Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaa

Mam skonczone 21 lat i jestem dziewica ...

Polecane posty

Gość dziewicaa

zle mi z tym :(

Gość ja też miałam skończone 21
i nadal byłam dziewicą teraz mam 22 i wiele się zmieniło :P

Gość dziewicaa
I dobrze bylo ? Nie mialas oporow ?

Gość wierzaca
Ja tez jestem dziewica, ale mam nieco wiecej lat, niz wy. I uwazam, ze nalezy zachowac ten cenny dar dla meza do slubu.

Gość nie rozumiem 2
Bo co inne mają to już za sobą??? I co z tego??? Twój czas widocznie jeszcze nie nadszedł i nie spotkałaś tego odpowiedniego. I co-po prostu czekaj. nie jesteś ani lepsza, ani gorsza dlatego że jesteś dziewicą!!!!

Gość dziewicaa
Ja nie chce czekac z tym do slubu.

Gość dziewicaa
Nie czuje sie gorsza czy lepsza, nie klasyfikuje tego tak. Czuje ze do tego dojrzalam, a tu dupa bo nikogo odpowiedniego nie ma.

było nieźle chociaż troszkę żałowałam .... bo zrobilam to z mężczyzną, z którym łączyła mnie jedynie fascynacja, jakieś silne przyciąganie, namiętność, ale na pewno nie milość. To byl starszy mężczyzna, po 30-stce. rozstaliśmy się chwilę potem i ..... ........poznałam miłość, jesteśmy już razem ponad rok, jest dobry, czuly, kochany i czuję, że chcę z nim być już na zawsze. Troszę szkoda, że nie pojawił się te patę miesięcy wcześniej. Widać tak miało być. Nie denerwuj się. :)

Gość dziewicaa
"a tu d**a bo nikogo odpowiedniego nie ma." znaczy się wysokiego, przystojnego i bogatego.

Gość nie rozumiem 2
musisz czekac i uważnie się rozglądać. innego wyjścia nie ma. Lepiej jeszcze poczekać niż popełnić błąd, którego długo będzie sie załować-mam na myśli seks z pierwszym lepszym

Gość dziewicaa
To wyzej to podszyw :o

Gość dziewicaa
ja też miałam skończone 21 - a dlugo bylas z tym starszym zanim poszliscie do lozka ??

Gość bajeczka..
w zasadzie to troche Cie rozumiem, bo też mój czas upływał i upływał, a ja myślałam, ze do końca życia zostane dziewicą..:o Miałam nawet takie mysli, zeby wyrwać jakiegos chłopaka tylko po to, zeby sie z nim przespać.. Na całe szczęście nie zrobiłam tego,bo poznałam faceta mojego życia, z którym to zrobiłam, i ciesze sie bardzo,ze zachowałam je dla Niego! I nieważne jest wtedy, ile masz lat! Ale to stwierdzisz póżniej, już PO. PS mam 24 lata Pozdrawiam

takie to lekko niedyskretne pytanie :P zaraz mnie tu zwyzywają :) .... byłam z nim może hmm.... ze 3 tygodnie? bardzo, bardzo intensywne, szalone i nie żałuję

Gość pomozzzcie
dam Ci dobra rade kochana zrib to z czlowiekiem ktorego naprawde pokochasz bo to piekne uczucuie :)

Gość Wredniaczka
Te, dziewica, co cię cnota męczy, a może byś tak dała ogłoszenie, że oddasz swoje dziewictwo temu facetowi, który więcej zapłaci? Pozbędziesz się cnoty a i przy okazji będziesz miała kasę na kosmetyki i ciuchy? No i jaka zaradna będziesz! :)

Gość dziewicaa
Tak wystawie na allegro...od złotowki . Eh. ;)

Gość dziewicaa
Nie, nie napisze. Tak wyglad jest wazny,ale nie najwazniejszy.

Gość dziewicaa
Nie, nie napisze. Tak wyglad jest wazny,ale nie najwazniejszy.

Gość dziewicaa
ja też miałam skończone 21 - a czemu sie rozstaliscie ? Jesli moge wiedziec.

Gość sragnolcia
pewnie był za brzydki wolała przystojniaka i słusznie;-)

rozstaliśmy się, bo on po prostu nie chciał się angażować, dawał mi do zrozumienia, że on ma swój artystyczny świat, znajomości, a ja mam być ozdobą ... nie chodziło mu o nic stałego mnie zaczęli irytować jego zblazowani znajomi, jakoś po prostu nie było to dla mnie obeszło się bez płaczu, fajna przygoda, dobry sex i tyle a jak mówiłam, a parę dni potem poznałam mojego X :) i jestem najszczęśliwsza właśnie z nim

Gość dziewicaa
ja też miałam skończone 21 , ja tez chcialabym poznac kogos takiego, ale tez mam dosc sluchania " bedzie dobrze, na pewno ktos taki sie pojawi " . Jak Ty sie w ogole czulas jak ten facet Cie dotykal ? Przepraszam ze pytania takie niedeskretne :o Nie paralizowal Cie jakis strach, spiecie ? Bo ja tak mysle ze im starsza bede tym trudniej bedzie mi sie przemoc.

moim zdaniem powinnaś jednak poczekać na jakieś silne uczucie, szkoda by było oddać się komuś, kto tego nie do ceni, nie kocha ... z drugiej strony rozumiem pewne napięcie :) wydaje mi się. że będziesz wiedziała, że chcesz i już, wtedy to się stanie nie, nie byłam zdenerwowana ... wcześniej byliśmy na kolacji i wypiłam chyba za dużo wina :) ... byłam szalenie wesoła, śmiałam się, żartowałam, powiedzmy prawdę - byłam podpita pamiętam jednak wszystko i absolutnie była to świadoma decyzja, nawet padło pytanie czy chcę właśnie teraz itd. odpowiedziałam TAK :) nie wstydziłam się, lubię swoje ciało, wiedziałam chyba także co robić ... to się po prostu wie, jak sądzę będzie dobrze :)

Gość dziewicaa
Ja bylam juz blisko ... tzn moglam to z kims zrobic ( nie byl pierwszym lepszym ), ale zaluje ze wlasnie troche nie wypilam, wiesz nie zeby sie upic, ale poczuc ten luz wlasnie, a tak sie wycofam i nic z tego nie bylo. Ja niby tego chce, ale boje sie. Dzieki za slowa otuchy, ale wiesz sama jak jest. Chcialabym miec to juz za soba, to jakis kolejny etap.

kobiety są jak wino, im starsze tym lepsze ja się czasami zastanawiam w czym kobietom przeszkadza bycie dziewicą, no sam nie wiem, chodzi się źle, czy co ? ;-)

Gość dziewicaa
No i ja sie wstydzilam, nie to ze nie lubie swojego ciala, bo lubie, zreszta on tez mnie w tym utwierdzal, ale autentycznie bylo mi wstyd gdy na mnie patrzyl. Teraz zaluje, bo moze to wlasnie jakies irracjonalne blokady.