie w tluszcz, ciazy na ukladzie limfatycznym, watrobie nerach itd, objawia sie w psotaci bolow glowy, cellulitu, pryszczy, zlego samopoczucia, zaparciamy Chyba nie tego chcecie ? Macie miec ladne cialka a nie utyczyc sie na smieciach i po latach chorowac !!!

Gość Filuśka
wklejania zdjęć i ich ewentualnego obrabiania na ponoc prostym programie do aparatu uczylam sie w nieskonczonosc, dopuki sie kolezanka nie zlitowala i mi nie pomogla ;) ale jak dluzej tego nie robie to znow zapominam ;) taki ze mnie umysl techniczny ;)

A tych kcal to tak pasuje 3-3,5 tys Wtedy mozliwe jest przytyc jakies 5 kg w 2 ms Ja w pol roku przytylam duzo, ale zarlam smieci w ilosci takiej ze cala rodzina by sie najadla Nikt normalny nie pasie sie slodyczami i pizza, nie spozywa 5-6 tys kcal dziennie i rzyga z przejedzenia Z głową trzeba sie tuczyc, najpierw moze poczytac o zdrowym zywieniu czlowieka bo widze ze wiele z was ma bledne info na ten temat i mysli ze jak zje kg slodyczy to przytyje i bedzie tryskac zdrowiem:(

He he Filuska ;) Nieszkodzi, kiedys sie nauczysz a jak nie, to zawsze znajdzie sie ktos do pomocy

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Jak o tym myślę to wydaje mi się, że miałabym więcej szans na schudnięcie jakbym była grubą babą niż teraz na przytycie :o chyba przytyć jest trudniej :( ide coś zjeść a potem 30 minutek przerwy i biorę się za ćwiczenia :)

Gość Filuśka
zdjęcia wysłane z opisem

Kiedyś miałam normalne ręce, eeeee co to były za czasy;) nogi i ręce schudły mi bo wiele lat chorowałam, dość ciężko:( ale teraz jest dobrze :D wiem jednak, że mogę utyć i wyglądać normalnie----> bo kiedyś tak wyglądałam:( ważę ok 41kg. niestety przez to ćwiczenie hula hop zrzuciłam 1 kg 😭:O Potrzebuję jedynie tych 5 cm w udach, ze 2-3 w łydkach no i tak 2-3 w nadgarstkach, bo w najgrubszym miejscu ręki mam 21 cm, to chyba nie tak źle, prawda? Co do mojej chudości to nie rzuca się tak w oczy, mam trochę więcej w biuście, i trochę tłuszczyku w pasie, widać, że jestem chuda, ale żeber ani nawet obojczyków mi nie widać----> tutaj akurat jestem pełniejsza:) tylko te kończyny:( noszę różne ubrania, czarne spodnie a latem szorty----> kilka osób czasem się ogląda, ale zwykle ich tusza pozostawia wiele do życzenia. Jak mam długie spodnie i bluzkę z długim rękawem to nic nie widać, wyglądam wtedy normalnie:) po prostu nie przejmuję się tym co mówią inni i skupiam się na tym co do mnie należy :D

Gość Madziaaaaaaaa
Wlaśnie odebieram poczte :D

Gość Madziaaaaaaaa
Czegoś tu nie kumam --> pisałyście,że chude jesteście itd a teraz się okazuje,ze każda mówi,że jest tam czy siam za gruba :o teraz tylko Maria22 ktora dziś do nas dołączyła chce przytyć :( same zostałyśmy :(

Gość Madziaaaaaaaa
filuśka ! Ale z Ciebie laska !!! No jak siedzisz to masz łydki całkiem całkiem :D ale na reszcie fotek szczupłe długie nogi ! Super!

Dziewczynki a moze i mi wyślecie jakieś zdjęcia? będzie mi milo, ponad to ja uwielbiam zdjęcia:) swoje, cudze nie ważne:D oto mój e-mail maria221@poczta.onet.pl

Gość Madziaaaaaaaa
Maria22---> juz idą moje fotki :D tylko ze ida 3 naraz więc trochę to pojdzie :D a Twoje ?

