Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na szybko

pomysły na szybką poprawę/ odmianę wyglądu

Polecane posty

Gość na szybko

za 2 dni wraca z wyjazdu mój facet- chcę wyglądać promioennie i atrakcyjnie- jakie zabiegi proponujecie żeby to osiągnąć? mam w planach farbę do włosów

Gość halucyn
zmiana fryzury zmiana kolorku wlosow moze jakis balsam koloryzujacy/makijaz peeling calego ciala nawilzanie, rozpieszczanie ciala by wygladalo wspaniale a jak przyjedzie mozesz wygladac jak boginii makijaz maniciure piekna bielizna dobra kolacja przy swiecach

Gość halucyn
a tak na marginesie- to na szybko nie da sie poprawic wygladu ;) do tego potrzeba czasu :)

Gość wyslane
solarium albo samoopalacz piling do skory (najlepiej kawa + cynamon) manicure nie jedz zadnych ostrych albo mocno przetworzonych potraw do tego czasu

Gość Kwiatuszek11
Możesz zmienić swój wygląd bardzo szybko. Ja uważam że fryzura najbardziej zmienia wygląd i kolor włosów oczywiście też . Może zapytaj stylistki/stylisty ??

Gość na szybko
a co to peeling kawa+ cynamon? znaczy fusami z kawy po turecku?

Ja proponuje taki dzien spa w swojej łazience-:D peeling na całe ciałko z kawy,kapiel w mleku,na buzke ulubiona maseczka,na włosy maska z olejku rycynowego,cytryny i jajka ; potem naturalny ale i seksowny makijaz,włosy rozpuszczne,ale puszyste miekkie i pachnace:D a z takich zabiegow u profesjonalisty no to ja polecam wizyte u fryzjera- niewiem jak wy kobietki ale jak ide do mojego ukochanego salonu to wracam z stamtad nowonarodzona- :):) moze zmien kształt brwi u kosmetyczki? lub zafunduj sobie wosk na nozki:) - rob to co sprawi ze poczujesz sie super kobieco... Ja kiedy własnie tak sie czuje..od razu widze błysk w oczach ukochanego:D wiem,ze on lubi mnie pewna siebie i seksowna;)

Gość na szybko
tak, o brwiach myślałam... ile kosztuje regulacja u kosmetyczki (Kraków)?

Gość na szybko
dzięki za podpowiedzi- niby to wszystko wiem, ale jakoś potrzebuję potwierdzenia i motywacji, że warto na siebie wydać trochę kasy :)

\"Jestes tego warta\":D:D - przekonałam?:D przeciez inwestujesz w siebie w swoje dobre samopoczucie:) - w błysk w oczach faceta- a to jest przeciez ..bezcenne:D

Gość wyslane
tak, chodzi o fusy z kawy ja to robie tak, ze biore 3 lyzeczki kawy dodaje synamonu ze dwie i juz :) od razu gotowe do stosowania i dziala :)

Gość a ja nie wiem 888888888
dlaczego te peelingi takie waże są?????.Nie wystarczy wyszorować się gąbką??? Na twarz stosuje kiedy widze, że coś mi się łuszczy.Chyba raz w miesiącu. sorry, ja tylko pytam