Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioro parker

szukam brunetki ktora chce duzo zarobic

Polecane posty

Gość pioro parker
do porazka na calej linii glupie to co piszesz, bo nie znasz szczegolow. poznajesz faceta, niewiele o nim wiesz. po pewnym czasie obdarowuje cie prezentami, dlaczego mowisz o sponsorze? caly czas deklaruje milosc, mowi ze jestes jedyna, ze kocha.. a ty wierzysz. glupstwa piszesz rowniez dlatego, ze takich kobiet jest tysiace. przyjmujesz sie do pracy, a po pewnym czasie twoj szef mowi, ze sie zakochal. zabiega o ciebie, adoruje. mowi, ze jest nieszczesliwy w malzenstwie, ze szuka bliskosci. wytlumacz, dlaczego mialam nie wierzyc? teraz juz bym nie wierzyla, ale to jest teraz!!!czyli, prosty wniosek- gdybym juz wtedy byla kuta na 4 nogi, to by sie nie stalo. dzieki, wlasnie facet mnie okaleczyl, bo teraz juz nigdy nie uwierze.

Gość pioro parker
kolejny zarzut- streczycielstwo. o czym ty mowisz? facet szuka przygod, chodzi mu o seks, wylacznie. dla tego seksu mowi o milosci, pozwala uwierzyc.czy wiesz co to jest zawiedzione zaufanie? co to jest, jezeli ktos komu wierzysz, kto jest dla ciebie idealem, oszukuje cie, upokarza i zostawia? nie mam zamiaru nikogo streczyc. napisalam wczesniej, ze jezeli on tak wlasnie mysli- ze chodzi mu tylko o seks, to dlaczego nabiera kobiety ktore wierza w jego milosc? niech znajdzie taka, ktora od poczatku bedzie wiedziala co sie dzieje, nie bedzie zyla zludzeniami i nie popadnie w depresje po tym jak on ja rzuci, tylko przynajmniej dzieki temu jakos w zyciu sie ustawi. byliby to warci siebie partnerzy. a slaczego traktuje to jako zemste? bo pomyslalam, ze moze sie przecie tak zdarzyc, ze on sie zakocha. i moze wtedy poczuje, jak wielka jest krzywda, ktora wyrzadzal innym. to nie chodzi o jakies milostki, to chodzi o zycie..

Gość pioro parker
co do msciwosci od slow do czynow bardzo daleko. w chwilach, kiedy ten bol paralizuje twoje zycie, tak wlasnie myslisz. chcesz zemsty. potem to mija. po prostu, trzeba to przeczekac. a o zonie zal mi tej kobiety. slyszalam o niej wiele zlego, od niego. myslalam, ze to prawda. i myslalm, ze oboje trafilismy na wielkie uczucie. jak powiedzial forest gump- to wszystko co mam na ten temat do powiedzenia. ps. prezenty zwrocilam, ale nie musialam.

Gość Chciałaś uwierzyć
to uwierzyłaś. Oczywiście książki i filmy o takiej tematyce są ci obce. A szef nie robił tajemnicy z tych prezentów i chadzaliście na kolacje do znanej w mieście restauracji. Przed pójściem do łóżka z nim, miałaś okazję poznać jego znajomych i rodzinę, a on z radością poznał twoich bliskich. Brałaś udział w grze, może nie znałas do końca reguł, ale generalnie - podobały ci się. Jedną z tych zasad było ukrywanie gry przed żoną. Reszty nie doczytałaś, bo małym druczkiem było napisane ? Na otarcie łez zostały ci prezenty, z tego co piszesz, przynajmniej samochodzik.

Gość pioro parker
napisalam, ze prezenty oddalam

Gość pioro parker
masz racje, nie znalam znajomych, bo twierdzil, ze nie ma znajomych, ludzi z pracy znalam. a co do prezentow- kiedy dostajesz od pracujacego chlopaka prezent- nie przyjmujesz?

Gość pioro parker
on poznal moja rodzine. byl moim szefem, odwozil mnie do domu i przebywal w nim.

Gość Chciałaś uwierzyć
I co, przed twoją rodziną okazywał, że mu na tobie zależy, że się zaangażował ? To była gra, w której brałas udział. Tylko że w grze kroś musi przegrać. Padło na słabszego czyli na ciebie. Jesteś słabsza, bo masz dużo mniej pieniędzy, doświadczenia życiowego i znajomości. Nic mu nie możesz zrobić. I nie sądzę, że życzysz mu, by się zakochał. To by cię dopiero zabolało.

Gość pioro parker
czy to by mnie zabolalo? mylisz sie. z bolem, ktory przezylam juz jakos sobie poradzilam. byl tak ogromny, ze zrujnowal moje zycie. stracilam prace, czlowieka ktorego kochalam, ktoremu wierzylam, poczucie wlasnej wartsci, moj swiat. nic bardziej mnie nie zaboli. a przed moja rodzina gral cudownego przyjaciela rodziny. kiedy znikal do domu( bo dziecko) jezdzil po prostu do tej 3 kobiety. i tak bylo 2 lata. a ja chcialam mu dac czas na uporanie sie z sytuacja, o co mnie prosil. ta 3 byla z dala od domu.kiedy byl z nia, myslalam, ze jest w domu.

