Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SASZA 48

ROZMOWY PRZY HERBACIE - poważne i nie tylko................

Polecane posty

Pozdrawiam ELLU 48 przepis na zycie super :classic_cool: Oj pusto tu pusto ....przypuszczam ze wszystkie panie wola kawke o tak wczesnej porze.......... Jestem przezorna i zaparzylam duzy dzbanek, tak na wszelki wypadek wiec wpadajcie i czestujcie sie prosze!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Drogie Panie🖐️ Pozwoliłam sobie skopiować wypowiedź pani Elli 48 o przepisie na życie, który bardzo mi się spodobał, na nasz topic.Mam nadzieję że nie stracę za to głowy:D Pozdrawiam, miłego dnia🌻

Agentko fiku miku!!!!!!!🖐️ pozdrawiam Prawda przepis na zycie jest cool, ale co stanie sie z Twoja glowa to zdecyduje Ella 48 :-D (zartuje) mam nadzieje ze sie nie obrazisz!!! milego dnia 🌼

Gość TOJA--
Witam ... 🌼👄 Dzisiaj piękna pogoda, nie ide do pracy bo mam zwolnienie lek. , przeziębienie, ale wyszlam do miasta bo nie chce mi się siedziec w domu :) Dzisiaj robie na obiadek rybke i surowkę + ziemniaki, wlasnie zasuwam do kuchni bo niedlugo rodzina się zleci i beda głodni jak wilki , do wieczora pa

No, ja mam taką malutką nadzieję że się głowy nie pozbędę, myślę że Pani Ella się nie będzie gniewać.Jaby co to🌻 dla Niej na przeprosiny.Pozdrawiam 🌻dla wszystkich bywalców:)

Dziewczynki !!! Moze te panie ktore maja ochote tu wpadac, napisza cos o sobie?? Bedziemy nawzajem poznawac sie.....Co Wy na to??? Zaczne od siebie, jestem mezatka z duzym stazem mam wspanialego syna, kochana synowa i cudowna wnusie. Mieszkam od dawna w niemczech, ale wolny czas najchetniej spedzam w polsce. Kocham slodycze dlatego mam 20 kg kochanego cialka tu i owdzie za duzo. Przyznam, ze nie czuje sie z tym dobrze, na czas postu ograniczylam slodycze, ale czy wytrwam w tym postanowieniu duzy ZNAK? Lubie podroze, muzye, dobre ksiazki jak kazda kobieta kwiaty..🌼 Rano pije Kawke z kofeina po polodniu bez, a wieczorkiem herbatki ziolowe (zielona, mietowa) teraz czestujcie sie kawka bez kofeinowa stoi tu przy mnie caly dzbanuszek a aromat sie rozchodzi ze ho ho ho!!!!!!!!!!! zapraszam wpadajcie :-D

Słonko jest już coraz wyżej i uśmiecha do nas się wesoło. Chmurki biale na niebie, to wiosna, wiosna wokoło. Krążą nad domem boćki znajome, goście zza siedmiu mórz. I po tym można od razu poznać, że wiosna jest tuż, tuż. Te Wiosenne zyczenia przesylam dla wszystkich PAN :)

Witam.Mam 20 latek,mieszkam na górnym Śląsku.Chetnie poznam nowe osóbki na tym topicu.Dziś nareszcie piatek.Po meczącej praktyce czas na IMPREZKE! :D Oczywiście wypiję za Wasze zdrówko.Nie koniecznie hebatkę ;)

Witam Was... Księżycowa czarodziejka, z wiatrów ciepłych dobra wróżka, z mgieł bagiennych topielica, groźna nocna czarownica, wiedźma, nimfa, anielica ......... http://www.imagic.pl/public/pview/26593/Ella48.jpg Czy wierzysz w elfią magię? Pytasz mnie czy wiem, co to jest? Elfia magia to magia każdego serca, Nawet tego najmniejszego, mrówczego. Sprawia, że na świecie kwitną kwiaty, Uczy pisklęta latać, a ludzi patrzeć. Patrzeć na świat dobrymi oczyma A najważniejsze, że elfia magia, Choćby miała tysiąc lat, nie zginie- Będzie żyła tak długo jak długo słońce, Z nad tęczy i potoku, budzić Cię będzie. Alisario 🖐️ 🌻 agentka fiku miku 🖐️ 🌻 toja 🖐️ 🌻 taka_fajna_Marcela 🖐️ 🌻 \\/> \\/> \\/> \\/> herbatka malinowa lub kawusia do wyboru, częstujcie się a ja później postaram sie przysiąść do Was

Witam wszystkie Panie🖐️🌻 O, widzę że się Ella 48 nie gniewa o plagiat, boby mi już pewnie po uszach dała, a tu mi ładnie łapką macha.:D🌻 Miłego dzionka dla wszystkich:)

Witajcie kochane ! Ella 48 Alisaria 1 i wszystkie herbaciarki. bardzo mi smutno, ale trzeba się pozbierać i żyć. Dla mnie poproszę zieloną herbatkę i pięknego , dużego ptysia z bitą śmietaną. A co mi tam ! I zapraszam do stoliczka - proszę.

Wybaczcie że mnie nie było, alesiła wyższa. Czasami tak bywa. Jednak człowiekowi samotnemu jest źle. Palemkę pierszeństwa oddaję Elli 48 i Alisari 1. One wiedzą dlaczego. A ja będę przychodzić do Was i pisać, radować się i smucić, jeśli pozwolicie.

Witaj Sasza 🖐️ , no ale ja właśnie nie wiem dlaczego przekazujesz palemkę... to Ty otwarłaś herbaciarnię... wracasz na \"stare śmieci \" ?

Przecież wiesz. Tak naprawdę tylko pomogłam, i jeszcze parę dziewczyn zgarnę aby dołączyły. Ellu 48 w tym dole psychicznym nieporadzę i tak sama wiesz. To co zrobisz mi herbatkę?

Zresztą Alisaria juz tam wróciła bijąc pokłony. Może więc pora wywiesić tu kartkę : \"Zamkniete z powodu wyjazdu właściciela\" ?

Gość mgielka.
switnie

Gość do Elli48
Ella 48 co Ty robisz w tym kurniku ? Przeciez te kwoki nie rozumieja polowy tego co do nich mowisz ! moze otworzysz cos dla ambitniejszych ? przemysl to.

Witaj agentko fiku miku 🖐️ 🌻 , taki masz zabawny nick :) Czym sie zajmuję ? Zerknij ma moją stopkę...;) Przepraszam najmocniej, że dziś tak \"z doskoku\" tu zaglądam a teraz muszę sie pożegnac do jutra rana. Agenciu czy możesz czynić honory gospodyni tego pokoiku ? Sasza przekazała mi tę ... no... palemkę ;), na Alisarie nie ma co liczyć, a mnie sie jakos tak tu spodobało, może i jest pustawo ale czas pokaże jak będzie. Agentko, zanim wyjdę daj łapke i chodź ze mna na mały spacer... http://www.youtube.com/watch?v=yXMk30dJz9Y&mode=related&search=

Ellu 48, nie wiem czy ja się do tego nadaję, ale postaram się jak umiem najlepiej. A więc zapraszam wszystkie drogie Panie na herbatkę, do wyboru do koloru:) do kubeczka czy filiżanki wedle uznania i coś słodkiego również się znajdzie:) Pozdrawiam i ściskam w tej pochmurny i deszczowy(przynajmniej u mnie dzionek)👄

Oj kochane, czemu się nikt nie odzywa, bo się popłaczę😭 chyba ze mnie niezbyt dobra gospodyni skoro nawet nie potrafię na herbatkę zaprosić;), ale nie dziwcie się, mam dopiero 23 latka i prawdziwą gospodynią na swoim jestem dopiero niecały roczek, staż malutki;) Zapraszam, może się jakaś miła kobietka przysiądzie:D

Gość tu wszyscy śpią
?

Gość kazinka
znalazłam ten topika ,,,,,,,,, ostatnio kawka mi szkodzi to chętnie na herbatkę bym sobie wpadała !!! widzę tu już znajome 🌻

Gość kazinka
sory miało być TOPIK..

Gość brylantowa
o ! ktoś tu jednak zagląda :) a ja myslałam mnie tez ostatnio kawa zaszkodziła, na pewnym topicu ;)

Gość brylantowa
kazinka 🖐️

Gość kazinka
mnie też na tym samym chyba topiku !!!!! ❤️