Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASZA 48

ROZMOWY PRZY HERBACIE - poważne i nie tylko................

Polecane posty

Gość SASZA 48

W życiu każda z Nas potrzebuje dzielić się radością i smutkiem, potrzebuje wsparcia przyjaciół w trudnych chwilach. ZAPRASZAM na herbatę z cytrynką lub wedle uznania i rozmowy o wszystkim. Nastawiam wodę............................................ .

Gość Matylda -48
- czterdziestoośmiolatków jeszcze nie było :)

Gość SASZA 48
Woda się za chwilkę zagotuje, i o tej porze z przyjemnością napiję się z cytrynką i dużą ilością cukru ( a co mi tam ). Taką lubię, ale z przyjemnością zaparzę inną. Do wyboru do koloru......... . A do stawiam drożdzowe rogaliczki z komfiturą , częstujcie się proszę. O zapomniała bym : filiżanka czy kubeczek?

Gość Matylda -48
no widzisz - lepiej zamówienie złóż, bo sSasza się weźmie i rozmyśli :)

Gość SASZA 48
Matyldo witaj. Na co masz ochotę?

Gość SASZA 48
Gorczyco - super że jesteś? Herbata z?

Gość Matylda -48
ja kubeczek poproszę - z herbatką z cytrynką , bo spragniona nieco jestem :)

Gość SASZA 48
Zagubiłam się. Juz podaję miło mi że mam towarzystwo. A rogalika sprubujsz, polecam

Gość SASZA 48
Ja dzisiej rozkwitłam i wybuchłam wiosennymi pracami. Jak dobrze że już jest i na duszy mi lżej i żyć się chce.

Gość Matylda -48
rogalika - chętnie :) ale wiosne to ja wolę raczej na spacerze oglądać - prace domowe mnie jakoś nie nastrajają wiosennie - leń jestem niestety :(

Gość SASZA 48
Matyldo 48 Jakoś tak dzisiaj wpadlo mi żeby kości rozuszać, a nacpacerek też lubię i to bardzo. Jak herbatka Ci smakuje ?

Witaj Sasza , ja poprosze z cytrynka i miodem akacjowym, można ? ;)

Mogę się tu zadomowić ? Tylko małe pytanko - przyszłam z kocurem, bardzo dostojnym dachowcem 12-to letnim, mam nadzieję że to nie problem :)

Ellu 48 Ja dla ciebie herbatkę juz robię i częstuję. Na jaką masz ochotę?

A ja poproszę jakąś odchudzająca , bo zaraz wiosna a tu pare kilo za duzo :(

a moge prosić o zieloną ? tylko że bez cytryny 🌻 Zielona herbata jest dobra na wszystko :) Może mi doda cierpliwości bo mam w domu chorego na grypę syna w wieku tzw \"konfliktu pokoleń\" więc sama rozumiesz, uffffff

o witamy Alisko 🖐️ polecam czerwoną na zbędne kilogramy 🌻 A zresztą teraz Księżyc malejący to będzie Ci łatwiej je zgubić :)

Już kilka nas jest, no i super ! Może zrobie świeżej ................. Alisko bardzo serdecznie zapraszam, częstuj się.

A tak w ogóle to o ile pamiętam jest niesamowita ilość rodzajów herbaty i sposobów jej parzenia. Jednak ja podobnie jak Ella lubię zieloną, ponoć zdrowia nam dodaje i animuszu. Tak chciałabym aby u nas \"ciepełko i serducho\" znalazły wszystkie co przybędą. I znalazły swoje miejsce. Początki są trudne, ale do przezwyciężenia.

Witam 🌻 🌻 🌻 Tak Szsza poczatki są trudne... Ale gdyby ktoś dzisiaj miał ochote na herbatke to proszę sie częstować \\/> \\/> \\/> Jutro napiszę słów kilka o różnych gatunkach herbat a dziś dla wszystkich Pan http://www3.100lat.pl/kartki/23,Imieniny/1,139,0,Duuuzy_bukiet.html

Witam Was kochane poznane i miej znane kolezanki!!!!!!!!!!! Ciesze sie, ze jestescie .🖐️ ELlu 48, dziekuje za e-maila, i zgadzam sie z Toba calkowicie.( ja rowniez niektore osoby bardzo polubilam i smutno mi teraz)❤️ Sasza48 -🖐️ gorczyca - 🖐️ Matyld --48 - 🖐️ Aliska - 🖐️ Dziewczyny kochane przesylam ten piekny bukiet dla NAS wszystkich. Z okazji naszego miedzynarodowego SWIETA. http://kartki.onet.pl/2448,,,,,kwiaty_dla_pani,kartki.html

Gość upupupupupupupu

Gość ....gejszaaaa
ale się rozgadałyście ....brak koncepcji czy herbaty ...

My wszystkie dzisjaj sie bawimy, przeciez to NASZE swieto!!!!!.............. Znajdziesz NAS w kawiarence na SALI BALOWEJ:-D :-D :-D A Ty biedaczko skaczesz po topikach jak ta nieopierzona PCHLA ha ha ha !!!!

Witam o poranku. Coś pustawo... moze coś upitraszę na zachetę. Oto mój przepis na życie : bierzemy 12 miesiecy, oczyszczamy je dokladnie z goryczy, malostkowosci i lęku, po czym rozkrajamy każdy miesiąc na 30 lub 31 kawałków tak, aby zapasu starczyłodokładnie na caly rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy 3 duże łyżki nagromafdzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarenko ironii i odrobinę taktu.Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbatki. ( Lub kawusi..)wszystkim dziewczynom z tego pokoiku 🌻