Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupupupup

moja cera jest zje*ana nie moge na sebie patrzec

Polecane posty

Gość kukukułka
Czarna ambo, czy picie soku z aloesu jest dobre na cerę trądzikową? I jak ogólnie działają witamina PP i cynk na cerę?? Zmniejszają łojotok czy jak?? I kiedy mogę zauważyć jakąś poprawę bo cynk i wit. PP biorę od tygodnia... Z góy dziękuje za pomoc!

Gość Aicha 27
polecam kupić korę dębu ii szałwię sypką i wygospodarować jakiś garnek na zioła-może siezabrudzićwięc lepiej jakis stary ;) Zalać 1 łyżke kory i 1łyżke szałwi 2ma szklankami wody i niech sięgotuje z 15minut :) Aż będzie miało ładny ciemno-rudo-brązowy kolor, potem przecedzići przemywaćtwarz 2-3razy dziennie- ściąga, lekko wysusza, działą antybakteryjnie, jak dla mnie rewelacja! To moje ostatnie odkrycie- taki 'tonik' ziołowy :) Ten mój wywar jest dośćmocny :)

Gość podnosze111111111111111

Gość upupupupupupu

Gość upupupupupupu
Czarna ambo gdzie jesteś? :(

Gość gość
Znalazłam w Poradni leczenia bielactwa podkład w toniku Dermotan i uzupełniający do niego krem Dermotan . Używam go juz prawie rok . Nigdy nie wyglądałam tak dobrze . Wylewam kilka kropel na podstawek , moczę w tym pędzel z Rossmana i rozprowadzan po buzi ale i po dłoniach . Pracuje w perfumerii wiec sama musze służyć przykładem . Nikt nie wie ze stosuje cokolwiek poniewaz on trzyma dość długo ( dzien dwa) bez efektu tapety bo wsiaka w skore . Ładnie wygładza kolor , daje taki rasowy wygląd Najdziwniejsze jest to ze dowiedziałam sie o nim od dziewczyny co leczy sie z bielactwo w Poradni leczenia bielactwa w Warszawie . Jeździ tam raz na pół roku a ja ten dermotan zamawiam poczta za pobraniem Dla mnie ważne jest ze ten tonik nie brudzi kołnierzyków , szaliczkow , bielizny . I ze moge normalnie wstać bo juz jakoś wyglądam i l lecę do pracy bez marnowania rano czasu . To wklepywanie codzienne podkładu wyjatkowo mnie wkurzało Jak chce dołożyć makijaż to dokładam : szminka tusz do rzęs cos na policzki np . Całośc wyglada dobrze Jezeli sie zmyje zdarza mnie sie ze do kremu na noc dokładam pare kropel i tak wymieszany patyczkiem od pędzelka krem nakładam na buzie i na dłonie ( tonik jest z naturalnych skladnikow tez odżywiających skore ) Mama ma sucha skore wiem na ten tonik kładzie krople dwie kremu Dermotan . Naprawde dobry

Gość kowcunEla
Witam! do cery z niedoskonałościami (zmarszczki, zaczerwieniania, suchość, witkość) polecam urządzenie nie tylko liftingujące które na mnie niesamowicie zadzaiało. Wcześniej tego nie znałam, dlatego teraz z każdym się tym dzielę. Amelialine.pl