Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość 123465689008977654
Nie znosze wydatnego jabłka adama na szyji ktore skacze podczas mowienia

Gość onna23
niski wzrost, tzn nie moze byc nizszy ode mnie (mam 166cm) zolte, krzywe zeby... okropnosc otylosc (z nadwaga to by jeszcze mogl byc, popracowalibysmy nad tym...;) ) i ogolnie musi byc zadbany (odpowiednia fryzura, czyste paznokcie itp)

Kobiety jak ja to czytam, to zaczynam wątpić, że jeszcze kiedykolwiek kogoś znajdę. Bo niby niczego mi nie brakuje, ale co jeśli któraś z was wynajdzie u mnie np. krzywo ułożony jeden włos, albo nie daj Boże lekko skrzywiony ząb? Będzie tragedia ;)

zapomniałam jeszcze brak karku... jakoś niekompletny facet nie jest dla mnie przekonywujący :)

Eon wrzuć fotkę :D podpowiemy co poprawić, ale ostrzegam, że bez chirurgii plastycznej może się nie obejść :P

Gość Desperadoooooooooo
Obrączka

Gość veracruz
desperado, obrączka to nie cecha fizyczna, chyba...;) ale skreśla jak najbardziej:D

@ trefny stańczyk mała zakompleksiona kurduplica, która traktuje facetów jak towar też byś się w Tobie nigdy nie zakochała. :)

..tym bardziej że pewnie nie masz żadnej dziewczyny i sam jesteś zakompleksiony :) i żal Ci tyłek ściska jak małe zakompleksione kurduplice piszą że wzrost u mężczyzny jest ważny

Gość niemoty
to tragedia i wstyd dla dziewczyny, dlatego ich nie chcą.facet musi być twardy i męski,ale też kochany i czuły

@ trefny stańczyk może nie umiesz czytać ze zrozumieniem. pozaglądaj sobie na tematy typu \"duża różnica wzrostu...\" :)

@ trefny stańczyk \"już się we mnie zakochała taka jedna wyższa ode mnie jakieś 2/3 cm dodam też że jest cholernie ładna sam nie wiem co ona we mnie zobaczyła\" pomarzyć - dobra rzecz :classic_cool: chyba uwierzę dopiero wtedy gdy zobaczę Wasz wspólne zdjęcie :) ale zaraz pewnie napiszesz że Ci nie zależy żebym wierzyła, myśląc że tym sposobem wybrniesz z sytuacji...hehehe....kłamać w święta...? ;)

Gość onna23
jak ma 168 to niech startuje do takiej co ma 160 i wszyscy beda szczesliwi...

Stańczyk - a jeśli się rozstaniecie (czysto teoretycznie - to się zdarza) to wzrost znowu będzie problemem?

Gość Normalny_ facet
Te które dyskfalifikuja facetów ponizej 180 cm, ne patrząc na inne cechy sa tak denne, że nie zasługuja na szacunek. Uważam że spokojnie mozna takie traktowac nie jak kobiety, tylko jak buraków, którym słoma z butów wyłazi. Szkoda na takie nawet napluć

@ Normalny_ facet \"Te które dyskfalifikuja facetów ponizej 180 cm, ne patrząc na inne cechy sa tak denne, że nie zasługuja na szacunek. Uważam że spokojnie mozna takie traktowac nie jak kobiety, tylko jak buraków, którym słoma z butów wyłazi. Szkoda na takie nawet napluć\" to samo można powiedzieć o facetach którzy dyskwalifikują dziewczyny z powodu małych piersi, nie patrząc na inne cechy, a na 90% tak robisz sam bo 90% mężczyzn tak robi :) dla Was piersi zaczynają się od C to dla mnie potencjalny partner zaczyna się od 180cm - bilans musi się zgadzać, jak to w naturze bywa. i jak również w naturze bywa..są też wyjątki :)

Gość zaskoczona pytaniem od...
nieprzyjemna twarz...

Gość manila pieprzysz glupoty
I tyle! Jak mozna porównywac piersi ze wzrostem ? :P A wzrost nie zonacza jeszcze super atrakcyjnosci. Niejeden taki sie bolesnie przekonał, gdy dostał wp...l od niby niskiego Tak samo wysokie baby. Do koszykówki sie może nadają, ale do niczego więcej

można :) dla mnie i dla wielu kobiet wzrost mężczyzny jest tak samo ważny jak dla mężczyzn rozmiar biustu :) a z czym chciałabyś to porównać? hehehehehe :D no chyba nie z charakterem....tak dobrze to nie ma ;)

Gość bardzo zaciekawiona
A ja nie mam nic do niskiego wzrostu faceta. Znam pewnego przesympatycznego meżczyznę, kóry nie jest wysoki, ale za to z charakteru jest co najmniej 1000 razy lepszy i kochany od niejednego wysokiego przystojniaka. Dla mnie to on jest najprzystojniejszy i najkochańszy❤️

Gość bardzo zaciekawiona
A co do cech, które zniechęcają mnie do jakiegoś faceta to niechlujstwo i brak higieny:O

Manila to co piszesz powoduje, że jestem rozbawony :) szczerze :)

Gość miu-miu
hmm...ciekawy temat;) mezczyzna ponoc ma byc ładniejszy od diabła..ale kto wie jak diabeł wygląda?hihi kazdy ma inny gust, ja nie lubie wypacykowanych facetow ktorzy spedzaja przed lustrem wiecej czasu niz ja:) no i sorki ale musi byc wyzszy ode mnie ,ja mam 167cm... Bardzo szczupły..kurcze, gdyby naprawde wtedy cos we mnie"strzelilo" to nie zwracalabym uwagi na krzywy nos, garba czy duze owłosienie na ciele...:)

Gość onna23
to chyba normalne ze kazda kobieta chce byc z mezczyzna wyzszym od siebie... tak samo watpie zeby mezczyzna chcial byc nizszy od swojej dziewczyny:P nie ma sie o co klocic i nie chodzi o to ze niski facet jest skazany na zycie w samotnosci, po prostu ma niewielkie szanse u wysokiej dziewczyny

Gość bardzo zaciekawiona
dla mnie najważniejsze jest to, żeby był dobrym człowiekiem...

mieszkam w Polsce jestem polakiem i mówię po polsku............ i takiego języka będę używać :) nie będe się odnosił do tych hm wypowiedzi bo są dla mnie jak dyskusja akademicka , a życie jest życiem :) ważne jest jakie uczucia ta osoba w nas wzbudza, oczywiście wstępne założenia sa jak najbardziej ok. ale później z niektórych rezygnujemy :)