Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

bede miec dzidziusia!!!

Polecane posty

Mam 20 lat...ukochanego faceta:)..kupujemy mieszkanie...i bedziemymiec dzidizusia..wlasnie moja mala kopie mnie po brzuszku...najwspanialsze uczucie na ziemi ..a wy jakbyscie sie zachowaly na moim miejscu mlode dziewczyny?:)

Gość kikikiki
ja bym sie cieszyla....kochała i dbała o dziecko i swojego mezczyzne:):)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa9
nowa, wszystkiego dobrego:))))))))))))))))))

z mieszkania bym sie cieszyła no, z faceta może też, jak jest fajny i tyle bo tak - szkoła leży potem praca też dzieci mnie nie fascynują...

dzieki ,szkola nie lezy bo studiuje za ocznie i nie zamierzam przerywac..a po dtudiach dziecko odchowane i wsam raz do pracy:)...

Gość Napromienna
Jak ukochany facet to masz wsjo Miłość to szczęście a potem są jej owoce dobrze ci idzie w pracy, szkole No i dziewczynki gratuluje. :) córcia taka dla mamy, sukieneczki, spineczki;)

Gość takTamJednazła
A mój mąż nie może mieć dzieci, dobijające. Gratuluję.

Gość juz cie znam nowa
chyba nudno ci na lipcowkach:( zreszta twoje komentarze tam sa komiczne zwlaszcza ten o robieniu kupki bo tak cie cislo:( blleeeeee wiem ze masz sie z czego cieszyc bo ciaz to piekny stan ale naprawde uwazaj co piszesz:)

Gość ale sie pospieszyłas
gówniaro:P nie szkoda ci młodosci na bachorka?:P

Gość Napromienna
20 lat to za wczesnie:) lepiej miec faceta cieszyc sie nim:) a dzidzia tak ok 30:)

Gość ja cie znam nowa
nie potepiajcie dziwczyny ze tak mlodo zaszla w ciaze!!! fajnie ze w zyciu jej sie uklada :) ma fajnego faceta i mieszkankoa w drodze dzidzia :) tylko nowa ja podczytuje Lipiec 2007 i ty tam naprawde piszesz nieraz takie glupoty ze az mdli:( wiem ze to pierwsza ciaz ale z takimi szczegolami typu kupka albo konsystencja uplawowo to moze lepiej do gina?albo mamy?

Gość ja cie znam nowa
przeciez ja jej nie potepia, za to ze jest szczesliwa :)

Gość tak mi sie wydaje
mlodsze zachodza i sie nie wstydza ,20 lat to moze nie duzo ale tez wstydzic sie nie ma czego

ja cie znam nowa- widzisz ja mowie czasem co mysle bez glebszego przemyslenia i tak jakos wychodzi...:)

Chwilo trwaj !!! - chciałoby się powiedzieć. Serdecznie gratuluję wszystkiego o czym piszesz i cieszę się razem z Tobą. Nie wszystko jest dla mnie jasne. Czy facet to mąż? Czy podziela Twoją radość? Czy jest gotowy do bycia ojcem? Napisz coś więcej jeśli możesz.

Gość ja cie znam nowa
przeciez ja nie potepaim cie za to ze jestes osoba szczera :) bo sama taka jestem ale naprawde nie pisz takich szczegolow:) niesmaczne czasem sa... fajnie ze radzisz sie innych ciezarnych i doswiadczonych mam bo tak powinno byc ale pomysl sobie co one o tobie pomysla??? to tez jest wazne:) fajnie ze jestes szczesliwa tak powinno byc:)

Gość Napromienna
oczywiscie ze jest gotowy:) Najpierw byli ze sobą, kochali się I teraz maja dziecko:)

Gość gratulacje
pozazdroscic dzidziusia ;) Moim zdaniem nie jest wazne, ze masz 20, wazne jesli jestes szczesliwa :) Powodzenia

kochamy sie bardzo ,ale ze slubem chcemy poczekac bo chcemy wyprawic dosc huczny wiec teraz kupujac mieskanie-a to wazniejsze niz jakies uroczystosci bo przeciez dzidzius musi miec gdzie mieszkac! i my tez chcemy zyc na swoim wiec to idzie w pierwszej kolejnosci ,mieszkanie teoretycznie kupione ale wprowadzamy sie w maju i remontujemy co trzeba..a odrazu po porodzie do swojego domku:) zjezdzamy.. ,tatus sie cieszy bardzo straszy o 7 lat odemnie juz ma poukladane w glowce...pracuje w swojej firmie..wiec pieniazki beda.Juz sie nie moge doczekac zeby zalozyc mojej dzidzi pierwsza sukienezke zrobic kiteczki na glowce:)

Gość Napromienna
Juz sie nie moge doczekac zeby zalozyc mojej dzidzi pierwsza sukienezke zrobic kiteczki na glowce ----- słodkie:)

Gość ja cie znam nowa
czy 27 letni facet jest taki dojrzaly no niewiem?

Gość powiesiłabym sie chyba
:o ale spoko teraz slub za 2 lata rozwód na którym ja zarobie :) wiec nie jest zle

Gratuluje! Jak milo od rana przeczytac cos tak optymistycznego ❤️ Wszystkiego najlepszego dla Was!

Gość ja cie znam nowa
wiem :0 niemniej jednak znam sporo mezczyzn w tym wieku i wiem ze czasem ich dojrzalosc to tylko pozory:(

To dobrze, że tyle w Was optymizmu. Ale nie czekajcie zbyt długo ze œlubem (niekoniecznie musi być huczny). Bo teraz jesteœcie młodzi i zakochani. A każdy zwišzek ma swoje kryzysy i bšdŸ pewna że Was to też nie ominie. Œlub to nie jest \"jakaœ uroczystoœć\" tylko œwiadoma i poważna decyzja dwojga ludzi, że chcš być z sobš na dobre i na złe do końca życia. Pomyœlcie o tym. Życzę Wam dużo szczęœcia!

Gratuluję. :) To naturalne, że dzielisz się z innymi swoim szczęściem. :) :) :) Pamiętaj tylko, żebyś wciąż była żoną i kochanką dla swojego męża, a nie tylko żoną i matką. Chodzi o to, byś całej swojej miłości nie \"przelała\" teraz na dziecko (to częsty błąd młodych matek, któy skutkuje potem problemami w małżeństwie), pamiętaj byś kochała też męża. :)