Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raletkaa

Moje wnioski po czytaniu waszych postow

Polecane posty

Gość raletkaa

nie sa zbyt optymistyczne:( 95% kobiet jest zdradzana lub oszukiwana:( zwiazki z przyzwyczajenia, strachu przed samotnoscia duzo lez i goryczy i jak tu uwierzyc w cokolwiek jak tak naprawde wszedzie czai sie zdrada?

Gość martolina
No właśnie, chociaż można spojrzeć na to z innej strony. Może ludzie szczęśliwi nie maja potrzeby szukania pomocy na forum, tylko korzystają z życia i sie bawią zamiast tutaj wypisywać. Zresztą kiedy ktoś jest smutny to bardziej potrzebuje wsparcia, niż człowiek szczęśliwy podzielenia sie dobrą nowiną.

etam kafe nie można traktować aż TAK pryzmatycznie tutaj próbka badawcza czyli osoby/ich kłopoty jest jaka jest bo.....forum własnie służy bardzo często do tego, by zyskać poradę/pomoc i tacy ludzie z regyły wchodzą. 🖐️

Gość raletkaa
wiesz... nie sadze sa osoby, ktore nie maja czasu pisac lub nie chca obserwuje swiat i widze, ze naprawde wiele osob sie zdradza zwiazek udany moze istnieje 1 na tysiac, serio! wszedzie czaja sie pokusy

Gość nie bardzo wiem
najwyraxniej nie bardzo dokąłdnie przeczytałas to forum i posty.... Są tu tez szczęśliwi:))

Gość stańczyk żartowniś
to ma niezły odpał

Gość martolina
raletkaa Ale widzę, że ty też reprezentujesz pesymistyczny sposób patrzenia na świat. Zajrzyj na mój post o zdradzie, może możesz mi pomóc?