Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

ZASADY ATRAKCYJNOSCI KOBIET

Polecane posty

Gość a ja robię wszystko na odwrót
ale przecież masz kontakt z mężczyznami na co dzień chyba...nie musisz liczyć tylko na podryw na ulicy czy w klubie?

Gość iguana27
Ja też bym chciała, jeśli można prosić książeczkę ową ... iga.taylor@wp.pl

juz rozumiem. nie masz na to wplywu i nic nie zrobisz.... bo co mozna?? ale sa mezczyzni ktorzy takie kobiety lubia...

mam na studiach, ale traktuja mnie jak znajomą, koleżankę - to wszystko lubią mnie ale nic więcej. nie widza we mnie kobiety, a nie wyglądam jak chłopczyca, nie zachowuję się jak typowa 'kumpela'.

Gość zimnasuka
Nie jestem zainteresowana zadnym mezczyzna, ktorego znam. Marzy mi sie taka milosc od pierwszego wejrzenia. Ida jedna z waskich uliczek na Montartre w Paryzu i wpadam niechcacy na faceta. Nasze spojrzenia sie spotykaja i juz wiem, ze to TEN:) Nie zebym byla romantyczka, ale zawsze marzylam o takim spotkaniu faceta:)

nie wiem. może. ale co z tego? to nie ma zadnefo znaczenia. jak sie nie starałam było tak samo.

ale odstraszasz tym facetow niestety.... naprawde chce dobrze.. wysle ci ksiazke i jak przeczytasz to bysmy sie tu spotkaly i pogadaly za 3, 4 dni... a moze wczesniej zalezy jak szybko czytasz :p

to naprawdę nic nie da. nie jestem hipolkrytką. tylko debilki będąc brzydkimi uważaja sie za pięknę. to jest posmiewisko. one nawet nie wiedza co ludzie za plecami o nich gadają. masakra :D

Gość kot_wroc
A czy myślicie jeśli jest się z partnerem , który jest starszy o trzy lata, to w którymś momecnie może mu się znudzić młodsza dziewczyna??

ale wek tu nie ma nic do \"powiedzenia\" kocie w worku :) moze rownie dobrze znudzic sie mlodsza o 10 lat czy o rok... a moze da?? co ty sie tak zapierasz nogami i rekoma co?? :P

Gość a ja robię wszytsko na odwrót
homogenic - tak jak powiedziałam ja czasami jestem ładna czasami brzydka. Teraz jestem z mężczyzną, który wczesniej był z super laską i zostawił ją dla mnie (nie była to u nas miłośc od pierwszego wejrzenia)-jesteśmy razem 5 lat...pewnie dlatego, że wg omawianej książeki jestem "popychadłem" -he, he. I dlatego też zabijają sie o mnie jego koledzy!

Gość boaboaboas
dziewcinka, wyslalas mi juz moze ksiazeczke? A Ty naprawde myslisz, ze 3 lata robia roznice? Zreszta jak sie kogos naprawde kocha, to nie mozna sie ta osoba znudzic.

homogenic - tak jak powiedziałam ja czasami jestem ładna czasami brzydka. Teraz jestem z mężczyzną, który wczesniej był z super laską i zostawił ją dla mnie (nie była to u nas miłośc od pierwszego wejrzenia)-jesteśmy razem 5 lat...pewnie dlatego, że wg omawianej książeki jestem "popychadłem" -he, he. I dlatego też zabijają sie o mnie jego koledzy!

@ a ja robię wszytsko na odwrót ja zawsze jestem nieatrakcujna. jestem drobna iu tego nie zmienię. może po prostu mała, bo drobna to tak za dobrze brzmi.

Gość seductiveee
To czy sie podobamy facetom nie zalezy od urody. Znam kupe przecietnych dziewczyn, ktore naprade uroda nie grzesza, jednak tak rozmawiaja z facetami, ze ci sa nimi zainteresowani.

Gość boaboaboas
Nie doszla. A ominelas w adresie (NO SPAM)??

Gość topic ten
seductiveee ---> dokladnie....

seductiveee dokladnie jest jak mowisz:)...wyglad to nie wszystko:) homogenic>>>tzn jak mala?..jesli mozna wiedziec:)...

dziewcinka.....czemu? tak trudno to zrozumieć. po prostu nie podchodzą do mnie. ja mam zagadywać? łaszczyć się?

homogenic - jest cała gama zachowan pomiędzy milczec i łaszczyc się.

no mała....figurę mam nawet proporcjonalną ale nie ma za co złapać. pociagająca raczej nie jestem. nikt nie wlepia wzroku w mój dekold i na pewno nie jestem przyczną czyjegoś 'namiotu' 161cm/45kg/78cm/58cm/84cm

no nie podczhodza do mnie więc nie. pozajmowanych kolegów i ojca nie liczę.