Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość duży brzuch
gruby tyłek :o bleee

Gość olka........................
chamstwo, zawisc , dyktatura, arogancja, brak kultury sosbistej. wszystko inne mozna zooperowac , krzywe zeby wysprostowac , wlosy zafarbowac , schudnac ,,,itp. cech charakteru nie wyplenisz

Gość płatek z efezu
Niski wzrost, mega szerokie usta, brwi zrośnięte nad nosem, wąsik typu "początki Małysza", waga musza, zbyt obfite owłosienie ciała, niezdrowa otyłość.. Ale ponieważ teoretycznie ze wszystkim oprócz wzrostu można sobie upierając się poradzić, stawiam na wzrost. A tak naprawdę zwracam uwagę na "ogólne" wrażenie fizyczne :)

Gość slajd
te zarosniete brwi... ale ja sama swoich nie wyrywam regularnie :D PS. Jak ma 168 to moze sie mnie oddac pod opieke- nie pogardze Żarcik;)

Gość veracruz
jedna cecha? wielkie, obleśne usta...brrrr......:O ;)

@ Minakszi masz rację. sama jestem niska i tego doświadczam. ale sporo wysokich mężczyzn którzy lubią niskie ku niezadowoleniu i oburzeniu wyższych pań ;)

Niski wzrost, czyli jaki? Co dla was znaczy niski? Jak mam 174 to jestem niski? :)

Gość veracruz
Facet__-- nie jesteś:);)

Zapytaj facetów o ideał kobiety - żaden Ci nie powie, że kobieta idealna ma np. 162cm wzrostu (jak ja) :D A teraz będzie szokujące wyznanie. Znam wielu facetów, którzy są prawie że mojego wzrostu i uważam ich za przystojnych! Mało tego - gdybym nie miała męża - chętnie bym się z nimi umówiła. Czy jestem jakaś dziwna? :P

@ Facet__ moim zdaniem jesteś średniego wzrostu. wysoki czyli od 185cm :)

Gość veracruz
Minakszi, wydaje mi się że wielu facetów lubi kobietki Twojego wzrostu, podobnie jak wiele kobiet nie patrzy na wzrost u faceta. Wiadomo, że głupio by było, aby mężczyzna był np. dużo niższy od kobiety, ale jeśli jest tego samego wzrostu lub tylko kilka cm wyższy to ok. Za duża różnica wzrostu jest też dziwna. Tylko, że w ostatecznym rozrachunku ponoć miłość ślepa jest i nic nam nie przeszkadza;)

@ Minakszi zależy kogo pytasz :) paradoksalnie wzrost kobiety jest bardziej ważny dla niskich mężczyzn niż dla wysokich :)

Gość veracruz
manila- a wiesz, że też to zauważyłam:) dziwne...

Gość veracruz
manila--> dlatego na końcu zdania puściłam oczko;) Miłość nie jest ślepa, ale na pewne rzeczy bez problemu przymknie oczy, innych z kolei nie możliwe aby nie zauważyła (i przeważnie nie chodzi o wygląd...) Facet__--> fajnie, że juz nie żyjesz w lęku;):classic_cool:

Gość veracruz
i skreśliłabyś faceta za dołek w brodzie?;)

@ Facet__ nie wiem jak to inne kobiety rozgraniczają, ale ja jako studentka technicznego kierunku mogę Ci przedstawić czysto matematycznie moje przedziały wzrostu: dla mężczyzny: >170 niski 170-185 średni 165 niska 165 - 175 średnia @ veracruz być może to jest trochę tak, ze największą uwagę przywiązujemy u drugiej osoby do tych cech, które są naszymi własnymi kompleksami. ja zwracam uwagę na wzrost, bo kiedyś był to mój okropny kompleks - teraz mniej bo jestem, no powiedzmy, normalnego wzrostu.

Mój były miał dołek :) ale zyskał przy bliższym poznaniu. Mimo to dołki mi nie leżą. Ale Marian to faktycznie był boski... :P

Gość bimbuniaaa
ja nie lubie jabłka adamana szyji

Dołek nie dyskwalifikuje w zawarciu bliższej znajomości, ale mi się nie bardzo podoba. Mój były miał dołek, tak więc wszystko jest możliwe :P A Piękny Marian... ciekawe jak dzisiaj wygląda :D

Gość veracruz
manila, w takim razie ja powinnam największą uwagę zwracać na męskie biusty;):P

Gość Takashi Kunishige

Gość swietłana
rude wlosy, niski wzrost < 170, bo sama mam 172.