Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaa

Mam skonczone 21 lat i jestem dziewica ...

Polecane posty

Gość dziewicaa
Maciek moze jutro pogadamy jeszcze tu na kafe. Dlaczego dinozaur ? Ile masz lat ?

uhm, to takie slogany, w stylu kazda potwora znajdzie swojego amatora, tylko ze rzeczywistosc jest brutalna i ma gdzies takie powiedzonka ku pokrzepieniu ludzkich serc

Gość dziewicaa
muddle-along a nie mialas nikogo ? Czy moze z zadnym nie chcialas uprawiac seksu ? Jak to bylo ?

Gość dziewicaa
Dokladnie ! Na kazdego przyjdzie czas, spotkasz kogos wyjatkowego, bedzie dobrze bla bla

opowiadasz mi takie cuda, w ktore w tym topiku sama powatpiewasz nie mialem nikogo, jak na razie zycie nie obchodzi sie ze mna za dobrze, choroba oszpecila mnie fizycznie i psychicznie

Gość dziewicaa
Ja wlasnie nie wierze w te slogany typu ze wszystko bedzie super i ze na kazdego przyjdzie czas. Skads sie biora przeciez np. stare panny, a niby kazdy ma swoja polowke. Bzdura :o

No wlasnie, zle przeczytalem, bo ty sie wlasnie nie zgadzasz. Przynajmniej trzezwo myslisz. A takie slogany to laduje tylko ludzie, ktore \"to cos\" cokolwiek by to nie bylo juz sie udalo. To nie znaczy, ze ty nikogo takiego nie znajdziesz, ale twierdzenie ze kazdy znajdzie jest calkowita bzdura.

Gość dziewicaa
Ja nie zakladam ze sie nie uda, ale tez nie jestem pewna ze bedzie dobrze. Bo niby skad? To chyba taki kontrolowany optymizm, czy jak to nazwac :o Ja mam tylko jedno marzenie, chce aby ktos mnie pokochal i zaakceptowal taka jaka jestem ...Eh.

\"na wszytsko przyjdzie czas\" Rozumiem, ze pan Janusz Switaj (wlasnie w tv go widze) rowniez ma to jeszcze przed soba, za rogiem czeka na niego jakis cud miod.

Gość dziewicaa
Ja bylam przez wiele lat bardzo cierpliwa, czekalam na to kiedy bedzie dobrze, a nie mialam zadnych wygorowanych zyczen, marzen. I czekam na ta milosc ponad 21 lat. I moge powiedziec tak jestem mloda, wiele przede mna, ale do diabla ile mozna czekac ?

Ja na swoja sytuacje troche inaczej patrze. Nie licze na to ze ktos mnie pokocha czy zaakceptuje, bo nie wyobrazam sobie zebym sam mial zrobic to samo w stosunku do osoby ktora wchodzilaby z takim samym \"wkladem wlasnym\" jak ja.

Gość dziewicaa
W takim razie czego oczekujesz ?

Nie wiem ile, na razie mam doswiadczenie do 25 lat, dlatego z tej perspektywy moge ci powiedziec, ze jeszcze conajmniej 4 mozesz wytrzymac...

Gość dziewicaa
Dni leca mi bardzo szybko, pamietam jeszcze 8 marca w ubieglym roku i zyczenia od niego w tym dniu. Tak ja tesknie za nim, choc wiem ze byl nie fair wobec mnie. Zreszta nie moge uwierzyc ze to juz rok minal !! 4 lata ... zniose, bo co innego mi pozostaje.

Mam nadzieje miec nadzieje, ze lekarze stana na wysokosci zadania i pomoga mi wrocic do normalnego wygladu za kilka lat.

Gość dziewicaa
Wspolczuje choroby naprawde. Eh. Zycie czasami bywa niesprawiedliwe.

Ja mam takie jedno wspomnienie, 6 lat temu, w bardzo pijanej atmosferze wakacyjnej mialem bliskie spotkanie 2 stopnia z dziewczyna. Teraz zaluje, ze nie wykorzystalem sytuacji...

Gość dziewicaa
Zawsze sie zastanawialam jak to jest ze inni przebiaraja w tych "polowkach" jak w ulegalkach, a ja mimo iz chyba niczego mi nie brakuje, wiekszosc zycia spedzialam samotnie. Tak naprawde chyba nigdy zaden facet mnie nie pokochal, a krzywdzic potrafili. Nie mowie o tym ostatnim, bo on to najmniejszy szkody narobil. Nie uderzyl mnie chociaz. Czasami tez tak sloganowo mysle " bedzie dobrze " ... i czekam, czekam, czekam. Na cud chyba.

Ja ci na to pytanie nie odpowiem, bo nie mam doswiadczenia w \"przebieraniu w czyms jak w ulegalkach\", mnie akurat brakuje bardzo wiele.

Gość tylko ............
faceta do sexu latwo znalezc, tylko gorzej go przy sobie utrzymac na dluzej. Co ma wisiec nie utonie, wiec sie nie przejmuj. Po co masz kiedys zalowac, ze nie poczekalas jeszcze troche :)

Gość dziewicaa
Zawsze bylam na drugim planie, bo za niesmiala, za wrazliwa, za normalna, a nie umiem zrobic nic na sile, przeciez ot tak sie nie zmienie. Moze to tez to. Czesto traktowana jak powietrze. Jakby niezauwazana. Eh. A Twoja choroba to jakas powazna ?

Gość dziewicaa
tylko ............ - dzieki za glos w mojej sprawie ;) Mnie to chyba jednak glownie uczuc brakuje a nie tego seksu wlasnie. Tak, tak.

Gość jdhb
🌼😍😭

Gość jdhb

Gość dziewicaa
Ide juz spac. Moze jutro uda nam sie porozmawiac. Dobranoc.