Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Blondynki, Brunetki, rude czy może łyse? = Zapraszam panów.

Polecane posty

Gość jusz mnie krecisz
cos bym chlapnał :P skad klepiesz??? :O

wiesz co mowia,ze blondynki sa bardziej pociagajce,ale brunetki wiedza jak postepowac w lozku ze swoim faciem....moje zdanie.....kobieta jest piekna i sexowna jezeli taka jest i nie ma znaczenia kolor wlosow,kolor wlosow mozna zmienic w kazdej chwlil.....to czy jest namietna kochanka i lubi sie kochac decyduje jej temperament...wierze bardziej w znaki zodiaku,ze np. Skorpionice sa namietne i gorace w lozku,inne znaki tez sa ok,ale dochodzi jeszcze wyglodnialosc sexualna...jezeli kobieta nie miala partera dluzszy okres czasu to jak sie dopadnie do niego to drzazgi ida i piora z poduszki lataja w sypialni czy w ubikacji publicznej....hihihi....kiedys czytalem ze mezczyzni sa goracy z poludnia,moze...ale udowodnio ze czym bardziej na polnoc tym dluzszy stosunek....dlatego przecietna stosunku u wlocha jest 8 -10 minut a u szweda czy norewgo to 15-18 minut serdnia...ale to juz inny temat...ja lubie i blondnki i czarnulki z rudymi mam problem,ale ich tez nie mozna dyskryminowac,one tez chca.....hihihi...

Gość everett
RUDE RUDE I TYLKO RUDE - ALE TE NATURALNE TYLKO U WYŁĄCZNIE ;D ;D ;D

Gość markuss
wszystkie kobiety sa piekne... bez wyjatkow. kolor czy dlugosc wlosow nie ma znaczenia. Kobieta to cud. Kocham je wszystkie. I pozdrawiam w dniu ich swieta

Gość najlepsze
lyse no i zeby mialy dziure .... :P

Gość nospokooooooo
Góra bez większego znaczenia, na dole łysy zdecydowanie