Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASZA 48

ROZMOWY PRZY HERBACIE - poważne i nie tylko................

Polecane posty

Gość kazinka
atmosfera jaka się tam zrobiła zmusiła mnie do ewakuacji !!!! gdzie cie nie proszą i szuflą wynoszą to lepiej się samemu zmyć po angielsku !!!

Gość kazinka
Ella 48 -prędzej poczyniła desant !! witaj księżycowa damo !! brak mi twoich rannych opisów !!! Alisario-🌻 BRYLANTOWA--🌻

Gość kazinka
nie udaje mi się sukienki przefarbować ale jeszcze popróbuje !! też w czarnym mi lepiej do twarzy !!!!

a wiesz że ja też sie jakos przyzwyczaiłam do jej pisania, znaczy Elli, ale nie widze ostatnio żadnych porad :(

Gość kazinka
szampan i w południe może być !!!...Y...ale tylko jeden bo do garów mi przyjdzie się doczłapać !!

Gość kazinka
no całkiem mnie ten łyk szampana na nóżki postawił !!

ciekawe czy ktoś jeszcze tu dołączy do nas... ? chyba myślimy o tym samym topicu z kawą ;)

Gość kazinka
wchodzę w prwferencje i pokazuje mi się jakiś błąd !! chyba ktoś ma zaklepany ten nickccc...kazinka ...

Gość kazinka
tak...tak... dość długo tam bawiłam ale ostatnio jakoś smutno mi było i wstyd za niekróre wypowiedzi !! a w końcu nie mamy po 5 lat aby ktoś w ten niemiły sposób sie odnosił do pozostałych pań !!! więc powiedziałam sobie baj..baj.. ruszaj babo szukać bratnich dusz gdzie indziej !! świat jest duży !!:classic_cool:

całkiem mozliwe, ze ktos już użył takiego nicka, wymyśl inny albo dodaj cos np. liczbe to przestanie wskazywać błąd

wiesz, w pewnym stopniu to ja sie im, znaczy osobom które są dlugo na jakims topicu nie dziwię - bo to jest jak rodzina, mają swoje powiedzonka, swoje żarty, które rozumieją tylko oni, ale po co witają nowych na topicu ? a później ignoruja albo co gorsze jeszcze dają do zrozumienia aby sie wyniosły ! ?

łał!!! w końcu mi sie udało !!!! ladnie mi w tej czarnej sukience co nie !!! taka dopasowana i z rozcięciem i dekoldzik w sam raz ...

no, no Kazinka , znaczy fiu fiu :) pieknie Ci w czarnym, ale widzę że bywasz w tym kolorze nie od dziś

Gość macie lustro
macie lustro, wielkie, przeglądać sie damy

fajnie było ale rodzinka głodomorów na obiadowanie do domu się zleci a w garach jeszcze nie pomieszane ! więc odlatuję !! miłego dnia !!samych przyjemności .. brylantowa dziewczyno 🌻

no ja też się pożegnam do wieczorka 🖐️ zostawiam herbatkę dla tych co tu zechcą zajrzeć, nie krepujcie sie dziewczyny ! nie chcą Was gdzie indziej ? zostańcie tu z nami ;)

obiadek dogotowałam rodzinkę nakarmiłam ,mam chwilkę dla siebie , usiadłam przy komputerze z zieloną herbatką i tak sobie myślę może ktoś wpadnie na małe pogaduszki.;) takie o życiu albo ot tak na polepszenie nastroju . Bo to przesilenie wiosenne jest takie ciężko strawne ,albo dzisiejsze ciśnienie ?mnie niezbyt optymistycznie nastraja

Gość puściutko bo staruszki
już spać poszły :)

Hej ..hej ! ranek taki piękny !-już nie pada i nie wieje ! Na herbatkę czas...;)

Witaj Kazinka ! 🖐️ Zaparzyłas juz herbatke ? 🌻 to ja sie dosiadam i tez życzę pogodnego dnia dla wszystkich, bo za oknem brrr plucha jak jesienią

Gość Cicho
Tu wszyscy poszli na kawe