Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem was wiele

Cecha fizyczna faceta która go skreśla na początku !

Polecane posty

Gość fiufiufiufiuf
-twarz mongoła -podwójne czoło - wzrost...trudno, mnie się podobają wysocy, niski facet dziwnie wygląda - niezadbane ręce -ogólne zaniedbanie, facet nie ma prawa być otyłym ;)

@ fiufiufiufiuf a kobieta to ma prawo być otyła. no sorry jak wymagasz żeby facet był szczupły i wysportowany to wice versa... :O

Gość maniIa
tak naprawdę mam na imie Kleofas :) wole staroswieckie metody sexu analnego 🖐️

Gość tolekbanan
"a kobieta to ma prawo być otyła. no sorry jak wymagasz żeby facet był szczupły i wysportowany to wice versa..." to samo tyczy sie wzrostu hehehe

Gość maniIa
Podszywałam się sama pod siebie więc w ramach surowej pokuty idę sobie teraz wysmarować pępek zjełczałym masłem po czym z pokorą popędzę do najbliższego dyskontu Biedronki aby zażądać od tamtejszych ochroniarzy by wybatożyli mnie puszystymi kiełbaskami z Constaru

@ tolekbanan niestety nie to samo tyczy sie wzrostu co wagi, bo na wzrost nie ma się wpływu, a o sylwetkę można zadbać. poza tym...o ile drobna kobieta może uchodzić za atrakcyjną, może komuś się podobać taki typ, tak drobny mężczyzna już trochę gorzej wypada - niewiele jest kobiet które to lubią, ale i niewielu mężczyzn takich jest więc nie rozumiem tego oburzenia. zresztą ja za skrajnie niską się nie uważam. 161cm to według wielu ludzi wzrost średni jak dla kobiety. ja sama uważam że to wzrost niski, ale zawsze mogę założyć buty na obcasie i już mam 170cm, jeśli tak bardzo drażnią niektórych pary z dużą różnicą wzrostu chodzące po ulicach. mężczyzna raczej nie założy butów na obcasie.

Gość maniIa
🖐️ kończę na dzisiaj :D

Gość popsułaś pierwszy
pozytywny podszywa w mojej karierze :( a tak się starałem :(

Gość tolekbanan
manila, wszystko jasne, tylko ze juz nie raz pokazalas ze te twoje wymagania wynikaja glownie z kompleksow, oby cie jakis wysoki maczopiczczo nie skreslil za to ze jestes zbyt kurduplowata na jego progi

@ tolekbanan być może masz racje co do moich wymagań i tego, że wynikają z kompleksów, które bardziej kiedyś miałam niż mam dziś, ale dzięki temu też trochę przeszłam i wiele trzeba żeby mężczyzna zrobił na mnie wrażenie, zawrócił mi w głowie. na pewno więcej niż wygląd, który jest ważny przez nie wiem....pół godziny od poznania. potem traci na wartości, a jego miejsce zajmują inne cechy. no ale...musi najpierw dojść do poznania :)

@ trefny stańczyk OK - jestem niska czy na niskim podwoziu jak wolisz :) nie będę komentować 168cm u mężczyzny...

@ trefny stańczyk \"oby cie jakis wysoki maczopiczczo nie skreslil za to ze jestes zbyt kurduplowata na jego progi\" może kiedyś dosięgnie ją to \"szczęście\" wtedy ta zakompleksiona kurduplica zobaczy co to znaczy być odrzuconym przez niski wzrost zdarzyło mi sie tak kiedyś, znam to uczucie. nie wiem czy odrzucił mnie przez wzrost konkretnie ale między innymi na pewno tak, bo przez wygląd ogólnie....i dalej lubię wysokich :)

Gość to znaczy kurduplu
że średnia dziewczyna może ci spokojnie napluć na czubek głowy... 168 cm buhahahahaha

Gość a stańczyk już poleciał
z płaczem do moderacji :D ale palant.... obraża wszystkich a potem w płacz :D

Gość booo_
jaka cecha? HEDONISTYCZNY EGOIZM.. nie jest to co prawda cecha fizyczna, ale jak dla mnie najgorsza.

Gość wmawaija sobie że
wzrost czy wygląd się nie liczy :D każdy chce mieć atrakcyjnego partnera... jak się jest brzydkim i niskim to duża część potencjalnych partnerów ci odpada. I nie są to ludzie puści :D zwykła selekcja naturalna :D i kto tu ma kompleksy :classic_cool:

Gość onna23
no i o co tyle halasu? chyba juz wszystko jasne - jedni lubia wysokich inni niskich. Wzrost o niczym nie swiadczy tak naprawde, po co sie dalej o to spierac?

\"na szczęście są jeszcze na tym świecie normalne dziewczyny \" Stanczyk nie wierze !!!!!! Co za zmniana pogladow ;)

Gość trefny stanczyk...
masz klopoty z kutasiatkiem ...;-) nic ci nie pomoze wzrost , pieniadze jak zes kaleka impotencka!!!!!

Gość tolekbanan
" na pewno więcej niż wygląd, który jest ważny przez nie wiem....pół godziny od poznania. potem traci na wartości, a jego miejsce zajmują inne cechy. no ale...musi najpierw dojść do poznania" a nie lepiej sie przeniesc do poznania i bedzie od razu wszystko w porzadku? bo 30 minut od poznania to jeszcze wiocha;)

Gość ja siętak czuję
że mógłbym się w tobie zakochać iga., w każdej bym mógł :)

żeby dojechać do poznania trzeba najpierw przejechać przez tą wiochę :)