Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka mala

trace faceta-moj nastepny topic bedzie jestem samotna

Polecane posty

asia22-nie chodzi mi o posatwienie sie ale o okazywanie obojetnosci-zachowywac sie tak jakby dla Ceibei nie istanial-to naprwde dziala bo wowczas boi sie,ze Cie straci

Ale on sie już nie ma czego bac, on chciał mnie stracić... on mnie po prostu nie chce i nie kocha, nie wiem czemu przez chwile myslałam że wróci. Bo nie wróci KU*** nigdy, i jestem głupia ze nadal sie łudze;(

Ale on sie już nie ma czego bac, on chciał mnie stracić... on mnie po prostu nie chce i nie kocha, nie wiem czemu przez chwile myslałam że wróci. Bo nie wróci KU*** nigdy, i jestem głupia ze nadal sie łudze;(

kazdy sam musi dojsc do tego,ze chce odejsc moja kolezank tez wiel znosila,az pewnego dnai po jakims jego zachowaniu cos w neij peklo i powiedizal dosyc-poprostu przestala kochac-bylo tego za duzo kazdy ma swoja garnice i dopoki nie bedzi epzrekroczona,to po mimo wszystkich swinstw bedziemy wybaczac i wracac

ja tam bym jeszcze kreski na tym,z enie wroci nei stawial,bo ja mysle,ze wroci nie pisz,ze jestes glupia ,poprostu kochasz-a nadzieja umiera ostatnia

Kropleka mał, j bedzie chciał wrócic stawiam Ci piwko( tylko nie weim z jakiego ejsteś miata, chciała żebyś była z tego co ja... ?)

Gość do Asi 22
wiesz, ja mialam kiedys takiego adoratora co mnie tak wykończył, zmęczył tymi swoimi gierkami, że nie chciało mi się już żyć i miałam go dosyć pomimo, ze faktycznie mi się podobał. Nadszedł taki czas, ze nie chciałam nic o nim wiedzieć, a ten idiota myśłał jeszcze wtedy, że mi na nim zależy. Niestety granica mojej wytrzymałości zostala przekroczona i miałam go dosyć, ale on jest taki zadufany w sobie, że pewnie do tej pory myśli, że każda na niego poleci :o ...chociaż czy ja wiem, czy on się myli? Niestety jak to się mówi "na pieniądzach i d..świat stoi", więc te doswiadczenia, które opisujesz byly nie do uniknięcia i teraz juz pewne rzezy wiesz. Ja na Twoim miejscu staralabym się nie podchodzić do sprawy tak emocjonalnie, choc wiem, ze to się tylko tak łatwo mowi.

z Krakowa, ale to nie daleko:) więc wpadne do Ciebie to mi pokażesz Katowice.... oby!!!!!! bo lięsli nie ...;(

ja mam 22 ale 27bede juz 23 miala ja w takim razie mieszkam jeszcz eblizej Ciebie bo w myslowicach-zwykle jak ktos mnei pyta i mowie to nikt nie wie gdzie to wiec podalm wieksze miasto,ael Ty pewnei wiesz skoro jestes z karkowa a co do powrotu,musisz jakos wytrzymac i byc cierpliwa

WŁASNIE MI NA INNYM FORUM NAISALI, ZE JESTEM NAIWAN ZE MYŚLE ZE WRÓCI. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

nie smuc sie:)powinnas sie cieszyc raczej:)bo wiesz ze nie ma Cie gdzies ,jakbys mu byla obojetna to by takich cyrkow nie robil

wiem co pisze,on sie drazni z Toba,jak facet chce zakonczyc jest obojetny nei kieruja nim zadne emocje,jezlei sa emocje jaksie to sa duz eszanse ,obojetnosc jest najgorsza

właśnie ot aki by ł, rozmawiał spkojnie z uśmiechem na tzwarzy, widziałam ze sprawia mu to przyjmność jak widzi jak ja cierpie, on sie ze mnie śmiał, nie wkurzał, spokojnie móił ze ma mnie gdzies, że mu nie zalezy, patzrył głęboko w oczy i ze spokojem stwierdził ze nigdy nie wierzył ze nam sie uda. On chciał mnie zranić , chciał zebym odeszłą... i już nigdy , nigdy nie będzie chciał wrócić, nie ejst debilem zeby wracac do tego na czym mu nie zalezy i czego nie szabuje, po skoro może mieć inna, lepszą, zresztą powiedział ze nie jestem jedyną babą na świecie. Wkurzył sie raz jak do niego podeszłam i chciłam się przytulic, -wybiegł z mieszkania.

Asiu odpowiedizal bym an to co napsials,ale musze wychodzic do kosciola bede za godzinke to pogadamy sciskam Cie moacno