Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mailinka22

Maz dal mi do zrozumienia ze jestem za gruba!

Polecane posty

Ha jak będziesz mocno ćwiczyć to apetytu dostaniesz jak nic. Lepiej zastąp produkty tuczące takie które zawierają dużo tłuszczu, produktami niskotłuszczowymi albo węglowodanami. Cukru mało używaj, jedz za to owoce, zwykłe jabłka wystarczą. Stopniowo coraz mniej jedz, nie będziesz miała huśtawek. I seksuj się więcej, można zbędne kalorie spalić, w przyjemny sposób. :)

Gość cwicz
bo tłuste baby smięrdzą !!!!!!

Gość mailinka22
Do CWICZ A co poczulas ten smrod od siebie???? Umyj sie.

Bez ćwiczenia da się schudnąć. Organizm spala tłuszcze cały czas. Tylko trzeba go skłonić żeby robił to z zapasem. Tylko trzeba zażywać witaminy a,d,e,k. :P

Gość ja myslę
ze wystarczy inny bardziej aktywny tryb zycia... mniej tłuszczu wiecej warzyw i bedzie dobrze:-)

:( jak mozna odmówic sobie słodyczy ? ... ja juz ostatnio nie mam siły ...pewnie znowu z 2 kg przytyłam ... :/ jem słodycze zamiast normalnych posiłków w duzych ilosciach ....TRAGEDIA ..maksymalnie tydzien wytrzymam i uwaga !..jestem w stanie nawet 3kg zgubic ...i znowu rzucam sie na czekolade , ciasteczka ... w sumie to chipsów to prawie nie ruszam bo nie lubie ..tak samo fast food-ów ... oj pizzy chyba od roku nie ruszyłam .. cwicze ... nie jem białego chleba . ziemniaków :O tylko te głupie słodycze !

Gość szak der biber
jak musisz jesć słodycze , to jedz ale może dasz rade z suszonymi owocami o orzechami ? a jak muszą by klasyczne słodycze , to pozwól sobie - na przykład rzadek czekolady dziennie - albo 3 delicje , albo lód (lody ze słodyczy to chyba i tak najlżejszy grzech) - bo inaczej będziesz sie frustrowac ale postaraj sie ograniczyc do jakiejś okreslonej ilosci :)

oj cały czas staram sobie wmawiać ..ok ..zjem sobie 4 kostki czekolady i koniec ..i jak to sie konczy :( ? cała tabliczka zjedzona dzisiaj zjadłam podwojna paczke takich ciastek a\'la piegóski iz kawałkami czekolady :( a miałam 3 ciastka zjeść ....

i znowu jestem głodna:( buuuuuuuuuuuu ide sobie zrobic czarnej kawy albo herbaty ... dziwne bo nie nigdy nie słodziłam i nie słodze :P napojów gazowanych tez nie pije ...

Gość mailinka22
Jejku tyle slodyczy potrafisz zjesc i wazysz tylko 51kg. Ciesz sie! Oczywiscie nie potepiam Cie, bo wszystko zalezy od tego jak Ty sie z tym czujesz. Ale ja marze o tym aby wazyc tyle co Ty. 45 to moim zdaniem za malo.

oj ale mam mało umiesnione ciało ;) i jestem drobnokoscista takze dosyc ciałka mam ;) ... szybko tyje :/ ale nie przekraczam 55kg ...kiedys wazyłam 63:classic_cool: ale schudłam :)

Gość mailinka22
A w jaki sposob schudlas? tym szczuplym ciezej jest schudnac od tych grubiutkich. Ale powodzenia Ci zycze.

nie polecam mojej metody :P ...13kg w 2 miesiace :classic_cool: ... ale prawie wcale nie jadłam ...i konczyłam o 14 :D ... teraz sama sie dziwie skad tyle motywacji i siły ... piłam duzo wody i dodatkowo cwiczyłam ..... pozniej nie miałam okresu przez 3 miesiace ..przestraszyłam sie i zaczełam jesc wiecej ...ale nie przytyłam i wszystko wróciło do normy :) ... takze przez te 5 lat to moze mam z 2 kg wiecej ...a jem czasami bardzo duzo ... ;) ...czasmi mało ...ale ostatnio ..jedzenie ..sprawia mi duzo :O przyjemnosci ... , jem z nudów .... dp południa nie ma mnie w domu to jest ok bo kontroluje swój apetyt ale pozniej :( ale przed 18 ostatni posiłek i godzina na rowerku stacjonarnym ...takze troche spalam tych kcal :P

Gość sftuwrtiwsri
Wariatki, wazycie tyle co inne tylko pomarzyc moga, a jeszcze narzekacie. Stuknijcie sie lepiej w glowy!

Gość rek29
Mój narzeczony również dał mi do zrozumienia,że powinnam się odchudzać;/ może na początku byłam zła za to ale po przemyśleniu wszystkiego zaczęłam się odchudzać;) zamówiłam sobie suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl później zmieniłam swoje nawyki żywieniowe;) i dużo ruchu a waga spadała bardzo efektownie;)