Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość longi

Do tych, które miały objawy miesiaczkowe ale były w ciąży. Proszę zajrzyjcie!

Polecane posty

Gość longi

Miesiączkuję co 32 dni. W 31 dniu (wczoraj) miałam brązowe plamienie, dziś przez moment dość mocny ból podbrzusza, pobolewanie w krzyżu, byłam pewna, że dostanę @ a jak na razie nic, czuje tylko lekkie napięcie jak to zwykle przed. Jak było u Was? Czy bóle trwały długo i były silne? P.S. (starania były w 22dc)

Gość longi
Bardzo mi zależy na odpowiedzi, mam nadzieję, ze się ktoś dzisiaj odezwie.

longi- bardzo mozliwe! jednak w tej sytuacji wskazany byłby test ..poco się doszukiwac i żyć w napięciu...koniecznie daj znac jak wyszedł test bo coś mi się zdaje że możesz zobaczyć II kreseczki :)

no ja mam podobnie...tylko ze bralam pigulki, ale zapomnialam 2...dostalam okres tak jak mialam dostac..byl obfity jak zwykle, ale...trwal 1 dzien:(( drugi to jakies skape krwawienie...Mialam duzo stresow w tym miesiacu...ale nie wydaje mi sie, ze to przez to..wydaje mi sie, ze to moze byc ciaza...Co o tym myslicie? Jak narazie czekam na wynik bety..

Gość longi
Dziś dostałam @ :( w 33 dniu. Starania były w 19dc - pomyliłam się. Zobacze jak będzie wyglądało krwawienie, szczególnie, że zawsze umieram z bolu a dzis jest tak znośnie, nawet tabletki nie muszę brać ... sama nie wiem. Dziś przekonałam się, że nadzieja umiera ostatnia.

Gość longi
Bezmyślna kobieto - na Twoim miejscu dawno zrobiłabym test!! :) Ja zanim zatestuje zwykle czekam na miesiączkę no i mam :(

Gość longi
Daj znać jaki wynik !!! Pozdrawiam 🌼

Gość _salma_
ja tak mialam, z tym ze bez plamienia. Mialam bole brzucha jak przed @, bole piersi, bylam pewna ze @ przyjdzie ale jak po paru dniach nie przyszla zrobilam test i wyszly 2 kreski :) teraz jestem w 8tc i wczoraj widzialam serduszko bijace na USG :)

Gość longi
Salma - gratuluję !!! Ja dziś dostałam totalnego zalania, czuje sie słabiutko a podpaski ciągle zmieniam i zmieniam. Dziwnie obfita :(

Gość longi
Napisz jaki wynik :D

Gość eflin
kurde ja miałam podobnie tylko ze biorę tabletki regularnie miałam skapy okres tylko bez zadnych objawów (ból piersi ,brzucha) i zaczął sie juz w czwartek przy ostatniej tabletce zaczynaja mnie nachodzić czarne myśli.............

Gość aaalalalaaala
to prawda moja siostra ma piekna coreczke miala okres 3 mce i byla w ciazy duzo kobiet tak ma

Gość eflin
od dwóch lat i zawsze wszystko było jak w zegarku tylko ten ostatni raz nie wiem czy zrobić test czy iść do lekarza tylko ze on mi na razie nic nie powie a moze to wynik jakiegoś stanu zapalnego albo coś już sama nie wiem bezmyslna kobieto napisz jak wyniki bety.........

jak bierzesz regularnie to powino byc ok...no wlasnie za 2 godizny bde meic je w reku fizycznie..kolezanka mi je odbierala i mam napisane wynik powyzej 1.. nie wiem czy to kuzwa duzo czy malo..nie wiem jak to zinterpretowac..:((

Gość eflin
gdzieś czytałam ze wynik poniżej 10 to na pewo nie ciąża ale pewna nie jestem