Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA MIMI***

ceny w sklepach z kosmosu

Polecane posty

Gość MAŁA MIMI***

ale jestem wściekła , smutna i wogóle wszystko na raz...:( sliczne płaszczyki 199zł , kurteczki dwurzedowe 169zł buciki pep toe -169zł, 205zł (ryłko sliczne w kropeczki na kaczuszce) i kurcze nic nie mogę sobie kupić bo mnie nie stać... i postanowiłam że od dnia 8 marca nie chodze na zakupy ... bo po co pooglądać i wychodzic ze sklepu zwizja swojego wyglądu... od dzis nie zalezy mi na niczym ... czy mam makijaz w co jestem ubrana - modnie czy nie

Gość krupniok i żymlok
ja też zauważyłam że w tym sezonie ceny jak z kosmosu... przeciętne balerinki za 160zl, spódnica za 135...

Gość roZZi
Dlatego ja wolę jeździć na wielkie targowiska - ceny dużo niższe :) W niedzielę właśnie jadę. Czasami jak w oryginalnych sklepach widzę ciuszek który wyglada jakby go ze 1000 razy wyprano i wymaglowano a na nim metkę ... ręce opadają.

Gość ojj ja tez ostatnio
w sklepach zastanawiam sie kto w ogole wymysla takie ceny ??? rozumiem jeszcze gdy ciuszek jest jakis fajny gatunkowo itp ale zwykla bluzeczka na ramiaczka z odrobina jakiejs ozdobki czy koronki za 70 zl ??? litosci!!