Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregre

pytanie za 100 pkt

Polecane posty

powiem ci jeszcze taką rzecz to jest początek,gdy będziesz wychodzić gdzieś z kumpelami zrobi z ciebie wiesz kogo,narazie tylko upokarza potem zacznie szarpać,bić i będzie mówił że sama go do tego doprowadziłaś,że to twoja wina jak tak miałam w poprzednim związku.dlatego nie możemy w czymś takim trwać.

Gość gregre
moja kolezanka zawsze powtarza ze facet sobie krzywdy zrobic nie da... ja go naprawde kocham i jak sie nie klocimy to jest idealnie.. ale przy klotniach wychodzi z niego mega dupek i zachowuje sie strasznie!

Gość gregre
no wlasnie, juz wyzywal i upokarzal. ostatnio jak mowil do mnie spierdalaj (chcialam go tego oduczyc, ale sie nie dalo, wiec dostawal lekko lokciem za kazde takie slowo - opisalam to kiedys na kafe), chwycil mnie tak mocno za twarz i wlosy, nie hccial puscic, jak puscil to ja ucieklam a on jeszcze krzyczal za mna "glupia kur wa"...

sama przeczytaj jeszcze raz swoje posty i zadaj sobie pytanie czy on jest ciebie wart? albo czy on jest normalny? oczywiscie ze nie ma idealnych związkow, jedni się kloca mniej, inni więcej, jedni mocniej, drudzy uznają tylko sprzeczki ale uslyszec slowo \'\' kurwa\'\' :O ja tez mam wybuchowy temperament, czasami mi brakuje jakichs emocji i nieswiadomie sama prosokuje, zaczepiam staram sie to robic jednak coraz rzadziej moze zle mysle, moze sie myle, a moze to dlatego ze jeszcze tak ostrych slow nie uslyszalam (i mam nadzieje ze nigdy nie uslysze- nie takie coś :() ale takich slow nie rzuca się ot tak... musisz z nim powaznie porozmawiac musisz z nim powazn

Gość gregre
zrobilam liste powodow, dla ktorych nie powinnam z nim byc.... 1. Bo mnie zdradził z moją koleżanką, a potem do mnie zadzwonił i mi o tym powiedział. Nie, żeby przeprosić. Tak złośliwie. 2. Gdy wybaczyłam mu zdradę i wróciłam do niego po miesiącu, byłam u niego na 3 dni (jego rodzice wyjechali), trzeciego dnia on się ze mną przespał, następnego zostawił i odwiózł do Chrzanowa. Nawet nie do domu. 3. Bo kiedyś prawie mnie uderzył - co chwila mówił, że mam spierdalać, za co dostawał lekko łokciem w rękę, na co w końcu chwycił za twarz i włosy mnie, nie puszczając dłuższą chwilę, a jak wreszcie to zrobił a ja uciekłam, podjechał i krzyknął "głupia kurwa". 4. Po naszych kłótniach znajdywał sobie panienki na gg, które podrywał. Od niedawna podobno tego nie robi. 5. Mówił mi wiele razy, że jestem za gruba. Chyba, że aktualnie mu na mnie zależało, to mówił, że wyglądam idealnie, mimo, że mój wygląd nie zmienił się nic a nic. 6. Patrząc mi prosto w oczy jak płakałam z powodu świństw, jakie mi zrobił, podszedł do mnie i powiedział, że kocha mnie, ale robi to wszystko, bo JA jestem złym człowiekiem. W ogóle jak widzi jak cierpię, to chce mnie zranić jeszcze mocniej. 7. Wielokrotnie powiedział mi bez powodu, że jestem głupia, nienormalna, niewychowana (bo np odrzucał mnie na komorkę to zadzwoniłam na domowy). 8. Kilka razy nazwał mnie dziwką, cipą, kazał spierdalać tudzież odpierdolić się od niego. 9. Bo traktuje mnie jak śmiecia i ja się tak przy nim czuję. Bo mnie niszczy i nie szanuje. 10. Po po kłotniach robi mi na złość i się na mnie mści. Ale podobno sie zmienil i podobno mnie kocha.. Tylko teraz odchodzi bo to moja wina, bo to ja sie czepiam... A ja kocham jego ...