Gość pioro parker
a moze jednak pojde do jego zony? jak myslicie? znam schemat dzialania, wiem gdzie bywa, wszystko. hm.... ale kurcze, jezeli ona jeszcze choc troche mu wierzy, to rozpieprze jej zycie w gruzy, on bedzie pewnie siedzial jak trusia, ze mnie zrobi wariatke, e, szkoda gadac...

Gość Chciałaś uwierzyć
Może teraz jest czas na to, by zastanowić się, jak czuje się z takim facetem jego żona, której przecież nie znasz. Może być równie dobrze miłą, dobrą i bezradną jak ty teraz osobą. I może wartością jednak jest to, że nie jesteś świadkiem jej rozpaczy, nie jesteś obiektem nienawiści ich dziecka. Trzymaj się. Zostaw to za sobą . Zyskałaś doświadczenie.

Gość Chciałaś uwierzyć
Nie czytałam tego twego ostatniego postu. A, rób jak chcesz.

Smutne to wszystko co tu przeczytałem. Smutne jest to że kilka kobiet się zainteresowało ofertą, a także smutne jest to że pałasz zemstą i żyjesz nią. Wybacz, zostaw zapomnij, wyjdź do ludzi, zakochaj się. Przyniesie Ci to większą ulgę niż zemsta. Pozdrawiam.

Gość pioro parker
draak szczerze mowiac, nie przypuszczalam tez, ze tak szybko ktos sie zglosi. pomysl powstal na skutek impulsu, ale byl to ciekawy eksperyment socjologiczny.piszesz o wybaczeniu- ja na razie jakos nie potrafie, chociaz wiem , ze powinnam, i ze takie noszenie gniewu w sobie nie jest dobre nawet dla mnie.myslisz, ze jest szansa, ze to rozczarowanie minie? dlaczego kobiety pakuja sie w takie podobne mojej sytuacje i nie chca sluchac nikogo i niczego?

Gość pioro parker
ubezwlasnowolniona - to przenosnia. po prostu, na niewiele rzeczy ma wplyw, to on o wszystkim decyduje, nie tlumaczy sie z niczego

Gość pioro parker
i poszlabys na to?

Gość pioro parker
pytam, bo jestem ciekawa, czy z babskiej solidarnosci, z braku szacunku dla mezczyzn , dlatego ze ktos ciebie tak oszukal, czy dla pieniedzy?

Gość pioro parker
a skad niby wiedzialam? nie mial na czole napisane- jestem kawal chama- tylko glosil idee, ze jest czlowiekiem z zasadami.

Gość pioro parker
im wieksza swinia, tym glupsze zasady okazalo sie...

Gość pioro parker
a co bedzie, jesli sie zakochasz? caly misterny plan w piz...

Gość pioro parker
bo w zasadzie, najpowazniejsza czesc planu to kop koncowy, z odswistem...

Gość kazio kazio
a jak on sie nie zakocha? to twoj misterny plan tez w piz...

Gość pioro parker
wiec tak. etap pierwszy. rozmowa kwalifikacyjna. krotka spodniczka. dlugie, wysokie buty.na szpilkach. mina aniola.ale nie blondynki. wlosy rozpuszcone.bez perfum. delikatny dezodorant.bluzeczka dopasowana do ciala.blyszczace ponczoszki. wszystko w dobrym guscie. bez tandety odpustowej.

Gość pioro parker
musi przejsc przez biuro tak zeby ja wszyscy widzieli.a, paznokcie....srednio dlugie, moga byc czerwone...

Gość pioro parker
bzduuuuuuuuuuuuuuuuuury.to znaczy, nie ma nieudanych zwiazkow?sa tylko klamstwa?bo jesli ktos naprawde tkwi w nieudanym, to mowi o tym tak samo, jak ten co klamie. jak rozroznic jednego od drugiego?

Gość nie skarbie
nie rozróżniać. W związku troje to tłok, więc się nie wcinać, bez względu na to co słyszysz. Jak prawdą jest to co mówi to zakończy związeki dopiero przyjdzie. Jesli nie- lepiej wiedzieć wcześniej niz później Ja bym facetowi nie podarowała, ale bardziej odpowiadałby mi telefon do zony niż zapodanie mu dziwki :P

Gość pioro parker
ciekawe, czy taka zona chcialaby to wiedziec? ale faktem jest, ze moze go puscic rowno z torbami....w koncu polowa jest jej...a moze ona go mimo wszystko kocha..

Gość Paula...27
Tu nie znajdziesz. Tu Cię wyśmieją, zgnoją i stłamszą. Proponuję dać ogłoszenie w gazecie albo po prostu wynająć prostytutkę. Ja bym się chętnie zgodziła, ale niestety nie mieszkam na Śląsku. Nie z korzyści finansowych, chociaż to niewątpliwy plus - ale zwyczajnie... uwielmiam intrygi i zemsty. Szczególnie na facetach.

Gość pioro parker
zgódź się...zapomniałam dodać, że facet ma hiva. Zaraził mnie więc się mszczę. Ale tobie by to nie przeszkadzało,prawda?

Gość mgielka.
ale sciema!