Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bambolinieczka24
no własnie filusia przypomnij wymiary swoje kochana:) a tak w ogole dziewczyny to powinnysmi miec wszystkie takie specjalne stopki w których są nasze wymiary wzrost i waga zawarte:)

Gość bambolinieczka24
znalazłam twe wymiary:kopiuje:) Filuśka mgdaaa - ja bytm chciała mieć takie wymiary jak Ty, tzn. w nogach, bo górę mam ok. Madziaaaaa - wydaje mi się, że z tego co piszesz to wyglądasz w sam raz i olej jak ktoś Ci mówi że jests za chuda. Pewnie same zazdrosne grubasy, niektórzy tak mają Ja bym chciała przytyć na plecach serio - mam tak kościste że aż wstyd kostium założyc, żebra też bardzo wystają, nawet w ciąży mimo tego że przytyłam 15 kg, plecy były kościste A teraz moje wymiary: szyja - nie wiem ramię - najszersze miejsce - 24 cm (przynajmniej sie nie będzie trząść na starość biust - 89 (70C, czasami B) talia - 64 (po sporym sniadaniu ) biodra - 87 (wolałabym 89 tyle co w biuście) udo - najszersze miejsce 51 (chciałabym 47) kolano - a właściwie grube kolanisko - 34 (cel 31) łydka - największa zmora - do wymiany - 36 (cel 32) kostka - też do wycięcia - 22 Także poprosze o jakąś dietę lub ćwiczenia żeby przenieść to z dołu na górę Aha - wzrost 168 cm, waga 51 kg. Przed ciążą 49 kg i nogi wyglądały lepiej alenie rozumiem jednego..najpierw piszesz tak:"mgdaaa - ja bytm chciała mieć takie wymiary jak Ty, tzn. w nogach, bo górę mam ok." a potem psizesz tak w tym samym watku:"udo - najszersze miejsce 51 (chciałabym 47) kolano - a właściwie grube kolanisko - 34 (cel 31) łydka - największa zmora - do wymiany - 36 (cel 32) kostka - też do wycięcia - 22 Także poprosze o jakąś dietę lub ćwiczenia żeby przenieść to z dołu na górę to dwie sprzeczne informacje..przeciez madzia ma wieksze nogi niz ty duzo..a pozatym najpierw piszesz ze gora oki a nogi złe a pote mze nogi za grube a góra znowu za chuda. to jak jest filusiu naprawde?

Gość bambolinieczka24
napisalam tak przed chwilą :"przeciez madzia ma wieksze nogi niz ty duzo" sorki teraz doszlam ze chodzilo o inną magde(chudszą ) a nie tą co grubsza niz ty(zalozycielka watku)..:)przepraszam

Gość Filuśka
bardzo miłe jesteście, ale ja tam swoje wiem :P ej no bez przesady -----> jeszcze młode jesteśmy :P u nas gdyby nie przypadek to pewnie do tej pory nie byłoby Jasia (ma roczek). A po wymiary zajrzałam na pocz. topiku i skopiowałam: ramię - najszersze miejsce - 24 cm (przynajmniej sie nie będzie trząść na starość ;) biust - 89 (70C) talia - 64 (po sporym sniadaniu ;P ) biodra - 87 (wolałabym 89 tyle co w biuście) udo - najszersze miejsce 51 (chciałabym 47) kolano - a właściwie grube kolanisko - 34 (cel 31) łydka - największa zmora - do wymiany - 36 (cel 32) kostka - też do wycięcia - 22 Biodra mierzyłam przez spodnie, więc może byc nawet 86. Jak ważyłam 46 to miałam 83 cm i to dopiero nieciekawie wygladalo. Ale Ty ej no bez przesady to masz chyba wymiary - połowa moich i jeszcze mówisz że grube masz nogi?!?!?! Spadam do łóżka bo mnie bierze jakieś grypsko czy coś :O

Gość ej no bez przesady
Oj nie, nie mam połowy Twoich wymiarów, niestety:O A dupkę to masz naprawdę malutką, zazdroszczę Ci, bo jak choć mam tylko odrobinę grubszą, bo jakieś 88-89cm to moje dupsko wygląda jak okręt w porówaniu z Twoim tyłkiem:O A po nogach to już w ogóle nie widać tych wymiarów jakie napisałaś. Naprawdę chudzieńka jesteś i dla mnie wyglądasz super:O Posyłam Ci moją fotę i życzę zdrówka:)

Gość buhhahahhaaa
ee tam po co tyc ?wazne by miec cyckiwielkie i byc chudą jak kate moss to jest marzenie.

