Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misteris

sukienka na wesele...

Polecane posty

Gość misteris

Szukam czegoś na wesele kuzynki pod koniec kwietnia. sukienka krótka i nie beza czy gorset... i tyle tylko wiem. Nie mam pojecia o fasonie ani kolorze, pomóżcie proszę. Mam 160 cm i 46 kg wiec raczej szczupła jestem, mam 26 lat. Mam jasna karnacje, piwne oczy i ciemna oprawe ich, kasztanowy braz włosy z jasniejszymi refleksami, bardzo długą szyję i dosyc duży jak do budowy biust (70D), wiec sukienka chyba musi być z dodatkiem czegos elastycznego żeby go nie spłaszczać. Najbardziej chodzi mi pomoc w wyborze odpowiedniego typu dekoltu do mojej budowy i koloru (myślałam o turkusie lub czerwieni). No i dodatki to dla mnie horror... Poratujcie mnie.

Gość misteris
upup

mysle ze czerwien, chyba w tym roku jest modna.. a dodatki zlote, dekold -mi sie lodka podoba alr to zalezy od gustu

Gość lybaaa
zobacz zdjecia aktorek z Oscarow i innych gal beda dla Ciebie inspiracja one sa najmodniejsze przeciez:) Widzialam Ewe Mendez w fiolkowej sukience bez ramiaczek pod biustem pasek ciemnio fiolkowy no cudo.Do samej ziemi material leciutki no slicznie wygladala.Duzo bylo czerwonych i jasniutkie kremy.Materiali delikatnie zwiewne najczesniej jednolote. Ja wlasnie tez szukan sukienki na wesele i cos takiego mam zamiar kupic.

Gość misteris
a jaki dekolt pasuje do duzego biustu?? V, łódka?? chodzi mi o fasony i typy, nie mode. Widziałam piekna sukienke halle berry ale w sklepach takiej nie widziałam a nie mam zaprzajaznionej krwacowej?? napewno ma byc raczej krótka, do kolan

Gość wwwwwwwww
to ty powinnas wiedziec - przeciez masz duzy

Gość misteris
no dziewczyny prosze Was o inspirację

Gość olczanek
miałam podobny problem, ale w końcu zdecydowałam się na sukieneczkę- kolor kawy z mleczkiem, z satynki, do kolana. Przy dekoldzie nachodzi na siebie materiał i jest to wywinięte w taką osemkę, no nie wiem jak ci to opisać:) Bardzo ładnie podkreśla piersi, więc moze coś w tym stylu....