Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewicaa

Mam skonczone 21 lat i jestem dziewica ...

Polecane posty

a poza tym pierwszy raz to chyba warto pzreżyć z kimś wyjątkowym, przynajmniej w danej chwili :-)

Gość dziewicaa
Maciek :) To nie o to chodzi. Tylko gdy masz tyle lat ile masz, chce sprobowac tego i owego, nie ma co sie oszukiwac, jednoczesnie chcesz a z drugiej strony cos Cie blokuje, masz jakies dziwne mysli ze bedzie nie tak, ze to ze tamto, a im czlowiek starszy tym ma coraz "glupsze" mysli.

no tak, tylko wiesz ja tez niedawno miałem 21 lat i wiesz pierwszy raz z dziewczyną którą poznałem 3 piwa wcześniej ... fajnie wtedy, później mniej, bo się pojawiła osoba która maksymalnie kochałem i było mi z tym źle teraz wszystko jedno, ale no było dziwnie, wiec moze jednak lepiej poszukac kogoś wyjątkowego ? (a poza tym to podziwiam tak długo wytrzymać :-))

Gość dziewicaa
Co tu podziwiac :o Ja nie pielegnuje tego dziewictwa, nie zalezy mi na nim i na pewno nie mam zamiaru czekac z tym do slubu ! Co tez nie znaczy, ze pojde i zalicze to z facetem ktorego poznam godzine wczesniej. To nie o to chodzi. Wszyscy mowia zrob to z kims wyjatkowym. Tylko mnie sie juz na kims bardzo zalezalo, bylo blisko, ale nie przemoglam sie, to jakis wstyd , sama nie wiem co. Ja chce to zrobic z kims kogo bede pewna, a poki co to moje zwiazki rozpadaly sie po bardzo krotkim czasie.

Gość wierzaca
A jestes wierzaca?

podziwiam to ze jeszcze nie rzucilaś się na jakiegoś co bardziej przystojnego faceta żeby go przelecieć... ;-) a myślisz że jak się coś raz nie udało to się nigdy nie uda ?

Gość dziewicaa
Maciek nie nabijaj sie :P Na nikogo sie nie bede rzucac, nie chce zeby to zabrzmialo tak ze jestem jakas despratka ! Chce miec to za soba czy cos w tym dziwnego ? I mam wlasnie takie jakies dziwne przeswiadczenie ze zaden facet na mnie nie poczeka, bo wkolo to sami napalency ... Jestem wierzaca, tak, ale to nie ma nic do rzeczy. Do slubu nie bede czekac ;) Podobno piekla nie ma hehe :D

Gość wierzaca
Seks przed slubem jest grzechem. A jak jednak pieklo istnieje? :(

Gość dziewicaa
To na zawsze bede w piekle, nie mysle o tym, co bedzie jak umre.

nie nabijam sie, ale jakbyś skończyła politechnikę jak ja i bywała na takich imprezach jak ja i widziała to co ja to byś chyba przestała w dziewice wierzyć :P a swoją drogą, ja poczekałem to się znajdą inni co poczekają, troche wiary w ludzi :-) ps. co to za wiara jak się myśli że piekła ni ma ;-)

Gość dziewicaa
Maciek a dlugo czekales ? :P Nie ma piekla, mowie Wam :P

nie liczyłem ile czasu czekałem, od momentu kiedy się zakochałem przestałem jakoś specjalnie się przejmować \"nie\", ona potem powiedziała kocham i jako krótko potem był bardzo udany wyjazd :-)

Gość wierzaca
Wiec nie wierzysz w zycie wieczne po smierci? Przykre. I twierdzisz, ze jestes wierzaca? Zastanow sie, bo zycie doczesne to nie wszystko!

