Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASZA 48

ROZMOWY PRZY HERBACIE - poważne i nie tylko................

Polecane posty

Gość łal..łal.
to jak poleje ktoś tym piwkiem czy nie poleje > syszy mnie w gardziole > oj ......suszy .>

Gość róża herbaciana ...
Witam porankiem . pada snieg z deszczem . wiosnę wystraszył już na dobre 😭 herbatkę malinową z miodem dla chętnych postawiłam ... proszę się częstować ..!

Gość róża herbaciana ...
chciałam coś opisać .Jak ponoć dobro powraca ,ale czy to jest napewno to❤️ Powracałam wczoraj z pracy wcześniejszym autobusem , stoję a właściwie siedzę na przystanku autobusowym , palę papierosa [wiem zgubny nałóg] przyszła młoda kobieta z dwójką dzieci ..do odjazdu autobusu jeszcze jakieś pół godziny . Dzieci jak to dzieci biegają zziajane i proszą mamę o jakieś picie i coś słodkiego .Kobieta wykręca sie jak może ze łzami w oczach że za chwilkę pojadą do domu i tam dostaną picie i jedzenie . Dzieciaki biją sie i płaczą wiek tak na oko 7lat i 5lat .. niewytrzymałam idę do kiosku.. kupiłam 2 czekolady,2 soczki i ciastka ,dałam dzieciakom ..radość w ich oczach i oczach matki bezgraniczna i podziękowania ,,że aż głupio mi się zrobiło . Po chwili podjeżdża mój autobus wsiadam ..bilet kosztuje 3.70 ..podaje kierowcy 10 zl. on wydaje mi 16.30 ..mówię że dałam 10zł a kierowca patrzy na mnie i uparcie mi wciska że dałam 20 zł.. robi się tłok ludzie się wściekają że tarasuje przejście . za mną stoi kobieta z dziećmi ..i też mówi że dałam 20 zł .. jestem już skołowana , odbieram pieniądze i siadam ..nie mam spokoju bo wkońcu wiem ile miałam kasy ,, dojechałam do swojej miejscowości ,wysiadam ,,a kobieta od dzieciaków mówi do mnie że dobroć powraca w trójnasób ... włosy mi dęba stanęły a oczy niemal z orbit wypadły .. wchodzę do sklepu mięsnego kupuję kawałek wędliny do zapłaty 7.40 podaję te 10 zł od kierowcy ..ekspedientka wydaje mi 12.60 .mówię że dałam 10 zl a on że napewno dałam 20 zł ...szok ..nogi się podemną uginają ,,,,,, wracam do domu ! po chwili przychodzi kominiarz ,,podaje kartkę a na niej do zapłaty 10 zł ..daję mu to 10 zł ze sklepu mięsnego i myślę finito ale skąd ...on mi wydaje 10 zł ..mówię mu że dałam mu przecież 10 zł a on mi wciska że to było 20 zł ... ludzie ja chyba zwariowałam w tym momęcie ... stoi mi przed oczyma ta kobieta z usmiechem na ustach i w uszach słyszę jej słowa w trójnasób !!! To naprawde mi się nie przyśniło ❤️ już dochodzę do siebie .. A może w pierwszy dzień wiosny dzieją się czary ?

Gość MAMCIE
AIe jaja rozo h ...... bajarko, malarko , poetko, hihihi slichnotko i beznadziejna idiotko hihihi twoje zdjecje super hihihi

Gość kazinka..
łal..łał...łał..ale b...ty ? Różo herbaciana :( jakoś to !domnie nie dociera !.chyba to był sen ale i tak zapraszam na malinową ,

Gość malinowa_
wpadłam na herbatkę malinową . dawać cały dzbanek bo skonana jestem :(

Gość MAMCIE
herbaty nie pijem bo wmalinach robaki i nie lubiem czestuje piolunkiem na zdrowko krowko hihihihihi

Gość dziękuje _
za piołunek ;) gorzki on troszkę ale nie samymi słodyczami się żyje ha..ha..ha..

Gość MAMCIE
jak chcec to was pomaranczowa szaranczo jak stonke ukatrupie hihihihihi

Gość MAMCIE
po kolejii ukatrupie hihihi jak gnidy hhhhhiiii

Gość MAMCIE
nie zyczyc mi tu niczego UKATRUPIE hihi

Gość MAMCIE
no ale sie zmeczylalm chyba juz wszystkie ledwo dychajo

Gość MAMCIE
jeszsze jedna gnina sie odzywa a mamcie

Gość MAMCIE
hihihihihihihihihihihih az boi bolo hihihihihihihihi

Gość MAMCIE
cich cico cicho sza na talezu lezy wsza ,kto pierszy pisnie ten jo zebami rozcisnie

Witam wszystkich w deszczowy ranek, a właściwie już dzionek :) Dlaczego tak pomarańczowo w herbaciarni ? Przeciez nikt za czarną kreację nie skarci, zaparzyłam dziś czarną herbatke z cytryną 🌻 \\/> \\/> \\/> zapraszam, czy jest ktoś chetny ?

chyba się nie doczekam na towarzystwo...:( może po południu ? zajrzę później, a teraz idę gotować, dziś ruskie pierogi, życzę wszystkim dobrego dnia 🖐️

Gość brylantowa1
🌻 🌻

Gość brylantowa1
heloooooo jaet tu kto ?

Gość kazinka..
Widzę Brylantowa dziewczyno że zostawiłaś herbatkę .. poczęstuję sie :classic_cool:

Gość kazinka..
A wież że też dzisiaj mnie naszło na pierogi ? ulepiłam tego patałajstwa 72 szt.troszkę zjedliśmy a reszta zamrożona na leniwy dzień !

Gość kazinka..
hej ..hej ..jestem na chwilkę ;)

Gość kazinka..
pogada pod zdechłym niechce obrażać zwierząt !