Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange

nie umiem sie malowac...

Polecane posty

mam prawie 21 lat i sie nie maluje bo nie umiem... czasami tylko tusz do rzes a nawet i to mi nie wychodzi, nie wiem jakie kolory mi pasuja, co zrobic, zeby twarz wygladala ladnie i promieniscie. nie zeby mi to przeszkadzalo. ludzie, faceci mowia mi komplementy, ze jestem bardzo ladna itp. ale czasem chcialabym wygladac na prawde slicznie. nawet nie wiem jak uzywac podkladu... :( a kredka do oczu to juz zupelnie czarna magia dla mnie, nie wiem, jak, gdzie i w ogole.

Gość Evlenka
kup sobie książke w ksiegarni....... polecam cos takiego jak "wszystko o makijazu" :D i bedziesz perfect!ja znam sie na tym swietnie ale kurde za duzo tego zdecydowanie

To ja Ci pomogę :) Najpierw napisz jaki masz kolor włosów i jakiego typu (tłuste, suche, puszyste, gęste etc.) Kształt buzi Czy masz uwydatnione kości policzkowe, czy raczej jesteś \"pyzą\" :P Usta - pełne, niepełne, wąskie, szerokie etc. Oczy - kolor oczu, duże, małe, kaciki zewnętrzne opadające czy bardziej są skierowane ku górze, szeroko rozstawione, blisko Cera - typ cery i kolor Brwi - kolor Ogólnie wszystko co Ci się nasunie na myśl :)

Gość różnie to bywa
nauczysz się bez obaw.kwestia wprawy.

Gość nie płacz
malowanie to kwestia wprawy.. ja jak chcę wypróbować coś nowego to siadam przed lustrem i próbuję, (jak mam czas oczywiście) proponuje skompletować cały zestaw, posiedzieć trochę w drogerii i dobrać podkład (najwyżej o ton ciemniejszy od karnacji) zebyś nie wyglądala jak te wszystkie "pomarańczowe" straszydła.. najlepiej idź z koleżanka niech ci doradzi... no i ucz się sama... jestem pewna ze po tygodniu bedziesz umiec zrobić sobie delikatny makijaż... praktyka czyni mistrza

Gość no i dobrze
ze nie umiesz!jak swit dlugi i szeroki najpiekniejsze zawsze byly,sa i beda naturalne dziewczyny,a nie panienki z tapeta na twarzy.rano facet sie kolo takiej budzi i spiernicza gdzie pieprz rosnie.:D