mogę tylko powiedzieć odejdż póki nie masz śladów na twarzy i nie musisz się wstydzić gdy wychodzisz na ulicę,ja po 6 takich latach jak piszesz że jest u ciebie ,tak dostałam w twarz że 2 tygodnie chodziłam z rozwaloną wargą . dopiero wtedy zrozumiałam że powinnam uciec już dawno a wiesz o co poszło . on wracał do domu z klatki wychodził jakiś chłopak i on sobie wymyślił że on wyszedł od nas z domu(mieszkałam w 10 piętrowym bloku ale on uważał swoje)

Gość gregre
ale on robi to wszystko jak jest miedzy nami zle. jak sie klocimy, jak ja sie czepiam itd normalnie jest przecudowny

Gość oxygena
nie ufaj tym momentom które sa dobre - bo to własnie one Cie zniszczą

Gość timbim
I Ty dziewczyno sie zastanawiasz ? Mnie wystarczyłby punkt nr 1 tej listy.....

Gość gregre
nie ufać chwilom dobrym? one mnie zniszczą? ja wtedy jestem przeszczesliwa...

wiem ale to tylko pozory,mój też był kochający gdy mu na wszystko pozwalałam np.imprezy bezemnie itp

Gość oxygena
no wlasnie o to chodzi.... jesteś przeszczesliwa? przeczytaj co Ty w ogole piszesz, i jesli to sa Twoje mysli i sama zauwazasz to co ladnie wypunktowalas - to jak mozesz mowic o "przeszczesciu"?

Gość gregre
nie, to moj nie chcial sam zebysmy chodzili na imprezy bez siebie. placil za wszystko jak bylismy razem. byl bardzo kochany, przyjezdzal bardzo czesto do mnie, bardzo czesto mowil i pisal ze mnie kocha... naprawde mysle ze on mnie kocha... a ze robi takie rzeczy jak ja sie czepiam czy sie klocimy to wtedy latwo mi jest uwierzyc ze to moja wina i gdyby nie klotnia i nie ja to by tego nei robil :(

Gość gregre
bo jestem przeszczesliwa jak jest dobrze miedzy nami, jak sie nie klocimy i jak nie robi mi swinstw. wtedy jets napraqwde kochajacym idealnym chlopakiem...

Gość proszę najprostszy sposób
tragedia nie pasujecie do siebie chcoałabyś aby twoje dzieci słuchały takich wulgaryzmó pomyśl sama

Gość oxygena
sama sobie odpowiadasz na swoje szczescie jak się nie kłocimy, jak mnie nie wyzywa, jak mnie nie ma to jest super idealnym chlopakiem dziewczyno, obudź sie!!!!!!!!!!!!!!

to zdanie mowi samo za siebie \'\'Bo traktuje mnie jak śmiecia i ja się tak przy nim czuję. Bo mnie niszczy i nie szanuje\'\' jezeli zalezy ci na tym związku i nie chcesz go konczyc to zaproponuj mu terapię u psychologa, bo on jej wymaga !

Gość gregre
ale to bylo kiedys a on sie podobno zmienil no naprawde sie zmienil tylko robi mi na zlosc jak sie klocimy... a klocimy sie podobno przeze mnie :( czuje sie winna temu wszystkiemu naprawde :(

Gość _kobra
nie dzwoń, idź na impreze i baw sie dobrze, bo z tej mąki chleba juz nie bedzie... a jak bedziesz dzwonic i szukać kontaktu, to nie takie rzeczy usłyszysz... znajdx sobie PRAWDZIWEGO kochającego faceta... jak facet mówi, ze nie chce byc z tobą, to ja potraktowałabym to jak najpoważniej...

Gość gregre
ale on juz tak mowil prawie z 40 razy....

nigdy nie czuj się winna temu co z nim masz,ale jeśli kochasz to zostań,płakać będziesz później jak powie że cię zabije i dostaniesz od niego za wszystkie lata.