Niestety nie mam aparatu cyfrowego, ale idę niedługo do fotografa wywolać jedno ładne zdjęcie----> poproszę go też o wersje cyfrową:) to Ci wyślę:)

Gość FILUŚKA ZGŁOS SIE PROSZE
BLĄGAM WYSLIM MI FOTY A JA ZARAZ ODESLE bambolino24@onet.eu ja ci odesle swoje od razu jak tylko mi wyslesz:)

Gość Madziaaaaaaaaa
Maria22--> odezwij się :)

Gość Filuśka
Madziaaaa----> przyznaje że zajrzałam tu z ciekawości a nie dlatego że szukałam na gwałt jakiegoś tematu jak tu przytyć, bo taki temat byłby mi potrzebny wtedy gdy ważyłam 46/przy 168cm. A teraz zdaję sobie sprawę że nie uda mi sie przytyć tylko na górze, skoro mam skłonności do tycia od dołu :/ Chociaż może się wezmę za jakieś hantelki, lywanie dobrze robi na plecy i biust, kto wie, może coś sie da zmienić :) Widzisz, że my tu Ci mówimy co innego, a co innego Ty czujesz, tak samo jest z każdą z nas, nie ma jednej jedynej obiektywnej oceny, tak jak nie ma jednej idealnej figury. Dla każdego będzie to co innego, a chodzi o to żeby sie dobrze ze sobą czuć. Ja się generalnie nie czuję źle, bo zdaje sobie sprawę że mogłoby być 100 x gorzej :P ale nie czuję się też tak zupełnie dobrze właśnie z powodu zbyt masywnych (wg mnie) nóg i wystających kości na plecach, kręgosłupa i żeber. Dla mnie jest to po prostu mało kobiece, za to szczuplutkie nóżki z cienkimi przegłubami jak najbardziej :) Pomarzyć ;) Zrobię sobie zdjęcia bez spodni, bo w tych najwyraźniej nie widać tej zwalistości. A swoja droga to wszystko się zaczęło w podstawówce, gdy taka jedna moja "przyjaciółka" zaczęła się któregoś razu nabijać z moich grubych nóg przy wszystkich - a były to ostatki i byłam przebrana w taki sposób, że miałam na nogach różne rajty, getry i inne "babcine" cuda. Ale niestety po przebierańcach sie nie skończyło i dokuczała mi dalej, chociaz sama była przy kości a teraz wygląda jak swoja utuczona ciotka ;):P Może to śmieszne, ale pamiętam tamten tekst jak dziś i chyba stąd ten kompleks :/ Bo nigdy od nikogo innego tego nie słyszałam. Wysyłam zdjęcia kolejnym dziewczynom.

Gość ej no bez przesady
Filuśka, poślij i mnie fotkę:) W ogóle ile masz lat? bo Ty masz już dzidzię, nie? synka czy córeczkę? jagienka78@o2.pl

Gość Filuśka
ej no bez przesady -----> ja juz stara jestem ;) bo blisko 30. Jeśli w adresie mailowym masz rok urodzenia to jestesmy rowiesniczkami ;) Zdjęcia idą. A ja mam synusia :D

Gość ej no bez przesady
No to fajnie, że jest nas tutaj dwie:) Tak to mój rok urodzenia:D Ja też nie zamierzam tyć i też wydaje mi się, że mam nogi balerony szczególnie na górze uda:D A jak synuś ma na imię i ile ma latek? Strasznie Ci zazdroszczę, że masz już dziecko. Ja też powinnam już spoważnieć i urodzić potomka, ale jakoś życie ciągle nie pozwala na to:O

Gość ej no bez przesady
Filuśka, dostałam foty:) ile masz centymetrów w biodrach? bo o ile pamiętam masz 168cm, tak?

Gość bambolinieczka24
kurcze doszly twe fotki filuśka. ale z ciebie laseczka. masz sliczną figure.. serio..a nogi boskie..i dłuuugie. wysłałąm ci tez moja fote.