Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjghjghj

Czy znacie jakaś aktorke która jest tak sliczna ze nie szpecą jej brzydkie zęby

Polecane posty

Gość hjghjghj

??w dzisiejszych czasach niemozliwe jest byc pieknym jesli sieniem a slicznych bialych i róqwnych zębow.. choc by laska najpieknijesza na ziemi byla to i tak zóltawe i krzywe zęby ją zeszpecą okrutnie,. jak joanne liszowska szpecą te krzywe zeby choc biale.

Gość aKurat zły przykład
bo liszowska byłaby paskudna, nawet jakby miała proste zęby. Ona wygląda jak wielka kobylasta świnia. Wieczne odrosty i kłaki jak szczotka. Niestety kwestia zębów nic tu nie zmienia

Gość akurat Liszowska jest śliczna
i jej zęby absolutnie nie rażą, a to dlatego, że nie są jakoś bardzo krzywe, normalne dużo ludzi ma takie zęby

Gość grouwl
Kirsten Dunst

Gość ale właśnie Kirsten jak się
uśmiechnie traci cały urok, naprawdę brzydkie ma te zęby:O

Gość qwertygirl
Kirsten Dunst? A Widziales/as ja na Oskarach w tym roku? Mimo korzystania z uslug najlepszych wizazystow na swiecie, ktorzy potrafia doslownie zmienic komus twarz, wygladala nieciekawie.

Gość mrauu
Gina Gershon z Showgirls

Gość aKurat zły przykład
Ja nie wiem co Wy widzicie w tej Liszowskiej???????????????? Jest tyle pięknych kobiet na świecie a Wy się zachwycanie takim pasztetem. Pogratulować gustu!!! Wielkie to, grube, nigdy ale to nigdy nie widzialam jej bez odrostów, na głowie zawsze siano wyglądające jak nieudana trwala, obwisle cyce, krzywe zeby, wlosy rosnące na policzkach, obleśne tipsy... mam wymieniać dalej. Zazwyczaj nie obgaduję tak innych kobiet, ale ta jest moim zdaniem wyjątkowo brzydka. I zupełenie nie rozumiem jak się można nią tak zachwycać :o

Gość hhhhhhhh
A czy obwisle cyce umniejszaja pieknosci kobiety?

Gość aKurat zły przykład
w tym wieku tak

Gość grouwl
no fakt ze Joanna piekna nie jest ale na ulicy duzo zdecydowanie gorszych widuje, co do okreslenia "pasztet" to moze i jest za duza ale akurat chudosc nei jest dla mnie wyznacznikiem atrakcyjnosci kobiety, ona mi sie nie podoba bo ma tandetny styl i tyle

Gość hhhhhhhh
Tylko ze o tych obwislych cycach wie tylko ona i jej facet. Chyba ze ubierze jakies beznadziejnie skrojony stanik.

Gość aKurat zły przykład
stanika nie można ubrać. Można go jedynie założyć!!!

Gość grouwl
dlaczego stanika nie mozna ubrac??? to co ja w takim razie robie codziennie?? moj sasiad zaklade sztuczna szczeke... :-O

Gość Facet z broda
Panna Liszowska ma w dupie co o niej piszesz, a to ze nie jest chuda jak szczapa jak zapewne ty, to tylko oznaka tego ze jest soba i pasuje jej to. Facetom podobaja sie kobitki zaokraglone a nie szczapy, wiec odczep sie od niej chudzino, a co do jej stylu... nie komentuje.