Gość dziewicaa
Rety, ja nie chce sie tu rozwodzic na temat wiary, mam swoje zdanie. Wierze ze ktos czuwa, czy to jest Bog czy ktokolwiek lub cokolwiek innego. Wierze ze jest. Czytalam ksiazki o ludzie ktorzy przezyli smierc kliniczna, odlatywali do innego swiata i wszyscy zgodnie mowili ze zaden z nich piekla nie widzial. Zreszta to tylko moje zdanie i chyba moja indywidualna sprawa. Maciek a ile ta dziewczyna miala lat ? Ale czekales miesiac, dwa ... ? Tak mniej-wiecej ? Bo widzisz facet z ktorym bylam, ktory twierdzil ze taka wazna jestem dla niego och i ach, jak po 3 tyg uslyszal "nie" to chwile po tym zniknal :o

Gość dziewicaa
Maciek odpowiesz ?

a miała 20 lat, a ja właśnie 21 :-) nie wiem ile tego czekania było, ale chyba z pół roku, myślę, że kolejne pół roku by nie zaszkodziło, zasada jest prosta, kocha to poczeka :-)

Gość wierzaca
Teraz tego nie rozumiesz, ale widac taki jest zamysl Boga, zebys poczekala na tego jedynego. Przykre, ze tak lekko podchodzisz do wiary, a potem jak trwoga to do Boga. :(

Gość dziewicaa
Czyli sie powinnam cieszyc ze zniknal, bo widac zalezalo mu tylko na seksie. Jak np. pomysle ze jednak mowie "tak" , kochamy sie, a on potem i tak odchodzi to chyba jednak ciesze sie ze z nim tego nie zrobilam.

Gość dziewicaa
Wierzaca - Czemu "przykre" ? Tobie jest przykro ? Dlaczego ? Daj spokoj, to indywitualna sprawa. Moze podchodze lekko. Moze kiedys bede zalowac. Moze!

Stanczyk dopiero teraz wychodzi Twoja prawdziwa twarz :O :O :O :O :O :O Jestes obrzydliwy, a Twoje slowa sa coraz bardziej odrzucajace :O Jak Ty mozesz tak mowic ??? A co powiesz dziewczynie ktora Cie pokocha ?? Ze to nie ma sensu bo ona i tak daje dupy za pieniadze ?? :O Obudz sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wierzaca
Mimo wszystko wierze, ze bedziesz szczesliwa. :)

mysle ze liczył na szybki seks ale zdarzają się tacy którzy tak nie myślą, a co się stało z tamtym facetem z którym już prawie.. ?

Gość dziewicaa
Wierzaca bo o to chodzi by byc szczesliwym. :) Tobie rowniez szczescia zycze.

Gość dziewicaa
Maciek - zniknal po prostu. Wiesz to bylo tak, on nocowal u mnie ze 4 razy bylismy ze soba bardzooo krotko , co to sa 3 tygodnie !! Nocowal, bo chcialam go poznac, chcialam zebysmy mogli sobie pobyc razem, skoro byla ku temu okazja. Nie bede tez ukrywac ze mialam dosc duze problemy w domu i chcialam sie po prostu do niego przytulic i zasnac w jego objeciach. Mile... Owszem byly pocalunki, podotykal sobie (:P) ale nie chcialam od razu zeby mial wszystko od razu.

hmmm 3 tyg to tak bym powiedział raczej nic, no ale bym się sam zaczął zastanawiać o co takiej dziewczynie chodzi która mnie zaprasza na nocke kilka razy a tu nic i klapa.. a nie masz jakiegoś fajnego kolegi któremu można zaufać i rokowałby nadzieje na coś więcej ?

Gość dziewicaa
I wiesz on byl sporo starszy ode mnie, byl przed 30. Myslalam ze mysli juz powaznie o zwiazku...eh

Gość dziewicaa
Tak wiem glupia bylam ze go zapraszalam. Tylko wiesz on mowil ze nie chce mnie skrzywdzic, ze tyle jeszcze przed nami.

Gość fdser
a ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem :)