Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migelina

ratunku!jestem macocha!!nie umiem tego zaakceptowac

Polecane posty

Gość migelina

Gdy po raz drugi wychodzilam za maz bylam pelna wiary na lepsze jutro. Po pol roku nieoczekiwanie, z dnie na dzien trafil do nas, syn meza z poprzedniego zwiazku z alkoholiczka. Dziecko ma ADHD. Rozwialy sie nasze plany "wspolnego"dziecka i przyszlosci chyba tez Teraz jestem wyczerpana fizycznie i psychicznie.. Czuje sie wykorzystana !! Powiem szczerze, gdybym miala swiadomosc ze zostane macocha tego dziecka...w zyciu nie wyszlabym za maz!! kto ma podobne problemy prosze o info!!!!!!

Gość współczuje serdecznie

Gość a nie wiedzialas
ze on ma dziecko? nie poznalas go wczesniej? no coz wspolczuje sytuacji :(

Gość jestes dziwna....
czyli tak naprawde drugiego męza nie kochasz skoro dziecko sie pojawiło i już nie masz ochoty na dziecko... a gdyby Wasz dziecko miało adhd tez bys miała dośc? poza tym adhd mozna leczyc tylko trzeba cierpliwosci w wychowywaniu takiego malucha.moze to dziecko moze ci pokazac ze wychowywanie dzieci to wyzwanie a Ty lubisz myslec tylko o swojej osobie...

Gość migelina
Oczywiscie, ze wiedzialam ze ma dziecko.. Nie w tym problem, "maluszek" ma 10 lat..i mnie totalnie gdzies.. Moj maz regularnie wozi go do matki i wlasciwie tylko sam nim kieruje. Z dzieckiem mam utrudniony kontakt bo mowimy dwoma innymi jezykami!!(mieszkam za granica)Ja sluze do zawozenia chlopczyka do szkoly , do sprzatania , prania.. No i najgorsze jest to ze maz nie przyjmuje do wiadomoscie, ze moge z tego byc niezadowolona...mam to zaakceptowac i juz. "Nie bedziemy mieli dziecka..trudno przeciez mamy" Prosze o wlaczenie sie w dyskusje osob ktore maja podobne problemy. Tych, ktorzy ich nie maja..ostrzegam przed takimi zwiazkami!!!

Gość na pewno starsza
Postaraj sie jak najwiecej z nim rozmawiac,jeżeli nie znasz jezyka to po prostu zacznij sie uczyc.Moja siostra ma syna z ADHD,teraz ma 19 lat i jest super fajnym i bardzo inteligentnym facetem,te dzieci wymagają dużo cierpliwosci.Nie rozumiem tylko jak można nie kochac dziecka swojego mężczyzny.

Gość poprostu fajna
wyglada na duza dawke egoizmu i samolubstwa... wydaje mi sie, ze powinnas popracowac nad soba, a nie szukac wad u syna i jego ojca. nie wierze, ze grasz gosposie, cos tu nie pasuje.