Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koperka

czy majac 15 lat moge iść do ginekologa bez wiedzy rodziców

Polecane posty

Gość koperka

Chciałam spytać czy majac 15 lat moge iść do ginekologa bez wiedzy rodziców i poprosiec o tabletki antykoncepcyjne ? To dla mnie bardzo ważne !!!

Gość dorazna
mozesz. wybierz dobrego ginekologa, ja w wieku 16 poszlam na badanie ogolne i po tabletki, trafilam na bardzo nieprzyjemna kobiete, w ogole sie nic mnie nie pytala, nie rozmawiala ze mna, jedyne jej pytanie brzmialo czy rodzice wiedza ze chce tabletki, powiedzialam ze tak (nie wiedzieli) i wypisala recepte. wiedzialam ze tak wizyta nie powinna wygladac i nastepny raz poszlam do kogos innego, bardzo mily pan, porozmawial ze mna, powiedzial o skutkach ubocznych itd, zbadal, zrobil cytologie. wiec wazny jest wybor lekarza. jak przepisze ci diane 35 to uciekaj gdzie pieprz rosnie i znajdz innego...

Gość A ja niestety musiałam
być z mamą! tzn. nie poszłam po tabletki ale miałam pewiene dolegliwości i musiała byc obecna mama

Gość koperka - wyluzuj
Do gina mozesz isc, ale na tabletki za wczesnie. Jeszcze dojrzewasz, poziom hormonow u Ciebie jest nieustabilizowany, a Ty sie chcesz truc tabsami??? Dobrze, ze jestes odpowiedzialna, ale sa tez gumki, poza tym - za wczesnie na to dla Ciebie. Bedziesz zalowac. Wszystkie moje kolezanki,ktore zaczynaly wczesnie zalowaly. Ja mialam prawie 18 lat i tez uwazam,ze bylam glupim dzieciakiem i ze to bylo glupie z mojej strony... mimo,ze z chlopakiem, ktorego kochalam. Bylismy dzieciakami...

Gość A ja niestety musiałam
być z mamą! tzn. nie poszłam po tabletki ale miałam pewiene dolegliwości i musiała byc obecna mama

Gość krupniok i żymlok
przecież na innym topiku jesteś w ciąży? po co Ci tabletki?