Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambolinieczka24

NAJPIEKNIEJSZE KOBIETY SĄ KRÓTKOSCIĘTE..ZOBACZCIE SAME!

Polecane posty

Gość e tam wcale nie

Gość koraliczka
ona jest w ogóle prześliczna!

Gość tak w krotkich byla cudna
, teraz wyglada do dupy !

Gość jak sie jest ładnym
to w kazdej fryzurze sie ładnie wyglada, ale faktem jest, ze długie włosy sprawiają, ze kobieta wygląda KOBIECO ...

Gość aja widzialam dziś
to są stare zdjęcia Edyty a wy sie podniecacie

Gość ożesz qrde
Tak jasne, skoro Górniak lepiej wygląda w krótkich włosach to z pewnością oznacza to że najpiękniejsze kobiety są krótko scięte. Zajebisty tok myslenia...

dziewczyny wysokie i chude nie powinny się ścinać bardzo krótko. Podobnie jak niskie dziewczyny nie powinny nosić włosów do pasa.

Gość z tymi niskimi to się zgadza
też o tym słyszałam: długie, bardzo długie włosy skracają optycznie sylwetkę, ale żeby wysokm i szczupłym babkom nie pasowały krótkie włosy? nie wiem, jak dla mnie Kożuchowska wygląda teraz o niebo lepiej. Górniak jest i tak śliczne więc jej we wszystkim ładnie.

masz krótkie włosy i próbujesz się tym wątkiem pocieszyć? kwestia gustu. mnie taka fryzura, jak na zdjęciach, w ogóle się nie podoba. większość moich kumpli woli długowłose kobiety :P ja również :D

Gość powiedziała co wiedziała
a po co miałaby się pocieszać? czy osoby z krótkimi włosami potrzebują pocieszenia jakby to było kalectwo?:) Obcięcie włosów to przecież świadomy wybór. O co Ci chodzi... ps. nie jestem autorką topiku:) i mam włosy średniej długości:)

Gość bambolinieczka24
haha a to dobre:) akyrat mam długie wlosy do pleców:):) a fryzurka edyty krótka to nie jedyna która mi sie podoba. bo chodzi mi raczej ogólnie o to ze coraz wiecej laske spotykam ta kslicznych ze szok i wszystkie maja krótkie wsłoy zazwyczaj wiec sie zastanwaiam jak to jest ze takie slicznotki maja krótkie włoski halle berry tez w krótkich byla boska potem z długimi to juz jakas brzydsza wg wielu facetów sie wydaje..:(

Mówcie co chcecie, ale prawda jest taka że 9-ciu spośród 10-ciu facetów woli długie włosy u kobiet. No wystarczy popytać. Nie mówię że dziewczyny z krótkimi włosami są brzydkie, ale długie włosy to jest zdecydowanie to, co przyciąga płeć męską.

Gość Koiko
Niestety Ja nie moge miec krotkich bo okropnie wygladam, a Edycie pasuja tak dlugie jak i krotkie