Gość Filuśka
witam, ja tylko na chwilę bo rozłożyło mnie na dobre, zeszłam tylko na śniadanko. Dostałam zdjęcia: Bambolineczko -----> za tytuł wiadomości to powinnas dostać kopniaka ;) bo jesteś śliczna dzieczyna i nie wiem czemu się siebie czepiasz. Co do figury to w tym luźnym stroju za dokładnie nie widać, ale tak na oko wydaje mi sie że wyglądasz super!!! No i ten kawałek nóżki który wystaje ze spodni to od razu widać że takie moje wymarzone - jak u sarenki :) Nie zmieniaj się. Ej no bez przesady -----> za takie nogi to ja bym dała sobie głowe zgolic na łyso!!! Masz BARDZO zgrabne, szczuplusieńkie nóżki. A ten tyłek wielki to gdzie??? bo ja tam widze jakiegoś orzeszka bokiem ;) Prosze Was nie tyjcie ani nie chudnijcie - jesteście w sam raz. Jedyną osobą tutaj, której należy sie kilka kilogramów jest Opętana, a dla reszty nie ma przydziału ;) :P Pozdrawiam i wracam chorować :O

Gość bambolinieczka24
dziękuje za pocieszenie filuśka :) ty to dopiero masz sliczne nózki ..i figure..MAM PROSBE DO " EJ NO BEZ PRZESADY" PROSZE WYSLIJ MI FOTKI BO NIE DOSTALAM JESZCZE TWOICH A JA CI ZARAZ ODESLE :) bambolino24@onet.eu tez chce zobaczyc te twe osławione nózki sliczne:)

Hej! Ja też chce przytyć! Co pić na poprawe apetytu? Pijecie jakieś soki? Bo ja bananowy :P

witam widze, że macie podobne problemy, do tych z którymi ja parałam sied czałe życie... przy 165 cm. wazyłam 47 kilo, wołali na mnie żywa reklama głodu albo oświęcimia, wszystkie spodnie wisiały na mnie jak na wieszaku albo za krótkie, albo dużo za szerokie cobym nie wyglądała jakbym miała wode w piwnicy. rok temu przytyłam, na diecie Herbalife, teraz waże 56 kilo :D mój brat jest w trakcie tej diety, ma powazne problemy z wagą, jest po białaczce, ma HCV, przy wzroście 172 ważył w październiku 42 kilo teraz waży 47 kilo i waga stale rośnie, prócz tego przechodzi jeszcze terapie zmniejszającą skutki HCV, ale damy rade :) za to moja kumpela przeszła sama siebie, po rozwodzie przy wzroście 168 wazyła w sierpniu 43 kilo, chodząca depresja z małym dzieckiem. w 3 miesiące przytyła 7,5 kilo :) teraz wazy juz 52, czyste mięśnie i nawet ]depresja mineła, bo sobie nową miłośc znalazła :) jeśli potrzebujecie, to służę pomocą :) pozdrawiam :)

hej !! dołączam sie do dyskusji :) mam 20 lat, 163 i 41kg :/ max waga jaką miałam to 46 kg... co za czasy :) ja tylko duzo jem ( przynajmniej sie staram) i widze ze pomału tyje.. moge tez prosic o fotki ?? narazei nie mam ale jak bede miala to przesle :) pozdr moj maila : blondyneczka8772@wp.pl

marta1984 pomoz mi :( waze 41 kg to az obrzydliwe chudzierlactwo :( co polecasz na przyrost masy ??

Gość Madziaaaaaa
Cześć ! :) tez coś słyszałam o tym,ale nawet nie wiem co kupić z tego serii produktów bo ponoć jest kilka :( Marta 1984 --> chyba jesteśmy rówieśniczkami :) jeśli oczywiście to Twój rocznik w nicku... ;)

Witam Filuska ile masz lat, ze piszesz iz taka stara dupcia z ciebie ? Moja siostra ma 26 lat a wyglada na niepelnoletnia, bez dowodu nie moze sie ruszac, raz jej dowod musialam przyniesc bo jej do klubu nie chcieli wpuscic, ale ona ma fajnie, nawet nie ma tych kreseczke od nosa do ust, a Ja w wieku prawie 22 lat juz mam, takie cienizny ale sa Filuska, figure masz boska, i to jeszcze po dziecku, tyleczek malenki, wszystko cudne, nogi dluuugie, dziewczyno nie grzesz i nie pisz ze ci to nie pasuje, chuda jestes, nie wychudzona, nie mylic pojec Taki badzo zgrabny chudzielec, a Ej no bez przesady- nozki ma jak sarenka, i dupke wypukla, idealnie zgrabna i tez narzeka :D Mam ochote was zamordowac, gluptasy sliczne :) Ja przytylam i jestem zalamana, brzuchol jak w ciazy 😭 ale schudne lada dzien

