Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ju6

kiedy zamówic fotografa i kupić suknie

Polecane posty

Gość ju6

czesć dziewczyny chciałabym się dowiedzieć ile miesiecy przed ślubem wybierałyście suknie ślubną i zamówiałyście fotografa ?

Gość _ewwa_
Fotografa to nawet na rok wcześniej, jeśli chcesz być pewna, że wybrałaś dobrego i w rozsądnej cenie. Suknię kupisz nawet na 3 mies. przed albo i później - jest wiele salonów, a w zależności od prężności działań niektóre sa w stanie zrobić wszystkie poprawki w przeciągu 2 tyg. - jeśli im oczywiście zależy na kliencie. Co do fotografa proponuję nie zwlekać ;)

Gość slub-wesele
suknii lepiej nie kupowac zbyt wczesnie bo zawsze moze ci sie zmienic waga albo co gorsze,spodoba ci sie ,w miedzyczasie,inna suknia ================================================= nowy portal o tematyce ślubnej http://www.slub-wesele.pl/

Gość D..S..
Z dobrym fotografem na ten rok to już będziesz miała problem. Zoistaja Ci jeszcze młodzi adepci fotografii i Ci co robią cyfrówkami. Na niskie ceny na ten rok to juz nie licz chyba że z musu trafisz na fotografa sprzedającego tylko zdjęcia na płycie CD. Tych ostatnich teraz bedzie sie wszedzie sporo ogłaszalo

Ja proponuje zajrzeć do salonu,3 miesiae wcześniej wczoraj byłam i muszę czekać 3 miesiace na mój rozmiarbo maja dużo zamówień.Poza tym przeceny sie kończa i zostaja niedobitki teraz jest super okres na zakup sukni slubnej.powodzenia

Gość myszka_23*
no właśnie mam ten sam problem. Ślub we wrześniu i chyba pojadę na przymieżanie jakoś tak w kwietniu bo czerwiec i wakcje odpadają bo obrona i przeprowadzka itd. Teraz albo nigdy:-)

Gość kaciczek
Hej dziewczyny ja mam slub 6 października i kamerzyke juz załatwionego tylko została suknia ale za suknia ide koło maja bo to koło 3 miesięcy sie czeka

Gość Aga B.
kaciczek - kamerzysta a fotograf to zupełnie cos innego, uwierz mi!

hej, ja juz wybralam, tez sie musialam sprezyc, bo w czerwcu czeka mnie obrona, a pozniej jeszcze przeprowadzka, takze duzo spraw na glowie poza samym slubem:)

Gość morgen
Suknię to najlepiej szyć na zamówienie, tak żeby odebrać dopiero parę dni przed ślubem- zawsze można jakieś poprawki nanieśćm, albo, czego nikomu nie życzę - poszerzać suknię ;) Fotografa jak najwcześniej i to kogoś najlepiej poleconego, bo teraz jest dużo amatorów i łatwo się "naciąć". Pozdrawiam. forum taneczne http://forum.toptan.pl

No nie wiem z tą suknią ... to zależy jak Ci sie spodobała . Bo ja byłam w sobotę w kilku salonach i np. w jednym czeka sie 4 miesiące , a w drukim 5 miesięcy ! Przy czym pracownie za granicą mają sierpień wolny . Mam ślub 08 września i nie chaiałabym żeby moja sukienka dojechała do Polski na 3 dni przed ślubem. Wole , żeby miesiąc przeleżała . W zależności od wybranego koloru suknia , bo jeżeli jest to jakis tam odcień ecru - trzeba wziąć kawałem materiału i ruszyć po kupno butów ( pani w salonie powiedziała , że do sukienki ecru buty muszą być w idelnym kolorze , bo w innym wypadku wygląda to smiesznie : np. jasne buty , a suknia o 4 lub 5 tony ciemniejsza ).

No więc fotografa załatwiłam dziś, a sukienkę wczoraj. Wniosek: nie warto stresowac się ślubem na rok przed (my mamy za dwa m-ce)