Gość grouwl
Facet z broda---->przeciez wcale tak nie najezdzalam a i sama szczapa nie jestem (niestety) a kobieta jak jest piekna to i drobne "nieatrakcyjnosci" w niczym jej nie szkodza. Tak na marginesie-podobno slynna Marilyn dzisiaj zostalaby uznana za grubasa, szkoda slow... :-O

Gość Uśmiech słońca.
Ja mam sliczny bialy umiech, od natury a nie od dentysty ;)

Gość Facet z broda
grouwl ja nie do ciebie skierowalem ta riposte a do "aKurat zły przykład ", kazdy ma swoje zdanie oczywiscie, ale nie podoba mi sie skomentowanie urody pani Liszowskiej jako kobyslastej swini, z reguly takie komentarze pochodza od zakompleksionych osob i zazdrosnic, co zauwazylem z kolegami na tej kafeterii. mnie osobiscie podobaja sie bardziej brunetki niz blondynki, ale cialo pani Liszowskiej jest ok.

Gość grouwl
no zle nie jest-bylo dokladnie widac w Tancu z Gwazdami ze naprawde nie jedna pseudo laska moglaby pozazdroscic np gladkiej skory czy umiesnionych jedrych nog. Wracajac do zebow-moze i krzywe i troszke wampirowate ale biale i w ladnych ustach-zdecydowanie wole niz zolte od nikotyny w ustach solariowej pomaranczowej palaczki

Gość hhhhhhhh
To ty sobie zakladaj stanik, a ja bede go UBIERAC:)

główny wątek chyba nie dotyczył Liszowskiej....jednakze mi osobiście ona w ogóle się nie podoba....te zęby, jak u konia, które jeszcze tak szczerzy- one najbardziej mnie odpychają :o acha....jeszcze jedno, ktoś tam na górze napisał, że faceci wolą krąglejsze kobiety----> nie wszyscy faceci, bo mój np. nie i niestety dosyć często musi to na głos to skomentować.... I spokojnie kobiety-- nie każda, kobieta, której nie podoba się Liszowska jest chudziną :o trochę cooltury; wyzywanie świadczy o braku argumentów. PS. jak czytam te posty osób zachwycających się Liszowską,które jednocześnie zbluzgają każdego, kto ma inne zdanie,to mam wrażenie, że piszą to kobiety bardzo zakompleksione...które nienawidzą szczupłych kobiet.

Gość qwertygirl
Mi sie tez Liszowska za bardzo nie podoba, ale ona wcale gruba nie byla. Po prostu w kamera bardzo pogrubia i kobiety, ktore w telewizji wygladaja szczuplo, w rzeczywistosci sa bardzo niskie i chude. A chude nie jest ladne, szczuple- tak:)

Gość grouwl
a ja bede bronic Kirsten Dunst-ma dziewczyn a w sobie cos wiecej niz krzywe zeby :-) i bede sie upierac, ze takie drobne niedoskonalosci sa sympatyczne, krzywe zabki albo nosy czesto dodaja wloascicielom duzo uroku

Gość qwertygirl
Kirsten pare lat temu, jak byla wymalowana, to faktycznie wygladala na mila ladna dziewczyne, piekna nie. Niestety bardzo schudla, policzki jej sie zapadly, twarz przez to wyglada na starsza i na tegorocznych oskarach wygladala baaardzo nieciekawie.

Gość vvvvvvqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
nie krytykujcie.Wam krytyka też niemiła..!!!!!

Gość co to za analfabeta
piszę to do dziewczyny, która "ubiera" stanik. Weź sobie dziewczyno do ręki słownik poprawnej polszczyzny, to zobaczysz co znaczy słowo ubierać!!!!! Ubrać można "się". ubierać się, czyli założyć na siebie jakieś ubranie. Więc powiedz mi jak można ubrać stanik??? Założyć mu czapeczkę i szaliczek? Boże co za ludzie!! Do szkoły nie chodziliście??

Ja pamiętam, że jak oglądałam jezioro marzeń kiedyś, to tam ta, co grała Joe, czy jak jej tam było na imie, ta, co teraz jest z tomem Cruisem, to ona była śliczna, a nie miała wcale łądnych zębów, takie wampirkowate miała, a mimo tego, gdy się uśmiechała, to wyglądała bardzo uroczo :)