Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytano o tusz

jaki znacie najlepszy tusz pogrubiający i wydłużający w jednym?

Polecane posty

Gość pytano o tusz

proszę o radę. Kupiłam ostatnio modelujący GOSH dość drogi i bez rewelacji, nie to co oczekiwałam. Avon i Oriflame odpada, może Maybeline ale konkretnie jaki? Potrzebuję na swój ślub mieć coś extra i nie ważne za jaką kasę (no oczywiście w granicach rozsądku:-))

Gość maybeline

Gość pytano o tusz
naprawdę nikt nie zna dobrego tuszu, który by mógł polecić?:-(

Gość pytano o tusz
o dziękuję bardzo:-)

Gość HELENA RUBINSHTAIN
LASH QUINN - innego już nigdy nie chcę, wolę głodować, ale tusz mieć najlepszy ;)

Nie rozmazuje sie i daje rzesom naturalny wyglad. Przynajmniej mnie bardzo razi kiedy dziewczyny maja nakidane na rzesach, kiedy tworza sie grudy.

Gość pytano o tusz
w jakiej cenie jest ten lash uinn? To jest wydłużający i pogrubiający w jednym? Gdzie go można dostać? W każdym lepszym kosmetycznym? Bo przyznam się że pierwszy raz słyszę.

A ja ostatnio kupiłam w rosmanie WIBO za 6 zl i bardzo fajnie rozczesuje, wydłuza a jak pomaluje kilka razy to i pogrubia! Po co drozyzna kupować? Ps. rzesy tez mi jeszcze nie wypadły

Gość pytano o tusz
no właśnie ja potzrebuję takiego tuszu żeby nie tworzyły się grudy itd ale żeby mieć pięknie widoczne długie i grubsze rzęsy. DOdatkowo żeby się nie rozmazywał bo na ślub to wiadomo.

Gość Tusialana
Rimmel Volume Flash (taki w czerwonym opakowaniu) - niedrogi a naprawde super i mozna porownywac z tuszami 2, 3 razy drozszymi albo Loreal Architect

Gość Tusialana
Rimmel Volume Flash (taki w czerwonym opakowaniu) - niedrogi a naprawde super i mozna porownywac z tuszami 2, 3 razy drozszymi albo Loreal Architect

Miałam rimmela niebieskiego... porażka, powiedziałam sobie, że nigdy w życiu już tego nie kupię (może czerwony jest lepszy)... a ze swojej strony polecam: - maybelline \"volume express\" i - bourjois \"volume glamour\" :)

Gość mmka
hey ja używam Loreal'a Lash Architect. a na wyjścia :P Loreal Volume Shocking - to ten z dwiema szczoteczkami - biała i czarna - efekt jest, ale oczy bolą, czujesz się jakbyś miała "skorupę" . Jednak czasem warto....

Gość veressa
ja dostałam kiedyś w prezencie tusz Diora - black out . jest dobry , nie rozmazuje się, nie skleja rzęs itp . ale jakiś wielkich rewelacji nie ma tusz jak tusz. by mieć ładne rzęsy niezbędna jest zalotka od co , a tak to wszystkie tusze działają pobodnie, byle by się nie rozmazywał.