Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ej no bez przesady
Można się zdziwić. Ja myślałam, że przestałam rosnąć w wieku 17-tu lat i że mam 167cm, a w zeszłym roku na imprezie dla jaj zaczęliśmy się wszyscy mierzyć, bo jakaś dyskusja powstała a porpos wzrostu i okazało się, że mam 169cm. Co prawda nie wiem kiedy urosłam, ale zawsze to coś:D

Gość kaman bejbe
no ja tak samo jak mialam 170 cm to mialam 19 lat i bylam w liceum jeszcze potem na studiach mierzylam sie w wieku 23 lat i mialam już 174 cm teraz kiedy mam 25 lat mam równo 175 cm ;)

Gość ej no bez przesady
No ale ja dowiedziałam się, że urosłam w wieku 28 lat;) to dopiero szok, nie?

Gość kaman bejbe
jak to w wieku 28 lat?co ty>?

Gość kaman bejbe
w wieku 28 lat urosłaś?

Gość ej no bez przesady
No tak, dlatego byłam w lekkim szoku:D i mierzyłam się potem w kilku innych miejscach, bo nie mogłam uwierzyć:D

Gość ej no bez przesady
Wlaśnie tego kiedy urosłam nie wiem, bo jak pisałam myślałam, że przestałam rosnąć w wieku 17-tu lat:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Mierzyłam sie rok temu i mialam 170 cm :D pzoa tym nie do 24 się rośnie tylko do 21 roku życia :o

Gość nie bo do 24
rosnie sie do 24 roku zycia .. mi o tym nawet lekarz mówil z colegium medycyny ujotu.

Gość Madziaaaaaaaaaaa
170 cm mam :D zmierzone :D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
No to dziwne bo ja byłam w klinice w pewnej wlasnie sparwie i lekarze pwoiedzeili,że musze ukonczyć 21 lat żeby miec pewnien zabieg bo do 21 się rośnie

Gość ej no bez przesady
Człowiek ogólnie rozwija się do 24 roku życia więc i rośnie do tego czasu:) O tym każdy powinien wiedzieć z lekcji biologii:) A ja nie wiem kiedy urosłam, pewnie też przed 24 rokiem życia, ale po prostu nie mierzyłam się, bo byłam pewna, że już nie urosnę:D

Gość Madziaaaaaaaaaaa
A co do twarzy to nie pwoiedziałabym ze mam chuda :o normalna szczupła twarz :)

Gość ej no bez przesady
No coś Ty, Madzia masz bardzo szupłą twarz:)

Gość nawet za szczupla
madzia ty masz wrecz twarz wychudzoną i nie obraz sie ale starsznei szczuplą ..straasznie masz buzie. moze stad cie tak nazywaja bo jakbys miala pyzy bylabys wiarygodniejsza dla ludzi jako osoban nie chuda:)

Gość ghjgjghj
ludzie ta magda cala to paszteciara gruba. 53 w udzie to nie jest malo na ten wzrost..

Matko dziewczynki, ja też mam 19cm w kostce, udo ok. 45 cm!!! masakra:O Na razie zrzucam brzusia:) a potem ćwicząc brzuch( hula hop i brzuszki) będe jeść, ale nie słodycze tylko normalne, zdrowe jedzonko:D Może utyje na nogach, pupci i rękach:O😭 oby! Koleżanka dietetyczka powiedziała, że to jest jak najbardziej możliwe, więc nie tracę nadziei:) Kto ma podobnie? -----> za dużo na brzuchu a za mało na nogach, rękach i pupie??? piszcie może rzeczywiście wspólnie rozwiązemy problem:)

Gość pytanie do marysi 22
a ile masz wzrost i wage kochana?

Proszę tylko nie Marysia:O bo to jest koszmar! Maria, brzmi lepiej:) mam 155cm wzrostu:) i raczej drobną budowę, więc nigdy nie będę miała bardzo grubych nóg:)

Gość no to wybacz Marysiu
ale przy wzroście tak niskim jak twój 45cm w udzie to naprawdę sporo

Gość no to wybacz Marysiu
sorry MARIO miało być:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Tak oba komentarza idiotek !!! jedna pisze,że za chuda jestem, druga, że gruba a żadna nie ma odwagi napisać swojego nicka tylko pisze byle obrazić drugą osobę i byle jej nie zidentyfikowali :] darujcie sobie głupie baby, bo to tylko o was świadczy i szkoda w ogóle komentowac waszych durnych postów ;o nigdy nie słyszałam,że mam chuda twarz ani wychudzona i sama tak nie uważam - ze szczupłą mam to wiem i się zgodze z ej no bez przesady :) no ale trudno żebym miała pyzy jak to napisałaś :o skoro pyzy to mają małe dzeiciaki :o jakos nie wyobrażam sobie dzeiwczyny 170 cm , 50 kg wagi i pyzy na twarzy :o masz coś z głową ? bo tylko tak można podsumowac Twojego durnego posta ;/ raczej Ciebie wolalabym nie widziec bo sadzac po tym ile jadu w Twoich wypowiedziach to raczej wygladasz nieciekawie i wyżywasz się na innych ;/

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Maria 22--> no to Ty masz super nogi zapewne !! przy takim wzroście to tylko się cieszyć, a nie tyć ! :)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
Maria22 --> a wiesz co powinno się jeść by przybrać na wadze,ale jednocześnie zdrowo się odżywiać ? :)

Gość hgjhgjh
taka mal i 45 w udzie aż .ludzie..

Gość ej no bez przesady
Oj Madzia, jakbyś zobaczyła moją twarz:O a jak się uśmiechnę to już w ogóle - księżyc w pełni:O Chyba dlatego tak niepoważnie wyglądam i nikt mi nie daje tyle lat ile mam tylko 10 lat mniej:( Chciałabym mieć taką szczupłą buzię jak Ty:)

Gość Madziaaaaaaaaaaa
hgjhgjh --> spieprzaj stad !! bo tylko obrażąsz mnie potem Marie22 i co? ulżyło Ci ? wiesz - z tego obrażania nas nie schudniesz :] wiec żegnam !!! ej no ebz pzersady --> no nie , ja nie mam sczupłej twarzy tylko wychudzona jak to napisała osoba wyżej i jestem pasztetem ;]

Gość o ludzieeeef
madziaaa widocznie jest swiadoma swej chudej twarzy i dlatego ją boli prawda ze wyglada na wychudzona na buzi..pewno placze teraz w kącie z tego powodu bo kolejny t\raz jej ktos mowil ze ma szkielet zamaist twarzy:)buhahaaa

Gość Madziaaaaaaaaaaa
hahaha tak - płacze bardzo mocno :D cała klawiatura już zalana :D jełśi daje Ci satysfakcje takie pisanie to pisze sobie dalej :D pewnie w Twoim przypadku to lepsze od spojrzenia w lustro :D

Gość poowiem tak z doświadczenia
w ciagu ostatnich 2 miesiecy przytylam 5 kilo!waze juz 50 i dobrze mi z tym..nawet tluszczyk na brzuchu mi nie przeszkadza czuje sie super w zyciu tyle nie wazyłam a jak to zrobiłam? -duzo duzoo makaronów, spaghetti itp -slodycze -posilki ogolnie obfite, dokładki -jadłam tylko to co naprawde lubiłam, wiec dokładki byly przyjemnoscią -duzo napojów gazowanych ogólnie sama przyjemnosc to byla i jeszcze zamierzam się dohodowac z 5 kg;)