Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

ZASADY ATRAKCYJNOSCI KOBIET

Polecane posty

czytałam ksiązke mezczyzni kochaja zołzy. i ja poprostu taka byc nie umiem. zle sie z tym czuje...

Najgorzej wg mnie być taką, która za bardzo chce być atrakcyjna :D Tak jak Małysz - \"za bardzo chce\" daleko skoczyć, to mu nie wychodzi :D :P

Gość dziwicnko
walnij od razu wszystkie zasady a potem idź spać. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki wierzące w cudowną mądrość poradników :D

NR 13 \"Stawianie warunkow lub ich brak swiadczy o twoich mozliwosciach. Niemal natychmiast przedstawisz sie jako popychadlo albo superbabka\"

NR 14 \"Jezeli bedziesz go tlamsila, przymie postawe obronna i poszuka drogi odwrotu, zeby bronic swojej wolnosci\"

Gość dziwicnko
popychadło albo superbabka :D he, he nie podniejcajcie się McPodręcznikami!

NR 15 \"Kobieta zraza do siebie mezczyzne, wymagajac od niego zbyt wiele. Pozwol, zeby dawal tyle, ile chce sam dawac. I wyciagaj wnioski\"

te zasady sa dobre dla amantow z seriali. :P ja mam bardziej zyciowe - jesli chcemy zdobyc fajnego faceta, to: 1. pewnosc siebie, ale bez zadzierania nosa do gory 2. dbamy o siebie, ale tak, zeby wygladac naturalnie 3. jestesmy usmiechniete, ale od czasu do czasu mozemy sie posmucic, aby mogl nas pocieszyc i poczuc sie potrzebny 4. mamy swoje zasady i nigdy z nich nie rezygnujemy 4. nie robimy z siebie kogos, kim nie jestesmy 5. nie stosujemy glupich gierek i nie pozujemy dziala w 100%. :)

NR 16 \"Zolza daje mezczyznie mnostwo swobody po to, aby sie nie bal, ze zamknie go w klatce. A potem... on sie przymierza, zeby zamknac ja w swojej\"

Gość dziwicnko
dziecko - jeżeli tak będziesz rozmawiała ze swoim partnerem , na zasadzie "ja wiem i ja powiem" za wszelką cenę - na pewno puści cię w trąbę;)

Nr 17 \"Jesli mu powiesz, ze nie zamierzasz sie zbytnio angazowac, on zrobi wszystko, zebys zmieniala zdanie\"

Gość dziwicnko
patent na wiedzę odstrasza - nie tylko mężczyzn zresztą :)

Gość dziwicnko
osiemnastka jest dobra:D tak czynią kobiety pewne siebie - mylą jego czujność :D

Nr 19 \"Mezczyzne interesuje przede wszystkim to, czy nie bedziesz od niego zbyt uzalezniona emocjonalnie\"

Gość dziwicnko
"......Nr 10 "Kiedy kobieta sie opiera ....." :D:D:D

Gość dziwicnko
JESZCZE 81 ? - SUPER !:D

wiec jak na razie ktore wedlug was warto wprowadzic w zycie ?? :) 18, 10 cos jeszcze??

Gość Sonny
Trzeba być silnym psychicznie żeby to stosować a nie sikać ze szczęścia jak facet zechce przytulić

Gość dziwicnko
tak 18 jest dobra ;);):D:D Tak pięknie świadczy o pewności siebie kobiety ...;)

Gość laptomia ma rację
żadne czytam i dochodze do wniskkju ze raczje wychowanie relacji d-m, a nie dzieci mnie pociaga bardziej:) tu jest wiele do zrobienia:)