Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udaaaaaaa

czy w ciąży uda wam tez tak mocno przytyly???

Polecane posty

Gość udaaaaaaa

moje uda wyglądają jak balony przy moich chudziutkich łydkach, do tej pory przytylam 15 kilo a w udach az 6 cm!!!! pamietam ze przed ciąża jak zmalaly mi lub zwiekszyly sie o 2 cm to byla duza roznica. zastanawiam sie czy po porodzie uda mi sie zgubic ten tluszczyk bo wiadomo ze z ud sie najtrudniej chudnie. jak to bylo u was???

Gość udaaaaaaa
oj widze ze chyba wszystkie w ciazy mialyscie uda jak modelki tylko pogratulowac:P

no ja jeszcze jestem w ciązy, i uda też mi przytyły, nie wiem ile bo nie mierzyłam, ale widze to gołym okiem ... ale jak z zrzuceniem tego to jeszcze nie wiem ... ale wydaje mi się, ze dla chcącego nic trudnego :)

witam... jestem w ciąży 16tc i nie przytyły mi uda powiem że wcale sie nie zmieniłam wszystko mi idzie w dziecko i leciutko sie zaokrąglam

Gość raczej nie...
nie przybrały tłuszczyku.Ale pod koniec to cała spuchłam i musialam zrezygnować z soli i pic paskudny wywar z pietruszki.Ale same uda były ok.Tylko,że ja tyję zawsze w brzuch(nie mówię tu o ciąży )taki mięsień piwny mi sie robi...hahaha

Gość podnoszeeeee

Ja przez ciaze przytylam 20 kg a normalnie jestem szczupla dziewczyna przed ciaza 59 kg przy wzroscie 175 uda byly tez grubasnie teraz 5 miesiecy po porodzie jestem szczuplutka ze hoho ciesze sie bardzo.Dodam ze karmie piersia to szybciej schodzi

Ja też miałam problemy z tyciem w okolicach ud. Pomogły ćwiczenia. Kupiłam super płytę z ćwiczeniami na nogi i pomogło. Polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.