Ale jaka to tajemnica, wiadomo co jesc by przytyc Przede wszystkim nie smieci typu fast foody i slodycze A duzo bialka, tluszcze- ale nienasycone, do tego witaminek duzo, czyli warzywa, owoce i pelnoziarniste produkty, nic wiecej nie potrzeba, a bedzie dupka rosla, do tego bedzie piekna, dlugo mloda cera, skora jedrna, ladna, bez cellulitu, krostek, organy wew w najlepszej formie itd To jest wazne i cwiczenia, ksztaltowac ladnie dupcie i cala reszte a efekty beda wspaniale

Na grzechy tez mozna sobie pozwolic ale nie codziennie, mozna isc na pizze z przyajciomi, mozna tez na lody itd, ale niech to nie ebdzie glowe zrodlo pozywienia

Gość powtarzam sieeee
" EJ NO BEZ PRZESADY" PROSZE WYSLIJ MI FOTKI BO NIE DOSTALAM JESZCZE TWOICH A JA CI ZARAZ ODESLE bambolino24@onet.eu

Gość powtarzam sieeee
oki wysle ci:)a nie masz czasem zdjec ej no bez przesady?:) napewno nie bedziemiala nic przecwko ja kwysleszmi jej fotki ..co??kurcze nie chc em isie czekac do wieczora aż ona mi wysle:)

Gość powtarzam sieeee
juz ci wysłalam:)ale tylko jedno zdjecie bo tylko jedno mam na razie takie gdziemnie widac wiecej niz twarz:)

Oj, nie moge wyslac, Ja np bym sie wkurzyla i sobie nie zycze, zeby moje zdjecia wedrowaly, chociaz tobie pewnie by wyslala, ale wole nie, rozumiesz Poczekasz, nic ci sie nie stanie :) Ok ?

Gość uppppppppp

Gość ej no bez przesady
Witajcie:) to naprawdę miłe co napisałayście - Filuśka i Opętana, ale ja lustro w domu mam, a i wzrok jeszcze mi nie szwankuje choć w podeszłym wieku już jestem;) Opętana--------> dzięki za lojalność:) ja też absolutnie nie wysłałabym nikomu Twoich fotek bez Twojego pozwolenia. Mam nadzieję, że wszystkie tutaj jesteśmy na tyle poważne żeby wiedzieć iż jeśli ktoś posyła swoją fotkę to jednak w zaufaniu i nie po to by rozsyłać ją każdemu:)

Do----->Madziaaaaaaaaa, miło że się za mną stęskniłaś:D Opiszę teraz te ćwiczenia na nogi:) ok. 1. to jest genialne cwiczenie, nogi mi po tym fajnie utyly, skóra zrobiła się taka napięta :), niestety działa na partie nog od ud az do kolan, bardziej jednak na uda:) http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48&dz=11&page=1&PHPSESSID=06e3b022a71ccef5df2f61537d000181 -----> najlepsze jest cwiczenie pierwsze!!!, nalezy robić je 4x25 na każdą nogę powtorzeń, nogi unieść w gore i potrzymać tak kilka sekund, aż będzie boleć, a bedzie i to bardzo, nogi mogą tez omdlewać od tego, ale po ok 6tyg miałam nogi grubsze o ok. 4 cm:) 2. na łydki----> stajemy i podnosimy się na palcach, jak baletnice i tak po 100-150 powtorzeń:) boli, ale skutkuje:D 3. pupa-----> stajemy w rozkroku z ciężarkami i raz jedną raz drugą nogę cofamy do tyłu a potem w bok, tak pod pupę i tak 4x20 na jedną nogę i 4x20 na drugą

Gość Madziaaaaaaaaaa
MAria22---> podałaś swoje gg wczoraj i napisałam do Ciebie dzis i ktoś mi odpisał ze pomyliłam numer a numer ten co dałaś czyli 8350220 :>

O matko, rzeczywiście pomyliłam się sorry:( aż mi głupio:D oto moje gg 8350229, tym razem poprawne. Dostałam Twoje zdjęcia Madziaaaaaaa, masz śliczną figure, oczy, włosy, wogóle jesteś śliczna:D Jak będę miała swoje zdjęcie to tez ci wyślę:)

Gość Madziaaaaaaaaaa
o matko :o a ja na gg z tekstem " hej tu Madziaaaaa miałaś mi coś napisać o tych ćwiczeniach na nogi" :D a jakas laska mi pisze "oj to chyba pomyłka" :D :D :D ale wpadka :P ale taka malutka :p no to czekam na fotki Twoje Maria22:) Jutro mam egzamin:( , wiec trzymajcie kciuki :) Do jutra :)