Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DnSs - chlopak inny niz inni

GŁODÓWKA CAŁKOWITA-60 DNI, MOJA DROGA DO WYZWOLENIA.

Polecane posty

Czy ktos przeprowadził 60dniowe wyzwanie opisnae tutaj :)? A może chce ktos zacząc ładnie 2011 i zacząc od 1wszego stycznia? :D

Wydaje mi się, ze 60 dni to chodiz o to ze czas przed i po jest dodany a jak widac w opisie to prawdziwa glodówka miała by trwać 3 tygodnie :)

ooooo "Farmacja została stworzona aby przynosić zyski a nie leczyć." Czuje bratnia duszę :D A Ty chcesz zrobic 60 dni całkowitej?

Hmm dla mnie tydzień był fajny, ale dłużej nie dałam rady. Miałam straszne sny, chyba sie faktycznie oczyszczałam :) Osoba która załozyła ten temat natchnęła mnie, kolejność w jakiej sa te produkty w jego "diecie" wydają mi się dośc logiczne i zaczynam taki proces, zaplanowałam go na 2 miesiace ale 1 tydzien zupełnej głodówki dam, bo zima to chyba nienajlepszy czas :) http://www.youtube.com/watch?v=4lpxM1gwmCg Polecam :)

Zimą zimno! :) A co do zywności to racja... Ja zaczełam wczoraj mój plan oczyszczania hehe :)

Gość wystarczy julka.
Po co tyle szumu? Ludzie, kultury troche. ;) Niestety nie mam mozliwosci przeczytac wszystkiego, ale postaram sie to nadrobic w niedalekiej przyszlosci. Co do glodowki... Zacznijmy od tego, ze tego nie powinny sie tykac osoby ze znikomym pojeciem postu. Choruje na azs, gdzie medycynie zajelo baardzo dlugo samo wykrycie, na co tak naprawde choruje! Glodowka czyni cuda, doslownie. Cuda z organizmem, w organizmie. Mialam bardzo zapieprzony organizm. Tak o jest, jak sie przyjmuje przez 3 lata po 5 tabletek dziennie. Nie powiem, ze medycyna jest nieskuteczna, bo to klamstwo. Ale nie ma porownania z glodowka... Zadnego