lulinkaaa 0 Napisano Marzec 4, 2007 a wiec podczas brania tabletek przyjmowalam antybiotyki po skonczeniu zostalo mi jeszcze szesc do 7dniowej prze4rwy, teraz dostalam okres czy od nastepnego opakowania musze sie jeszcze zabezpieczac czy juz nie?? bqardzo dziekuje za odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomozzzcie Napisano Marzec 4, 2007 hmmm chyba juz nie trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de puerto konino 0 Napisano Marzec 4, 2007 lepiej dmuchaj na zimne, najlepiej jest stosowac doatkowo kondoma...dla ostroznosci. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulinkaaa 0 Napisano Marzec 4, 2007 seniorit wlasnie codzi mi o to jak dlugo, po skonczeniu opakowania antybiotykow podobno 7 dni nalezy sie jeszcze zabezpieczac to jak dlugo mam sie jeszcze zabezpieczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de puerto konino 0 Napisano Marzec 4, 2007 jesli zazywalas wszystko zgodnie z czasem tj o okreslonej porze to jest ok i nie ma co sie martwic. jezeli masz teraz okres to wiadomo ze pigulki dzialaja, a jak zaczniesz nastepne pakowanie anty to nie trzeba. tak mysle. ale wiesz...nic nie daje 100% pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
de puerto konino 0 Napisano Marzec 4, 2007 ja biore caly czas l-karnityne zeby celulitu nie miec bo to podobno spala tluszyk zbedny =) i choc tez obnizaja skutecznosc to zawsze sie zabespieczamy jeszcze kondomem. nawet w 7 dniowej przerwie, bo okres mam tak dopiero po 4 dniach od odstawki. i zawsze jakies cyrki, dzis znow dostalam i jest taki jakis gesty, i nie wiem czy to normalne....mysle ze moze jutro bedzie juz oki. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulinkaaa 0 Napisano Marzec 4, 2007 wiem wiem :) dziekuje bardzo za porade :) caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach